• امروز : دوشنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025

سر تیتر اخبار

بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران عکس جالب بکام و تام کروز در جشن تولد ۵۰ سالگی اسطوره پنجشنبه‌ها در این استان‌ها تعطیل اعلام شد خبر افزایش قیمت بسته های اینترنت موبایل ، واقعیت دارد؟ فروش طلا با قانون جدید اعلام شد جلسه پر اهمیت در تهران برای قطعی برق

3
ظرف عجیب با قابلیت های عجیب تر

ظرف عجیبی که نور فرابنفش ساطع می‌کند

  • کد خبر : 26253
  • چهارشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴--«۰۲:۱۷»
ظرف عجیبی که نور فرابنفش ساطع می‌کند
نور فرابنفش به خاطر توانایی‌اش در از بین بردن میکروب‌ها، از جمله میکروب‌هایی که باعث فساد غذا می‌شوند، شناخته می‌شود و این در حالی است که به طور معمول هیچ نور فرابنفشی به عنوان نگهدارنده غذا در یخچال‌های ما وجود ندارد و اکنون یک دستگاه جدید برای تغییر این شرایط عرضه شده است.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از نیواطلس، در قلب این ماژول یک تراشه ویژه وجود دارد که توسط دانشمندان دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور و شرکت سوئدی پیور فریز (PureFize Technologies) طراحی شده است. این تراشه نور فرابنفش موج کوتاه معروف به UVC تولید می‌کند که مؤثرترین نوع برای از بین بردن میکروب‌ها است و این کار را بدون استفاده از جیوه سمی انجام می‌دهد که معمولا در لامپ‌های UVC معمولی استفاده می‌شود.

در عوض، این تراشه از فرآیندی به نام کاتدولومینسانس استفاده می‌کند. به طور خلاصه، این فرآیند با عبور الکترون‌ها از یک کاتد اکسید روی، از طریق یک میدان الکتریکی که آنها را شتاب می‌دهد به یک کاتد تبدیل می‌شود.

کاتد با ماده‌ای پوشانده شده است که هنگام تحریک توسط الکترون‌ها، عمدتا نور UVC همراه با مقداری UVA و UVB ساطع می‌کند.

یک بار شارژ باتری ماژول لامپ اکولاک برای ۲۰ چرخه روشنایی کافی است. البته اکولاک قرار نیست به طور مداوم روشن باشد.

ایده کلی این است که در ابتدا برای چند دقیقه روشن می‌شود، زمانی که غذا برای اولین بار در ظرف قرار می‌گیرد و یک تایمر یکپارچه به طور خودکار آن را خاموش می‌کند. سپس کاربران می‌توانند پس از آن هر روز چند دقیقه آن را روشن کنند.

در آزمایش‌های انجام شده در آزمایشگاه، مشخص شد که این دستگاه در ریشه‌کن کردن باکتری‌های مضر سودوموناس آئروژینوزا، اشریشیا کلی و لژیونلا پنوموفیلا روی سطح مواد غذایی بسیار مؤثر است. همچنین عمر نگهداری گوجه‌فرنگی در یخچال را هفت روز، نان‌ها را ۲۲ روز و بلوبری را تا ۲۸ روز افزایش داد.

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=26253
  • نویسنده : مینا مهدنور
  • منبع : ایسنا

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.