به گزارش عصر تحلیل، ایرج آصفی در خوزستان اظهار داشت: میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان در دیماه سال جاری پنج میلیون و ۲۹ هزار قطعه بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۷ درصد کاهش داشته است. این کاهش به دلیل آمادهسازی سالنهای مرغداری برای جوجهریزی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان است.
وی افزود: حدود ۹۵۵۵ تن گوشت مرغ از این میزان جوجهریزی آماده طبخ حاصل میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان خاطرنشان کرد: این میزان تولید نیاز استان در بهمنماه را پوشش میدهد، اما با ورود به اسفندماه و آغاز ماه مبارک رمضان و همچنین افزایش جوجهریزی در بهمنماه، تولید استان افزایش خواهد یافت.
آصفی عنوان کرد: خوزستان ظرفیت تولید بیشتر و در هر دوره حدود ۹ میلیون قطعه جوجهریزی را دارد. بهمنظور تأمین هزینههای جاری با توجه به افزایش هزینههای تولید و تسهیل شرایط صادرات، تسهیلات بانکی تأمین شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر، شرکت پشتیبانی امور دام بر اساس دستورالعمل اعلامی، گوشت مرغ تولیدی مازاد بر نیاز بازار را به قیمت ۹۰ هزار تومان در هر کیلوگرم از تولیدکننده خریداری میکند، با هدف ذخیرهسازی.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اعلام کرد: تاکنون ۱۲۰ هزار کیلوگرم مرغ مازاد خریداری شده و این روند همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/