به گزارش عصر تحلیل به نقل از روابط عمومی شرکت نمایشگاههای اصفهان، یکی از مسائل مهم در کنار تامین مواد غذایی برای جمعیت رو به افزایش جهان، ایمنی مواد غذایی و کاهش ضایعات محصولات تولیدی پس از برداشت است که در همین راستا روش نوین پرتودهی موادغذایی بعنوان روشی ایمن و موثر مورد توجه قرار گرفته است.
پرتودهی محصولات کشاورزی فرایندی است که در آن محصولات در معرض اشعههای «گاما» و «ایکس» یا پرتوهای الکترونی قرار میگیرند.
این روش برای بهبود ایمنی مواد غذایی با افزایش ماندگاری محصول، کاهش خطر ابتلا به بیماریها با منشاء غذا، تاخیر یا از بین بردن جوانهزنی و رسیدن محصول مورد استفاده قرار میگیرد.
پرتودهی از طریق کاهش باکتریهای بیماریزا و قارچها و کُند کردن فرایند رسیدگی میوهها و سبزیجات، زمان ماندگاری مواد غذایی را افزایش میدهد.
امروزه بیشتر از ۴۰ کشور جهان از پرتودهی با اهداف مختلف روی محصولات تولیدی خود استفاده میکنند.
انتهای پیام/