به گزارش عصر تحلیل ، «کرامت ویسکرمی»، مدیرعامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی درباره کمبود سوخت گازوییل در برخی جایگاهها در روزهای اخیر گفت: در مناطق عملیاتی ۳۷گانه نظارت و کنترل بر جایگاههای سوخت تشدید میشود و در محورهایی که تردد زیاد است افزایش سهمیه و کنترل میدانی خواهیم داشت تا جایگاهها در ۲۴ ساعت شبانهروز سوخت گازوییل داشته باشند و ناوگان بتواند بدون هیچ مشکلی سوختش را تأمین کند.
کرامت ویسکرمی افزود: رانندگان و کامیونداران در مواجه با کمبود گازوییل در جایگاهها میتوانند با تلفنهای مناطق عملیاتی که در جایگاهها نصب شده است تماس بگیرند و یا مسئله را به شماره ۰۹۶۲۷ اطلاعرسانی کنند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه “کنترل و نظارت بر جایگاههای سوخت سراسر کشور تشدید میشود”، گفت: به همکارانمان در مناطق عملیاتی ۳۷گانه تأکید کردهایم که تشدید نظارت و کنترل را بر جایگاههای سوخت داشته باشند.
ویسکرمی گفت: میزان سهمیه گازوئیل ناوگان حمل و نقل و جایگاههای عرضه سوخت، بر اساس پیمایش و میزان تردد مشخص میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: سهمیه نفتگاز ناوگان حمل و نقل، باری و مسافری، بر مبنای پیمایش تخصیص مییابد؛ یعنی هر خودروی دیزلی بر مبنای میزان عملکرد، سهمیه سوخت دریافت میکند.
ویسکرمی ادامه داد: روزانه ۵۲ میلیون لیتر گازوئیل بر همین اساس به مناطق عملیاتی تحویل میشود که برای هر استان بر اساس میزان تردد، متفاوت است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی میگوید: موظف هستیم سوخت نفتگاز هر خودرو را بر اساس عملکردی که داشته تأمین کنیم که در کارت هوشمند سوخت آن خودرو، واریز میشود.
تقسیمبندی گازوئیل در جایگاهها نیز بر اساس همین پیمایش صورت میگیرد. ممکن است یک جایگاه سوخت، در ۲۴ ساعت دارای گازوئیل نباشد؛ اما با توجه به اینکه ۲ هزار و ۸۰۰ جایگاه سوخت از مجموع ۴ هزار و ۲۰۰ جایگاه کشور، توزیعکننده گازوئیل هستند، اگر مردم به جایگاه بعد یا قبل آن مراجعه کنند، قطعاً گازوئیل وجود دارد.
ویسکرمی ادامه داد: ما وظیفه داریم بر اساس سهمیهای که مشخص میشود برای هر خودرو میزان سوخت را در کارتشان شارژ کنیم و سهمیه جایگاهها را هم مشخص و توزیع کنیم.
انتهای پیام/