• امروز : یکشنبه - ۲ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 24 September - 2023

سر تیتر اخبار

منطقه ویژه اقتصادی پیام میزبان تجار و بازرگانان چینی منطقه مرزی ریمدان آوردگاه معاملات بین المللی رفع بخش عمده مشکلات دارویی با دارویار کیومرث هاشمی و دوگانه ای در ماتریس انتظارات و وعده ها تاج: صحنه‌هایی دیدم که زیبنده ما نیست جزئیات واریز ۵ میلیارد و ۵۷۳ میلیون یورو در بانکهای قطر اختصاص شناسه مرکز بین المللی تجزیه مبادلات پستی ویژه فرودگاه پیام  تدبیر و تسریع در اجرای تاسیسات آب شرب روستاهای کشور تولیدات داخل فولاد مبارکه باعث افتخار است رویای المپیکی شدن به ۵۰ سالگی رسید تجربه عملی “حذف دلار” از مبادلات غیرتجاری و سیاحتی ارائه طرح جامع توسعه انرژی تجدید‌پذیر برای عبور از ناترازی برق/ نیازمند طرح جامع سبد انرژی برای ۱۵ سال آینده هستیم انعقاد تفاهم‌نامه ۱۸میلیون دلاری شرکت چینی در منطقه آزاد چابهار بازگشت کرونا؛ هرآنچه که باید از واریانت جدید بدانید/ کشورهای درگیر، علائم و راه‌های پیشگیری از ابتلا بررسی قیمت ها پس از وعده های دولت سیزدهم جایزه تعالی شورای جهانی نفت در دستان پتروشیمی نوری ال‌نینو ، ره آورد بارشهای سنگین و سیل آسا می دهد ضرورت حفظ کرامت داوطلبان در تمام مراحل گزینش مناطق آزاد، تبلور تحقق سرمایه‌گذاری در ایران بهره‌گیری از توان نخبگان و اندیشمندان برای برنامه‌ریزی‌های فناورانه / دعوت از شهرهای خواهرخوانده اصفهان برای حضور در نمایشگاه فن‌نما

1
وزیر صمت در جمع خبرنگاران:

فولادمبارکه تولیدات داخلی را راس کار خود قرار داده است / نیروگاه سیکل ترکیبی سرآمد نیروگاه برق است

  • کد خبر : 21056
  • 10 شهریور 1402 - 15:50
فولادمبارکه تولیدات داخلی را راس کار خود قرار داده است / نیروگاه سیکل ترکیبی سرآمد نیروگاه برق است
عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت معدن و تجارت پس از بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی شرکت فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران گفت: طبیعتاً نیروگاه و برق جزو زیرساخت‌های توسعه هر کشور است و نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه که در شرف بهره‌برداری است تا نیاز این مجموعه به انرژی را تامین کند، یکی از نیروگاه‌های بسیار پیشرفته‌ای است که تجهیزات آن توسط گروه مپنا ساخته شده است.

به گزارش عصر تحلیل، وزیر صمت در حاشیه بازدید از فولاد مبارکه و نیروگاه سیکل ترکیبی گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه دارای ۳ بخش است که دو واحد آن توربین گاز کلاس F از نوع MGT80 و یک واحد دیگر آن توربین بخار با مقیاس ۳۱۰ مگاوات است که ظرفیت این نیروگاه مجموعاً نزدیک به ۹۳۰ مگاوات می‌رسد و در کشور یکی از بهترین نیروگاه‌ها با راندمان بالاست.

وی همچنین تصیح کرد: راندمان نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۸.۵ درصد است و خوشحالم از این که امروز شاهد پیشرفت این پروژه در یک فاصله زمانی بسیار کوتاه ۱۶ ماهه هستیم. مردم باید بدانند که ما با تکیه به توان داخلی می‌توانیم نیروگاه‌هایی با ظرفیت بالا احداث کنیم تا ایران در حوزه ساخت نیروگاه در جهان شناخته شود.

علی آبادی در ادامه عنوان کرد: توسعه کیفی در فولاد مبارکه محقق شده و نسبت به توسعه کمّی دارای اهمیت بیشتری است. درصدد آن هستیم که در تکمیل زنجیره ارزش فولاد در دنیا شناخته شویم. نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه روند تولید فولاد را به صورت خوداتکا پیش می‌برد و از این جهت باید به فولاد مبارکه تبریک گفت.

وی اذعان داشت: فولاد مبارکه در سایر تجهیزات مورد نیاز خود ازجمله لوکوموتیو توجه زیادی به تولیدکنندگان داخلی داشته و اینجانب به مردم اصفهان و مدیران فولاد مبارکه که به سازندگان ایرانی اعتماد می‌کنند، تبریک می‌گویم. امروز توجه اصلی برای تأمین عمده تجهیزات به‌کارگرفته شده در فولاد مبارکه به تولیدات داخلی است که امر بسیار مهمی است.

وزیر صمت یادآور شد: در بخش معدن کشور پایش مناسبی انجام نشده و اکتشافات معدنی باید با جدیت بیشتری صورت گیرد. فولاد مبارکه از معادنی که از گذشته پایش شده برخوردار بوده و هست اما کافی نیست چراکه پاسخگوی طرح‌های توسعه این مجموعه نیست.

وی تاکید کرد: ما باید به دنبال کشف ذخایر معدنی جدید باشیم که امیدواریم با کمک فولاد مبارکه اکتشافات معدنی جدیدی را آغاز کنیم و از این جهت مشکل کمبود مواد اولیه این صنعت نیز حل خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=21056

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.