سر تیتر اخبار

قالیباف برای سومین بار رئیس مجلس شد ذخایر آب سدهای استان به ۴۵۶ میلیون مترمکعب رسید/کاهش ذخیره سدهای بزرگ استان اصفهان ماموریت به سازمان محیط زیست و وزارت خارجه برای رفع مشکل آلودگی هوا بازگشایی زاینده‌رود برای کشاورزان شرق  اصفهان؛ شکوهی گمشده میان جبروت دیروز و بی‌تدبیری امروز سقوط یک فروند جنگنده در شرق اصفهان انجمن مینی‌ گلف ایران به عضویت رسمی فدراسیون جهانی درآمد برگزاری کارگاه های آموزشی کاربرد سامانه های مدیریت هوشمند در آبیاری فضای سبز عدم پرداخت حق ارزش افزوده، شهرداری را با مشکل مالی روبرو کرده است/احیای زاینده رود خواسته ما از رئیس جمهور وضعیت برخی ازمناطق برخوردار اصفهان از روستا پایین‌تر است/بازآفرینی بافت فرسوده اولویت‌ مدیریت شهری اصفهان فولاد مبارکه میزبان اولین گردهمایی مدیران روابط عمومی حوزه معدن و صنایع معدنی ایران حفظ اشتغال، تولید و کرامت انسانی وظیفه اصلی ذوب آهن از پیاده رو سازی چهار باغ تا سنگفرش کوالالامپور “نفت سپاهان” بازار اروپا را به دست می آورد پیگیری چالشهای حوزه ی سرمایه انسانی کلانشهر ها  استان اصفهان مجوز منتا را کسب کرد/منتا آموزش و ارزیابی هوشمند لزوم حمایت از تولیدات در بخش کشاورزی جایگاه رفیع نماد تاریخی اصفهان مورد توجه قرار گیرد برگزاری هفته فرهنگی اصفهان از سر رفع تکلیف دانشگاه‌ها به سمت مأموریت‌گرایی در حوزه پژوهش حرکت کنند

0

طرز تهیه کامل زولبیا وبامیه در خانه/ترفند هایی برای ترد شدن و خوشمزه ترشدن زولبیا وبامیه

  • کد خبر : 18024
  • 14 فروردین 1401 - 19:32
طرز تهیه کامل زولبیا وبامیه در خانه/ترفند هایی برای ترد شدن و خوشمزه ترشدن زولبیا وبامیه
از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه و مصرف شوند مطمئنا سالم تر و به صرفه تر است.

به گزارش عصر تحلیل ،زولبیاو بامیه جزو شیرینی ها پر طرفدار میان ایرانی ها می باشد این شیرینی ها مانند گوش فیل اصلیت هندی دارند. شما می توانید این شیرینی های محبوب در ماه رمضان را در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای شربت زولبیا و بامیه
مواد لازم میزان لازم
شکر ۲ لیوان
آب ۱/۵ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
آب لیمو نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه

مرحله اول :
برای تهیه شربت زولبیا بامیه ابتدا یک و نیم لیوان آب را به همراه ۲ لیوان شکر در قابلمه ایی ریخته و با حرارت کم روی شعله قرار دهید و با قاشق شروع به هم زدن کنید تا زمانی که شکر کاملا آب شود.
مرحله دوم :
در ادامه زعفران دم کرده را به همراه گلاب و آبلیمو به شهد اضافه کرده و صبر کنید تا شربت به قوام رسیده و غلیظ شود.
مرحله سوم :
بعد از اینکه شربت غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

مواد لازم برای طرز تهیه زولبیا

آرد ۳ قاشق غذا خوری
ماست ۱/۲ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
نشاسته گل ۱ لیوان
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه زولبیا خانگی

مرحله اول :

برای تهیه زولبیا ابتدانشاسته و ماست را بوسیله همزن به خوبی ترکیب کنید تا مایع مورد نظر یکدست شود.

مرحله دوم :

بعد از گذشت ۵ دقیقه به آن یک قاشق چایخوری روغن به مایع اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن بکنید.

مرحله سوم :

پس از مخلوط کردن کامل مواد، گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه کنید و شروع به همزدن بکنید تا مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم :

حال آرد را الک کرده و به همراه جوش شیرین به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم :

این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی هر دو طرف آن را به خوبی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا ۱۰ دقیقه است.

مواد لازم برای بامیه خانگی
مواد لازم میزان لازم
آب ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد متوسط
کره ۲۵ گرم
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه بامیه خانگی

مرحله اول :

برای تهیه بامیه ابتدا آب را بجوشانید و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم روغن یا کره را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله دوم :

در این مرحله بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و به آب در حال جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود.

مرحله سوم :

بعد از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.

مرحله چهارم :

خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده وبه مدت چند دقیقه داخل شربت می اندازیم .

ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن زولبیا بامیه:

روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.پس سرخ کردن زولبیا بهتر است از روغن مایع استفاده کنید.
شربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.به همین دلیل تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر می شوند.
حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.
در طرز تهیه زولبیا از قیف های یکبار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید ۷ میلی‌متر باشد.
زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.
شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.
مواد را بعد از درست کردن ۲ یا ۳ زولبیا مجددا مخلوط کنید.
ماسوره ی آچاری برای درست کردن بامیه بهتر است.
در هنگام سرخ کردن بامیه ها دقت کنید بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید چون باید بین بامیه ها فاصله باشد تا بخار بامیه ها باعث نرم شدن آنها نشود.
بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.
گلوکز باعث می شود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.گلوکز را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید و یک قوطی آن برای چندین بار شربت درست کردن کافیست. در ضمن گلوکز بی رنگ مناسب تر است.
بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون روکش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

نکات تکمیلی در مورد زولبیا و بامیه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد .
زولبیا و بامیه را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=18024
  • منبع : نمناک

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.