به گزارش عصر تحلیل، با برگزاری انتخابات خانه مطبوعات استان اصفهان در تاریخ ۲ مرداد ۱۴۰۳ با حواشی مکرر همراه بود. حواشی که بر عدم رعایت برخی مفاد اساسنامه و انجام تخلفاتی محرز در روند برگزاری آن تاکید دارد.
« کمک به ارتقای کمی و کیفی مطبوعات محلی که خود متضمن تقویت نقش مطبوعات و رسانه های کشور و افزایش استانداردهای کار خبری و اطلاعرسانی کشور است.» این متن قسمتی از کلیات و اهداف تشکیل خانه مطبوعات است که در ابتدای اساسنامه آن ذکر شده است اما در انجام اهداف گویا اتفاقات دیگر در حال رخ دادن است و بحث ها و جدل های اخیر مبنی بر تخلف در قبل و بعد از انتخابات چیزی دیگر می گوید.
زینب هاشمی یکی از روزنامه نگاران اصفهان همچنین عضو هیات مدیره دوره سیزدهم خانه مطبوعات اصفهان با اشاره به اینکه اداره حقوقی وزارت ارشاد پیگیر اعتراضات روزنامه نگاران در خصوص تخلفات احتمالی در انتخابات اخیر است، گفت: فرشاد مهدی پور معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد در تماس های اخیر تعدادی از اعضا خانه مطبوعات تاکید بر رسیدگی به تخلفات احتمالی در روند انتخابات دارد.
این روزنامه نگار می گوید: تخلفات در قبل از برگزاری انتخابات با استناد به مفاد اساسنامه محرز بوده و نمی توان آن را کتمان کرد.
وی همچنین تصریح کرد: طبق تائید معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد نباید تا قبل از تائید یا رد نهایی انتخابات و مشخص شدن صحت و درستی آن به تجدید میثاق با شهدا بروند تا از جایگاه شهدا به نفع خود استفاده کنند.
هاشمی باور دارد: مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان برای ابطال چهاردهمین دوره انتخابات خانه مطبوعات و خبرنگاران، از اداره کل حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استعلام بگیرد و نتیجه را به اعضای خانه مطبوعات و دیگر روزنامه نگاران این استان اعلام کند.
وی در پایان صحبتهای خود تاکید کرد: روند برگزاری انتخابات خانه مطبوعات استان اصفهان تخلفی محرز است که لازم است با بررسی های لازم از سوی وزارت ارشاد به بطلان آن منجر شود که در خصوص تخلفات می توان به موارد زیر برای اثبات این ادعا اشاره کرد:
۱: عدم ارایه گزارش فعالیت و گزارش مالی جهت تصویب ترازنامه در برگزاری مجمع که از شرایط اصلی برگزاری مجمع عمومی عادی محسوب می شود.
۲: عدم پالایش اعضا بر اساس ماده ۴۲ اساسنامه که در صورت اجرا بسیاری از اعضا شرایط عضویت را از دست می دادند و تعداد اعضای خانه مطبوعات استان اصفهان به مراتب پایین تر از اعضای فعلی خواهد بود.
۳: بر اساس بند ۵ ماده ۳۲ اساسنامه عضویت اعضا باید مصوبه هیات مدیره داشته باشد که متاسفانه هیچ یک از اعضای ثبت نامی جدید در تیر ماه دارای مصوبه هیات مدیره نمی باشند.
۴: بر اساس ماده ۷ دعوت مجمع عمومی با قید دستور، زمان و محل تشکیل جلسه باید حداقل ۱۵ و حداکثر ۴۵ روز قبل تشکیل جلسه انتشار آگهی در روزنامه یا دعوتنامه کتبی انجام شود که در مورد مجمع عمومی استان اصفهان به صورت انتشار آگهی صورت گرفته و این یعنی اعضای حاضر برای مجمع دعوت شده اند، لذا حذف اعضا و عضوگیری جدید از سوی هیات مدیره خانه مطبوعات غیرقانونی بوده زیرا اولا برای آنهایی که عضو بوده اند، دعوت نامه ارسال می شد که در مجمع شرکت کنند و لذا حذف آنها معنی ندارد و دوما برای آنهایی که بعد از دعوتنامه عضو شدند سقف ۱۵ روز رعایت نشده است و از همه مهمتر زمانی که فراخوان دعوت به مجمع عمومی چاپ می شود عضوگیری و لغو عضویت بعد از آن کاملا غیر قانونی بوده، زیرا باید همه اقدامات مربوطه قبل از انتشار آگهی به منزله دعوت اعضای مجمع صورت می گرفت.
انتهای پیام/