• امروز : چهارشنبه - ۲۴ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 12 February - 2025

سر تیتر اخبار

از درمان آسم تا افزایش حافظه عفونت‌های دهان و دندان در زنان باردار؛ نگرانی‌ای بیش از یک بیماری گلخانه‌ها، نجات‌دهنده کشاورزی ایران در برابر تغییرات اقلیمی پلتفرم محبوب زنان ایرانی مرمت و کاوش در چغازنبیل آغاز شد هزینه‌های چشمگیر استقلال در جذب سرمربی جدید/ آیا هولدینگ خلیج فارس از پشتیبانی در فصل آینده منصرف خواهد شد؟ یک جهش بزرگ در گسترش حمل‌ونقل ترانزیتی ایران بهبود ناهنجاری‌های گوش با جراحی زیبایی «اتوپلاستی» ۱۸ فوتی ناشی از هاری در سال جاری/ وضعیت نگران‌کننده سگ‌‌گردانی در کشور با تمام قوا در تلاشیم تا قاچاق سوخت را کاهش دهیم جریمه رانندگانی که فاصله طولی را رعایت نکنند چرا برخی افراد همیشه بوی عرق می‌دهند؟ استقلال نیاز به یک سرمربی درجه یک دارد، نه کسانی مانند موسیمانه! افزایش ۱۰ درصدی سرمایه‌گذاری در زنجان در سال ۱۴۰۳ قطعی شدن قطع وابستگی منابع آبی ارومیه به سفره‌های زیرزمینی بازی با سرمایه مردم، این بار زیر پوشش طلا افزایش قدرت خرید کارگران تنها با مهار تورم امکان‌پذیر است فارس، استانی با ظرفیت‌های چشمگیر برای گردشگری سلامت افزایش ۱۸ درصدی در صادرات غیرنفتی ارسال ۵۳۵ نامه و گزارش هشدارآمیز به دستگاه‌های اجرایی

5
مسابقات گروهی مهارت شغلی شرکت توزیع برق اصفهان برگزار شد؛

مهرداد دادخواه: سیمبانان در خط مقدم جبهه صنعت برق خدمت می کنند

  • کد خبر : 22939
  • 17 آوریل 2024 - 20:31
مهرداد دادخواه: سیمبانان در خط مقدم جبهه صنعت برق خدمت می کنند

مسابقات گروهی مهارت شغلی شرکت توزیع برق اصفهان با حضور ۱۳ گروه ۵ نفره در محل پارک نوآوری و فناوری برگزار شد.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از  اکوانرژی، به مناسبت روز جهانی سیمبان و جهت بالا بردن مهارت و روحیه تیم فنی خطوط انتقال شبکه شرکت توزیع برق اصفهان مسابقات گروهی مهارتهای شغلی با حضور ۱۳ گروه ۵ نفره از میان برگزیدگان دوره گذشته این مسابقات برگزار شد.
این مسابقات در سه آیتم ( فنی، علمی و ورزشی) با همت معاونت بهره برداری در محل پارک نوآوری و فناوری شرکت توزیع برق اصفهان واقع در میدان لاله امروز ۲۹ فروردین کار خود را آغاز و با گذراندن سه آیتم ذکر شده به کار خود پایان داد.

سیمبابان در خط مقدم جبهه صنعت برق خدمت می کنند

در حاشیه برگزاری مسابقات، مهندس مهرداد دادخواه مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان در گفت و گویی اختصاصی با خبرنگار ما در اصفهان با اشاره به روز جهانی سیمبان گفت: خوشبختانه ما در شرکت توزیع برق اصفهان مفتخر هستیم که در کنار عزیزانی باشیم که با تلاش هرچه بیشتر و با رشادت های فراوان به انجام رسالت خود در صنعت برق می پردازند و می توان آنها را رزمندگان خط مقدم جبهه صنعت برق دانست.

وی همچنین تصریح کرد: شغل سیمبانی یکی از شغلها مقدس و پرمخاطره در صنعت توزیع برق است که می توان سیمبانان  را به نوعی درمانگر و احیا کننده این صنعت دانست.

دادخواه در ادامه عنوان کرد: سیمبانان با فداکاری و تخصص خود در شرایط کاری دشوار همیشه سعی بر این داشتند تا با اجرا و حتی برطرف کردن مشکلات به پایدار کردن شبکه و انتقال برق کمک کنند.

وی با اشاره به توجه ویژه شرکت توزیع برق به نیروهای متخصص بخصوص سیمبانان گفت: با توجه به اینکه سیمبانان با شرکت های پیمانکار قرارداد می بندند و دارای قرارداد مستقیم با شرکت توزیع برق نیستند، ما سعی کرده ایم در بیشتر موارد با شرایط برابر با نیروهای رسمی شرکت توزیع برق آنها را قرار دهیم تا آنها نیز بتوانند از امکانات، تسهیلات و خدمات این شرکت نیز برای خود و خانواده خود بهره کافی را ببرند.

پیمانکاران بسیار خوبی داریم

دادخواه در بخش دیگر صحبتهای خود با بیان اینکه شرکت توزیع نظارت دقیق و گسترده ایی بر عملکرد پیمانکاران دارد، گفت: خوشبختانه با وجود پیمانکاران قابل و کارآزموده همچنین متعهد در شرکت توزیع برق همیشه سعی بر این داشتیم تا نظارت کامل و دقیق بر عملکرد آنها داشته باشیم به طوریکه نحوه رفتار آنها با نیروهای خود را در همه حوزه ها بخصوص  بیمه و درمان دائما رصد و کنترل می کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان به مهمترین مشکل پیمانکاران بخصوص سیمبانان اشاره کرد و گفت: از مهمترین مشکلی که سیمبانان با آن روبرو هستند و به آن اشاره دارند نظام پرداخت است که باور دارند نسبت به دیگر صنوف در شرایط مساعد قرار ندارد با این تفاسیر می توان باور داشت خوشبختانه حتی با وجود این مشکل که بعضا از سوی سیمبانان مطرح می شود شرکت توزیع برق نسبت به بخش خصوصی غیر صنعت برق در بهترین شرایط ممکن است و همیشه پرداخت مطالبات و حقوق در ابتدای ماه پرداخت می شود.

گفتنی است شغل سیمبانی از سال ۱۸۴۰ با راه اندازی خطوط تلگراف روی پایه‌های چوبی آغاز شده و با توسعه‌ی خطوط برق در سال ۱۸۹۰ وارد این صنعت شد. ۱۸ آوریل (۲۹ فروردین) بعنوان روز جهانی سیمبانان در جهان نامگذاری شده و در تعدادی از کشور‌های دنیا، سیمبانان و متولیان صنعت برق این روز را جشن گرفته و از زحمات آن‌ها قدردانی می‌کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=22939
  • منبع : اکو انرژی

نوشته های مشابه

31آگوست
پیامک هشدار قطع برق برای مشترکان پرمصرف خانگی
معاونت خدمات مشترکین شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان خبرداد:

پیامک هشدار قطع برق برای مشترکان پرمصرف خانگی

04فوریه
بهره برداری از ۱۷۵ پروژه در چهل و پنجمین سالگرد انقلاب
مدیر عامل شرکت توزیع برق اصفهان خبرداد:

بهره برداری از ۱۷۵ پروژه در چهل و پنجمین سالگرد انقلاب

01می
اعطای تسهیلات توسعه برق خورشیدی در استان اصفهان
مدیر دفتر بازار برق و تولید پراکنده شرکت توزیع برق اصفهان:

اعطای تسهیلات توسعه برق خورشیدی در استان اصفهان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.