• امروز : چهارشنبه - ۶ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 26 March - 2025

سر تیتر اخبار

تحقق جهش تولید در فولاد مبارکه با افزایش سرمایه به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان مجرمانی که جسورانه به چرخه جرم باز می‌گردند امنیت سحر را به انضباط افطار پیوند می‌زنیم امضای تفاهم نامه نیروگاه تجدید پذیر به ظرفیت ۷۶۰۰ مگاوات / اصفهان از برنامه هفتم سبقت گرفت تصویب طرح افزایش سرمایه فولاد مبارکه به ۱۵۰ همت با رأی حداکثری سهامداران / قدمی استراتژیک برای تحقق اهداف بلندمدت صنعت فولاد ایران آیا پس از ۲۰ سال مسیر ریلی شمال به جنوب تکمیل می شود؟! وضع ذخایر سوخت نوروزی بهتر از پارسال است با تصویب مزد پایین اولین ضرر را کارفرمایان می‌بینند افزایش ساعت کار ادارات پست در استان اصفهان + زمانبندی فعالیت های نواحی پستی قطع آب تهران فعلا انجام نمی شود / خالی شدن مخازن آب های سطحی تهران با روند فعلی پویش کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی به همراه جوایز استفاده از پهبادها برای مقابله با متخلفان / مقررات راهنمایی و رانندگی را سختگیرانه اجرا کنید کمتر از ۲۰ درصد برنامه ششم توسعه در حوزه محیط زیست محقق شد تفاهمنامه همکاری با صنعت پتروشیمی برای آبرسانی روستایی امضا شد افتتاح اولین مرکز نوآوری و شتاب‌دهی هوش مصنوعی در ورزش کشور اهدای جوایز های برتر به شرکت های هلدینگ خلیج فارس زوکالو، میدان مرکزی و پرجنب‌وجوش در قلب مکزیکوسیتی سهمیه بندی سوخت از ایران تا ونزوئلا/ آیا سهمیه بندی توانسته منابع انرژی را کنترل کند؟! ویلیام شکسپیر را بیشتر بشناسید / از نمایشنامه هملت تا اتلو تماس مهم ترامپ با پوتین درباره ایران

3
تبدیل استان فارس به قطب پزشکی کشور

فارس، استانی با ظرفیت‌های چشمگیر برای گردشگری سلامت

  • کد خبر : 25452
  • سه شنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۳--«۲۲:۵۰»
فارس، استانی با ظرفیت‌های چشمگیر برای گردشگری سلامت

تحولات چشمگیر حوزه پزشکی پس از پیروزی انقلاب، شیراز را به قطب پزشکی جنوب کشور تبدیل کرده است. این پیشرفت‌ها باعث شده تا مردم از نقاط مختلف کشور و حتی کشورهای دیگر برای درمان به شیراز سفر کنند.

به گزارش عصر تحلیل به نقل ازخبرگزاری مهر، شاید تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، کشور ایران و به‌تبع استان فارس، شرایط مناسبی در حوزه بهداشت و درمان نداشت و حتی بسیاری از مرگ و میرها ناشی از بیماری‌های ساده بود. اما طی چهار دهه گذشته، با افزایش سطح آگاهی مردم و پیشرفت در حوزه پزشکی و ساخت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، گام‌های بزرگی در حوزه پزشکی و خدمات درمانی برداشته شد تا شاهد تحولی بزرگ در این حوزه باشیم.

“پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران در بهمن ۱۳۵۷، پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف به همراه داشت. یکی از این پیشرفت‌ها در حوزه بهداشت بود. بر اساس آمار، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در حوزه‌های مختلف از جمله بهداشت و سلامت، پیشرفت‌های فراوانی حاصل شده است.

انقلاب شکوهمند اسلامی در حوزه نظام سلامت و بهداشت ایران از زمان پیروزی خود موفقیتی چشمگیر و غیرقابل انکار را در مسیر رشد و توسعه کسب کرده است. برای درک و آگاهی از دستاوردهای انقلاب در عرصه پزشکی و درمانی کشور، مشاهده و مرور وضعیت گذشته و حال نظام سلامت و درمان کشور نشانگر تحول آن است، حتی پیش از بررسی آمار و ارقام.

افزایش تعداد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، توسعه بهداشتی، افزایش امید به زندگی، کاهش مرگ و میر کودکان زیر یک سال و کاهش مرگ و میر مادران، رشد تعداد پزشکان و متخصصان حوزه سلامت، رشد دانشگاه‌های علوم پزشکی و ارتقای تجهیزات پزشکی و درمانی، بخشی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه پزشکی و بهداشت محسوب می‌شوند.

پیشرفت‌های حوزه پزشکی در فارس و شیراز، این استان را به قطب پزشکی جنوب کشور تبدیل کرده است. این پیشرفت‌ها علاوه بر کمک به بیماران، موجبات توسعه گردشگری را نیز فراهم کرده است.

گردشگری درمانی یکی از ابعاد مهم گردشگری است که استان فارس به سبب بهره‌مندی از ظرفیت‌های پزشکی می‌تواند در این زمینه به رونق بیشتری برسد و گام بلندی در راستای توسعه بیش از پیش گردشگری بردارد.

استان فارس و شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور شناخته می‌شوند

امین نیاکان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، توانمندی‌ها و دستاوردهای حوزه درمان فارس پس از انقلاب را بزرگ شمرد و از افزایش مراکز تشخیصی و درمانی و تخت‌های بیمارستانی در فارس خبر داد.

وی با اشاره به اینکه به برکت انقلاب اسلامی، پیشرفت‌های قابل‌توجهی را در حوزه علوم پزشکی شاهد هستیم، گفت: مجموعه بزرگ سلامت فارس به عنوان یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ یک و یکی از قطب‌های پزشکی کشور فعالیت می‌کند. می‌توان گفت این رشد و پیشرفت پزشکی با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی میسر شده است.

ساخت ۴۶ بیمارستان در استان فارس طی ۴۶ سال

نیاکان افزایش تعداد بیمارستان‌های فعال استان فارس از ۲۵ مورد به ۷۱ بیمارستان را یکی از دستاوردهای مهم این حوزه عنوان کرد و افزود: افزایش تعداد تخت‌های فعال بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه از هزار و ۴۴۹ مورد در سال ۵۷ به ۸ هزار و ۱۶۶ مورد در حال حاضر، افزایش تعداد تخت‌های ویژه از ۶ مورد در سال ۵۷ به یک هزار و ۱۴۴ تخت، افزایش تعداد آزمایشگاه‌های استان از ۱۰ مورد به ۳۵۴ مورد، و افزایش تعداد مراکز پرتونگاری از ۳۵ مورد به ۳۵۴ مورد در سطح استان بخشی از تلاش‌های صورت‌گرفته در این حوزه است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به توانمندی پزشکان در انجام جراحی‌های پیچیده نظیر پیوند اعضا، پیوند مغز استخوان و کاشت حلزون شنوایی که موجب مراجعه بیماران از دیگر استان‌های کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس به شیراز شده، گفت: این دستاورد موجب افتخار و غرور است.

استان فارس پیشتاز در حوزه پیوند اعضا است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: با ایجاد توانمندی در زمینه انجام جراحی‌های پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پس از انقلاب اسلامی، حدود ۲۴ هزار مورد جراحی پیوند کبد، کلیه، قرنیه، چشم و کاشت حلزون شنوایی انجام شده است، در حالی که تا پیش از آن، موردی در این زمینه به ثبت نرسیده است.

برای دستیابی به اهداف کامل در این حوزه، بدون شک نیاز به ادامه تلاش‌ها و رفع چالش‌های موجود است.

توسعه خدمات پزشکی به نقاط مختلف استان، به‌ویژه مناطق محروم، گامی مهم در راستای تحقق عدالت اجتماعی و توسعه پایدار کشور است. استان فارس به عنوان قطب پزشکی جنوب کشور نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کند.

انتهای پبام/

 

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25452

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.