• امروز : چهارشنبه - ۲۴ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 12 February - 2025

سر تیتر اخبار

از درمان آسم تا افزایش حافظه عفونت‌های دهان و دندان در زنان باردار؛ نگرانی‌ای بیش از یک بیماری گلخانه‌ها، نجات‌دهنده کشاورزی ایران در برابر تغییرات اقلیمی پلتفرم محبوب زنان ایرانی مرمت و کاوش در چغازنبیل آغاز شد هزینه‌های چشمگیر استقلال در جذب سرمربی جدید/ آیا هولدینگ خلیج فارس از پشتیبانی در فصل آینده منصرف خواهد شد؟ یک جهش بزرگ در گسترش حمل‌ونقل ترانزیتی ایران بهبود ناهنجاری‌های گوش با جراحی زیبایی «اتوپلاستی» ۱۸ فوتی ناشی از هاری در سال جاری/ وضعیت نگران‌کننده سگ‌‌گردانی در کشور با تمام قوا در تلاشیم تا قاچاق سوخت را کاهش دهیم جریمه رانندگانی که فاصله طولی را رعایت نکنند چرا برخی افراد همیشه بوی عرق می‌دهند؟ استقلال نیاز به یک سرمربی درجه یک دارد، نه کسانی مانند موسیمانه! افزایش ۱۰ درصدی سرمایه‌گذاری در زنجان در سال ۱۴۰۳ قطعی شدن قطع وابستگی منابع آبی ارومیه به سفره‌های زیرزمینی بازی با سرمایه مردم، این بار زیر پوشش طلا افزایش قدرت خرید کارگران تنها با مهار تورم امکان‌پذیر است فارس، استانی با ظرفیت‌های چشمگیر برای گردشگری سلامت افزایش ۱۸ درصدی در صادرات غیرنفتی ارسال ۵۳۵ نامه و گزارش هشدارآمیز به دستگاه‌های اجرایی

14
سازمان تامین اجتماعی خبرداد:

واریز علی‌الحساب ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان

  • کد خبر : 23190
  • 03 جولای 2024 - 20:30
واریز علی‌الحساب ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از پرداخت مبلغ ۳ میلیون تومان بابت علی‌الحساب متناسب‌سازی و معیشت بازنشستگان برای ماه‌های فروردین تا خرداد خبر داد.

به گزارش عصر تحلیل، موسوی با اشاره به رویکرد دولت مردمی سیزدهم و شهید جمهور در مورد ارتقای معیشت اقشار بازنشسته و مستمری‌بگیر گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی و مهم دولت مردمی سیزدهم و شخص رئیس‌جمهور شهیدمان حضرت آیت‌الله رئیسی، توجه به معیشت و زندگی بازنشستگان و مستمری‌بگیران بود.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: در استمرار این نگاه، دولت محترم براساس مصوبه‌ای که در هفته گذشته به موجب قانون بودجه داشت؛ به همه صندوق‌های بازنشستگی ابلاغ کرد که سه میلون تومان بابت متناسب‌سازی فروردین تا خرداد به‌صورت علی‌الحساب برای متناسب‌سازی و معیشت بازنشستگان عزیز؛ واریز کنند. ما هم اعلام کرده بودیم که در تلاش هستیم به محض تأمین منابع که رقمی بالغ بر ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان را شامل می‌شود؛ این مبلغ علی‌الحساب را پرداخت ‌کنیم. به لطف خداوند متعال و با همکاری سازمان برنامه و نظام پولی و بانکی کشور و عزیزانی که در سازمان تلاش کردند، این منابع تأمین شده و طی ساعات آینده مبلغ سه میلیون تومان به همه حساب مستمری‌بگیران و بازنشستگان عزیز سازمان تأمین‌اجتماعی واریز می‌شود.

وی افزود: بعد از این ما در تعامل با بازنشستگان و نمایندگان کانون‌های بازنشستگی، احکام و شرایطی را که به موجب قانون بایستی تطبیق و اجرا کنیم، جمع‌بندی خواهیم کرد.

وی افزود: این واریز برای همه بازنشستگان و مستمری‌بگیران خواهد بود و با هماهنگی فنی با بانک، همین امروز به صورت کامل به حساب همه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی واریز می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=23190

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.