• امروز : دوشنبه - ۲۳ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 14 October - 2024

سر تیتر اخبار

حضور پررنگ تولیدکنندگان داخلی در نمایشگاه کیفیت محصولات ساختمانی ایرانی بالاتر از همتاهای خارجی است  برگزاری رویدادهای تخصصی از ویژگی نمایشگاه هاست بیست و هفتمین نمایشگاه صنعت ساختمان در اصفهان ۳۹۶ هزار مخاطب در طرح بازیافت آنلاین مشارکت کردند رعایت موارد فنی برای جلوگیری از اختلال در مترو ضروری است تاخیر در اجرای طرح های ملی پذیرفته نیست بهره‌برداری از ۴ آب‌شیرین‌کن تا پایان سال جاری ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه جدید تا پایان سال وارد مدار می‌شود زیرسویه جدید کرونا در ۲۷ کشور داروهای نسل جدید دیابت نیازمند حمایت‌های بیمه‌ هشدار فعالیت سامانه بارشی تا شنبه آینده سهمیه بنزین ماهانه تغییر نکرده است/ الزام ارائه کارت سوخت اضطراری توسط جایگاه داران حمایت کمیته امداد استان تهران از ۳۹ هزار و ۲۷۶ سالمند فراهم کردن مسیر سبز گمرک را در راستای کاهش بروکراسی اداری نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به ۵۰۷ نفر امدادرسانی کردند رفع‌اثر و ترخیص خودروهای توقیفی بخاطر پیامک‌های ناظر یک حوزه حجاب رکوردشنی تیم فوتبال آلومینیوم در برابر ذوب آهن صادرکنندگان خدمات معاف از رفع تعهدات ارزی شدند مقاومت عقب نمی نشیند و پیروز خواهد شد

2
عضو هیات مدیره فولاد هرمزگان:

محدودیت گاز بحرانی است / ۲٫۴ میلیارد دلار خسارت به صنایع فولادی طی سه سال گذشته

  • کد خبر : 24262
  • ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۰
محدودیت گاز بحرانی است / ۲٫۴ میلیارد دلار خسارت به صنایع فولادی طی سه سال گذشته

عضو هیات مدیره فولاد هرمزگان گفت: محدودیت انرژی بخصوص گاز تا اسفند ماه سال جاری ادامه دارد.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از اکو انرژی: محمدرضا بنائیان عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران و مدیر ارشد تولید شرکت فولاد مبارکه در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: ناترازی انرژی در فولاد از منظر برق و گاز قابل بررسی است ، در حوزه برق علیرغم زحمات زیادی که در وزارت نیرو انجام شد ، در سالهای اخیر افزایش نرخ مصرف نسبت به تولید ایجاد شده بسیار متفاوت است که منجر به کاهش در زمینه مصرف شده است.
وی ادامه داد: در صنعت فولاد کاهش ۳۰ درصدی را در سال شاهد هستیم که این میزان در سال به صورت ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ مگا وات است.وزارت نیرو به تعهدات خود پایبند نبود

عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در ادامه عنوان کرد: در اردیبهشت ماه سال جاری در نشستی که با وزارت نیرو داشتیم، متعهد شدند ۲۵۰۰ مگاوات برق به صنعت فولاد اختصاص داده شود در حالیکه صنعت فولاد  ۳۵۰۰ مگاوات انرژی نیروگاهی را تولید می کند، این اتفاق رخ نداد و به تعهدات خود در این زمینه پایبند نبودند.

مدیر ارشد تولید شرکت فولاد مبارکه گفت: بدلیل بالای رفتن دمای کره زمین و سطح دمای موجود در کشور افزایش مصرف رخ داده که این رخداد سبب شد تا با کاهش برق اختصاصی به فولاد سطح تولید کاهش پیدا کند.

 

در این لینک ببینید: گفت و گوی اختصاصی با محمدرضا بنائیان عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران

 

۴۵ روز فولاد هرمزگان تولید نداشتوی ادامه داد: به دلیل ناترازی انرژی و کاهش برق در یک ماه و نیم گذشته شرکت فولاد هرمزگان تولید نداشت و تمام تولید فولاد متوقف شده است.

بنائیان خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه براساس توانایی های زیرساختی و مالی که داشت ساخت و ایجاد نیروگاه را دنبال کرد و در همین راستا دو واحد نیروگاه گازی ساخته و در مدار قرار داد.

عضو هیات مدیره فولاد هرمزگان ادامه داد: پیش از محدودیت انرژی ۴۰۰ مگاوات برق تولید شد که با محدودیت در ارائه برق از شبکه طی سه سال خسارتی بالغ بر ۲٫۴ میلیارد دلار به صنایع فولادی وارد شد.

تامین گاز در صنعت با بحران روبرو است

مدیر ارشد تولید شرکت فولاد مبارکه اضافه کرد: در تامین گاز شرایط بحرانی در ایستگاه‌های انتقال گاز داریم و براساس پیش‌بینی های انجام شده در  فاز اول یعنی آبان ماه سال جاری با محدودیت گاز در ایستگاه‌های برداشت مواجه هستیم که منجر به کاهش تولید می‌شود.

وی گفت: محدودیت گاز تا انتهای بهمن و اواسط اسفند ادامه دارد و فولاد مبارکه به جهت توانایی که در راستای ذخیره سازی آهن اسفنجی داشته، اقدامات لازم جهت ذخیره سازی را انجام داده است.

عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران تصریح کرد: متاسفانه در بقیه شرکت ها نمی‌توانند ذخیره سازی کنند و این موضوع تمام شرکت های فولادی را درگیر می‌کند که در نهایت به توقف تولید منجر می شود.

بنائیان افزود: با توجه به ناترازی در برق و گاز سبب شده تا میل به سرمایه گذاری در فولاد از دست برود.

وی در ادامه این بخش از صحبتهای خود اظهار کرد: هزینه‌های تولید به شدت بالا است و اگر صنعت بخواهد در حوزه انرژی سرمایه گذاری کند با توجه به در اختیار گذاشتن سهم صنعت به بخش خانگی نگرانی هایی را در سرمایه گذاری در ایجاد نیروگاه ایجاد کرده است.

مدیر ارشد تولید شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: اگر ناترازی انرژی وجود نداشت صنایع فولاد فعالیت خود را انجام می‌دادند و بازخورد مثبت داشتند؛ همانطور که می دانید صنعت فولاد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و بایستی سال آینده دنبال فرصت برای جبران بهتر باشیم.

وی در پایان صحبتهای خود در پیشنهادی برای مهار ناترازی انرژی برق گفت: هم اکنون ناترازی نزدیک به ۱۸ هزار مگاوات است و در اوج مصرف حتی به حدود ۲۴ هزار مگاوات هم می رسد به همین منظور دولت می تواند با سرمایه گذاری در بخش خانگی و ارائه تسهیلات به مردم برای نصب پنلهای خورشیدی  در منازلی که قابلیت دارند به تولید بخش عمده ایی از برق و رفع ناترازی انرژی کمک کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=24262

    نوشته های مشابه

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.