• امروز : یکشنبه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 27 April - 2025

سر تیتر اخبار

ایران هیچ محدودیتی برای همکاری با سرمایه‌گذاران خارجی ندارد سازمان ساتبا اعلام کرد: طرح سه‌نرخی بنزین؛ درمان قاچاق یا تشدید تورم؟ / آزمونی دوباره برای یک راهکار شکست‌خورده نقش مهم تغییر ساعت رسمی کشور در مدیریت مصرف انرژی نقض حکم اعدام زن متأهلی که با مرد غریبه ارتباط داشت، چرا و چگونه؟! تمدید اعتبار کارت ملی هوشند تا پایان سال ۱۴۰۵ آیا افزایش قیمت برق در راه است؟! + جدول زیان خریداران طلا سنگین شد / آیا روند نزولی قیمت طلا ادامه دارد؟! واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان کشوری / پرداخت مابه التفاوت حقوق تا ۱۰ اردیبهشت آخرین قیمت های پژو، شاهین و ساینا / روند نزولی قیمت همچنان ادامه دارد + جدول کد ملی و کد پستی به همدیگر متصل می شوند توسط فولاد مبارکه ۱۲۰ مگاوات برق سبز وارد مدار می‌شود پایان گفت و گو ایران-آمریکا / ادامه گفت و گو ها به هفته آینده موکول شد تحقق جهش تولید در فولاد مبارکه با افزایش سرمایه به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان مجرمانی که جسورانه به چرخه جرم باز می‌گردند امنیت سحر را به انضباط افطار پیوند می‌زنیم امضای تفاهم نامه نیروگاه تجدید پذیر به ظرفیت ۷۶۰۰ مگاوات / اصفهان از برنامه هفتم سبقت گرفت تصویب طرح افزایش سرمایه فولاد مبارکه به ۱۵۰ همت با رأی حداکثری سهامداران / قدمی استراتژیک برای تحقق اهداف بلندمدت صنعت فولاد ایران آیا پس از ۲۰ سال مسیر ریلی شمال به جنوب تکمیل می شود؟! وضع ذخایر سوخت نوروزی بهتر از پارسال است

6
تامین 70 درصد انرژی های تجدید پذیر در اصفهان؛

امضای تفاهم نامه نیروگاه تجدید پذیر به ظرفیت ۷۶۰۰ مگاوات / اصفهان از برنامه هفتم سبقت گرفت

  • کد خبر : 26010
  • سه شنبه, ۲۱ اسفند ۱۴۰۳--«۱۸:۱۶»
امضای تفاهم نامه نیروگاه تجدید پذیر به ظرفیت ۷۶۰۰ مگاوات / اصفهان از برنامه هفتم سبقت گرفت

بزرگترین تفاهم نامه ایجاد نیروگاههای تجدید پذیر در استان اصفهان با مشارکت بخش خصوصی و دولت با ظرفیت ۷۶۰۰ مگاوات امضا شد.

اکوانرژی نوشت: بزرگترین تفاهم نامه ایجاد و ساخت نیروگاه تجدید پذیر خورشیدی با مشارکت بخش خصوصی و دولت با ظرفیت ۷۶۰۰ مگاوات بین سه استان اصفهان، چهارمحال و بختیاری و یزد در محل اتاق بازرگانی اصفهان امضا شد این در حالی که سهم استان اصفهان تولید پنج هزار و ۳۰۰ مگاوات تا پایان برنامه هفتم است.

« تعهد دولت ایجاد ۱۲ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا پایان برنامه هفتم توسعه است در حالی که امروز تفاهم‌نامه ایجاد هشت هزار مگاوات امضا شد که تأمین ۷۰ درصد آن را استان اصفهان تقبل کرده است.» این بخشی از صحبتها مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان در حاشیه نشست «هاب انرژی‌های نوین ایران» و امضای تفاهم‌نامه راهبردی توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و بهینه سازی مصرف انرژی در روشنایی معابر است.

وی باور دارد:« اگر بین استانها همدلی ایجاد شود می توان رونق اقتصادی خوبی در کشور ایجاد کرد.»

استاندار اصفهان سه محور گردشگری، هوش مصنوعی و انرژی های تجدید پذیر را سه رکن اصلی برنامه های استان اصفهان دانست و در این خصوص اظهار کرد:« توسعه انرژی های نو، توسعه بخش گردشگری و پایه ریزی برای فراگیری هوش مصنوعی از اهداف مهم برنامه های استان است و تلاشهای بسیاری برای تحقق آن در حال انجام است.»

برنامه‌ریزی جامع در حوزه‌های مختلف 

جمالی‌نژاد با بیان اینکه استان اصفهان در حوزه‌های مختلف برنامه‌ریزی‌های مفصلی انجام داده است، افزود: «در حوزه اقتصادی، تیم‌های تخصصی تشکیل شده و برنامه‌های دقیقی برای چهار سال آینده تدوین شده است. ما می‌دانیم چه میزان سرمایه‌گذاری نیاز داریم و به چه میزان رشد اقتصادی دست خواهیم یافت. بخش خصوصی نیز در این مسیر همراهی خوبی داشته است.»

همدلی استانها برای رفع تنش های انرژی در کشور

استاندار اصفهان با تاکید بر اهمیت همدلی و همکاری بین استان‌ها، گفت: «تنش‌های آبی و سایر چالش‌های زیست‌محیطی و اقتصادی نیازمند همکاری و هم‌افزایی بین استان‌هاست. تنها با دست‌در‌دست هم دادن می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم. این تفاهم‌نامه نیز نمونه‌ای از این همکاری‌هاست که می‌تواند الگویی برای سایر پروژه‌های ملی باشد.»

به گفته وی این تفاهم‌نامه گام بزرگی در راستای توسعه انرژی‌های نو و حل بخشی از مشکلات کشور است. امیدواریم با ادامه این همکاری‌ها، شاهد پیشرفت‌های بیشتری در استان و کشور باشیم.»

نیروگاههای مقیاس مختلف در سرتاسر استان اصفهان

در ادامه این مراسم سعید محسنی مدیرعامل برق منطقه‌ای استان اصفهان با بیان اینکه امروز تفاهم‌نامه ایجاد ۷۶۰۰ مگاوات نیروگاه با هفت سرمایه گذار منعقد شد، خاطر نشان کرد: « این نیروگاه‌ها در سایت‌های مختلف با ظرفیت‌های متفاوت در سراسر استان پراکنده خواهند بود، زمان بهره‌برداری از اینها ۲ ساله پیش بینی شده اما با توجه به محدودیت‌هایی که ممکن است در حوزه تأمین ارز، نقدینگی و تأمین مالی پروژه‌ها ایجاد شود، هدف گذاری تا پایان دولت چهاردهم و برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده است.»

وی در خصوص نیاز برقی کشور و ناترازی موجود متذکر شد:« نیاز برق مصرفی کشور ۸۰ هزار مگاوات است و بین ۱۸ هزار تا ۲۰ هزار مگاوات کمبود برق داریم، نیاز مصرف برق در استان اصفهان هفت هزار مگاوات است و ۲ هزار مگاوات کسری داریم که با تحقق اهداف تفاهم نامه‌های امروز علاوه بر رفع کمبود برق استان اصفهان مازاد آن نیز به شبکه سراسری تزریق شده و می‌تواند به رفع کمبود انرژی سایر استان‌ها کمک کنند.‌»

محسنی در پایان صحبتهای خود خاطر نشان کرد:« دولت ایجاد پنج هزار و ۳۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر را تا پایان برنامه هفتم برای استان اصفهان پیش‌بینی کرده و ایجاد ۷۶۰۰ هزار مگاوات نیروگاه آرزویی خوش بینانه است، بنا بر پیگیری‌های صورت گرفته توسعه شبکه برق در حوزه انرژی‌های خورشیدی نیز چهار میلیارد یورو برآورد می‌شود.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=26010

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.