• امروز : یکشنبه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 27 April - 2025

سر تیتر اخبار

ایران هیچ محدودیتی برای همکاری با سرمایه‌گذاران خارجی ندارد سازمان ساتبا اعلام کرد: طرح سه‌نرخی بنزین؛ درمان قاچاق یا تشدید تورم؟ / آزمونی دوباره برای یک راهکار شکست‌خورده نقش مهم تغییر ساعت رسمی کشور در مدیریت مصرف انرژی نقض حکم اعدام زن متأهلی که با مرد غریبه ارتباط داشت، چرا و چگونه؟! تمدید اعتبار کارت ملی هوشند تا پایان سال ۱۴۰۵ آیا افزایش قیمت برق در راه است؟! + جدول زیان خریداران طلا سنگین شد / آیا روند نزولی قیمت طلا ادامه دارد؟! واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان کشوری / پرداخت مابه التفاوت حقوق تا ۱۰ اردیبهشت آخرین قیمت های پژو، شاهین و ساینا / روند نزولی قیمت همچنان ادامه دارد + جدول کد ملی و کد پستی به همدیگر متصل می شوند توسط فولاد مبارکه ۱۲۰ مگاوات برق سبز وارد مدار می‌شود پایان گفت و گو ایران-آمریکا / ادامه گفت و گو ها به هفته آینده موکول شد تحقق جهش تولید در فولاد مبارکه با افزایش سرمایه به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان مجرمانی که جسورانه به چرخه جرم باز می‌گردند امنیت سحر را به انضباط افطار پیوند می‌زنیم امضای تفاهم نامه نیروگاه تجدید پذیر به ظرفیت ۷۶۰۰ مگاوات / اصفهان از برنامه هفتم سبقت گرفت تصویب طرح افزایش سرمایه فولاد مبارکه به ۱۵۰ همت با رأی حداکثری سهامداران / قدمی استراتژیک برای تحقق اهداف بلندمدت صنعت فولاد ایران آیا پس از ۲۰ سال مسیر ریلی شمال به جنوب تکمیل می شود؟! وضع ذخایر سوخت نوروزی بهتر از پارسال است

7
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:

کمتر از ۲۰ درصد برنامه ششم توسعه در حوزه محیط زیست محقق شد

  • کد خبر : 25963
  • دوشنبه, ۲۰ اسفند ۱۴۰۳--«۱۶:۵۹»
کمتر از ۲۰ درصد برنامه ششم توسعه در حوزه محیط زیست محقق شد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان این‌که در برنامه ششم توسعه کمتر از ۲۰ درصد اهداف مرتبط با بخش محیط زیست محقق شد، اظهار کرد: در برنامه‌های توسعه کشاورزی و افزایش تولیدات این بخش برای امنیت غذایی باید به ایمنی مواد غذایی هم با در نظر گرفتن مسائل محیط زیستی توجه داشته باشیم و به موازات آن به مدیریت بهینه مصرف آب هم توجه شود.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، شینا انصاری امروز پنجشنبه در جلسه شورای سیاستگذاری توسعه کشاورزی که با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در آمل برگزار شد، اظهار کرد: مهم‌ترین سند بالادستی ما برنامه هفتم توسعه است که در آن محورهای مرتبط گوناگونی بین کشاورزی و محیط زیست وجود دارد.

وی با اشاره به تلاش‌ها و دغدغه‌ها برای توسعه کشاورزی در کشور افزود: به دلیل مشکلات عدیده محیط زیستی که در کشور و از جمله مازندران وجود دارد، به ویژه در زمینه محدودیت منابع آب در این استان لازم است که فعالیت‌های کشاورزی با تمرکز بر مسائل و چالش‌های محیط زیستی گسترش یابند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: تنش آبی و مشاهده نشانه‌های فرونشست در شرق مازندران ضرورت تغییر الگوی کشت با هدف مدیریت بهینه مصرف آب در مازندران را برجسته‌تر کرده است. هرچند که مازندران از بارش‌های خوبی برخوردار است، اما در واقعیت یکی از استان‌هایی است که نشانه‌های فرونشست را به ویژه در شرق این استان شاهد هستیم و ساکنان این منطقه نیز با تنش آبی مواجه هستند.

انصاری تصریح کرد: درخواست من این است که در راستای اجرای سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و اجرای برنامه هفتم توسعه حتما به موضوع مدیریت بهینه مصرف آب در بخش کشاورزی به ویژه در مازندران توجه شود.

وی با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از فناوری‌های روز در بخش کشاورزی، اظهار کرد: الگوی کشت ما باید متناسب با شرایط اقلیمی باشد. امروز کشاورزی ما باید با رویکردهای نوین و هوشمندسازی فعالیت داشته باشد و اتلاف و هدررفت آب پذیرفته نیست.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به الزامات استفاده از کودهای شیمیایی در بخش کشاورزی برای پیشگیری از آسیب به سلامت مصرف‌کنندگان، گفت: در استفاده از کودها و نهاده‌های شیمیایی رویکرد ما این است که در درجه نخست مدیریت تلفیقی آفات و بیماری‌های گیاهی در کشاورزی مورد استفاده باشد و در درجه دوم از سموم و کودهای شیمیایی استفاده شود که متعارف و منطقی باشند و دوره «کارنس» (تجزیه سموم و آفت‌کش‌ها) به ویژه برای محصولات تازه‌خوری حتما طی شود.

انصاری با بیان این‌که در حوزه تولید محصولات کشاورزی توجه به سلامت مردم از مزرعه تا سفره ضروری است، تصریح کرد: درست است که دغدغه امنیت غذایی و خودکفایی را داریم، اما نکته‌ای که نباید از آن غافل شویم ایمنی مواد غذایی است. یعنی باید محصولات کشاورزی که تولید می‌کنیم کیفیت و سلامت را داشته باشد تا سلامت مصرف‌کنندگان خدشه‌دار نشود.

وی معضل پسماند و پساب در مازندران را ابرچالش زیست‌محیطی این استان توصیف کرد و گفت: در قانون مدیریت پسماند که مجلس شورای اسلامی سال ۱۳۸۳ تصویب کرد، مسئولیت اجرایی مدیریت پسماندهای عادی بر عهده وزارت کشور و به طور مشخص سازمان همیاری شهرداری‌ها و دهیاری‌ها است. سازمان حفاظت محیط زیست هم نقش نظارتی دارد و به واسطه این نقش نظارتی در این حوزه مطالبه‌گر است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین درباره آخرین تصمیم‌های مربوط به سایت زباله عمارت آمل نیز اظهار کرد: رسیدگی به پرونده زباله‌گاه عمارت را به عنوان یکی از اولویت‌های سازمان حفاظت محیط زیست در حال پیگیری است. البته در سایر شهرستان‌ها هم وضعیت به همین شکل است. در گام نخست باید با یک همکاری گسترده در استان جانمایی برای محل جدید داشته باشیم.

انصاری با بیان این‌که مدیریت زباله در همه مناطق مازندران به چالشی مهم تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: برای حل این موضوع نیاز است که به مدیریت پسماند نگاه علمی و فنی داشته باشیم و به زباله‌سوز بسنده نکنیم. زباله‌سوز یکی از راه‌های زنجیره و چرخه مدیریت پسماند است.

وی گفت: در مازندران رطوبت بالایی داریم و بیش از ۷۰ درصد زباله‌های ما تر است. بنابراین پیش از هر کاری باید زیرساخت‌های تفکیک زباله از مبدا در استان ایجاد شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: برای مازندران باید مدیریت یکپارچه پسماند را جدی بگیریم. این که در هر شهر یک زباله‌گاه داشته باشیم مشکل را حل نمی‌کند. حتما باید یک طرح جامع مدیریت پسماند داشته باشیم و در یک محل، مرکز مدیریت پسماند اصولی را راه‌اندازی کنیم. ما در سازمان حفاظت محیط زیست به طور جدی پیگیر چالش پسماند مازندران هستیم و امیدوارم با همگرایی و همراهی‌های استاندار محترم و نمایندگان و سایر مسئولان مرتبط در استان گام‌های خوبی در این زمینه برداریم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25963

نوشته های مشابه

03فوریه
آفتاب شرق بیست و پنجمین نیروگاه بزرگ مقیاس جهان / سهم بسزای نیروگاه فولاد مبارکه در رفع ناترازی ها
طیب نیا در بازدید معاون رئیس جمهور از نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه مطرح کرد:

آفتاب شرق بیست و پنجمین نیروگاه بزرگ مقیاس جهان / سهم بسزای نیروگاه فولاد مبارکه در رفع ناترازی ها

03فوریه
نیروگاه آفتاب شرق، گامی بلند برای تحقق توسعه تجدید پذیرها در برنامه هفتم
در بازدید معاون رئیس جمهور از نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه مطرح شد:

نیروگاه آفتاب شرق، گامی بلند برای تحقق توسعه تجدید پذیرها در برنامه هفتم

22آگوست
شینا انصاری کیست؟
انتصاب رئیس سازمان محیط زیست توسط رئیس جمهور؛

شینا انصاری کیست؟

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.