به گزارش عصر تحلیل، در ادامه معرفی و راه اندازی خدمات طرح ۳۰۷۰ (تبدیل ۳۰ خدمت حضوری به ۳۰ خدمت غیرحضوری برای کاهش سالانه ۷۰ میلیون مراجعه حضوری به واحدهای سازمان تأمین اجتماعی)، ۴ خدمت دیگر این سازمان که در بستر اینترنت ارائه و نیاز به مراجعه حضوری به شعب را منتفی میکند، افتتاح شد.
مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در مراسم افتتاح ۴ خدمت غیرحضوری این سازمان (اول دی ۹۹) که با حضور ویدئو کنفرانسی مدیران کل استانهای کشور برگزار شد، گفت: با رونمایی از ۴ سرویس در این هفته ۱۷ سرویس غیرحضوری در اختیار بیمه شدگان قرار گرفت.
سالاری افزود: نکات بسیار خوبی توسط مدیران استانها بیان شد که برای موفقیت بیشتر طرح ۳۰۷۰ از آنها استفاده میکنیم.
وی با بیان اینکه برای پیشرفت طرح ۳۰۷۰ معماری ساختار آی تی را مشخص میکنیم، گفت: برای بهبود خدمات از مراجع و کارشناسان متخصص مربوطه مشورت میگیریم تا حداکثر رضایت مخاطبان کسب شود.
تاکنون ۱۳ خدمت غیرحضوری در اختیار بیمه شدگان قرار گرفته است و امروز خدمات اخذ الکترونیکی درخواست و صدور هوشمند و ابلاغ مفاصاحساب برای پیمانکاران و واگذارندگان کار و ارتقای سامانه دریافت لیست حق بیمه و فراهم شدن امکانات کنترلی برای کارفرمایان به منظور اصلاح لیست قبل از ارسال به مخاطبان، معرفی شد.
همچنین انعقاد قرارداد بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد دیگر خدمت غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی در قالب طرح ۳۰۷۰ مورد بهره برداری قرار گرفت. تمامی افراد شاغل فاقد رابطه مزد بگیر با اعلام شغلی که به آن اشتغال به کار دارند (به صورت خود اظهاری) و همچنین زنان خانه دار، دختران مجرد و دانشجویانی که در تاریخ انعقاد قرارداد بیمه، سن آنان ۵۰ سال تمام و یا کمتر باشد، چنانچه سن متقاضی بیش از ۵۰ سال تمام باشد در صورت دارا بودن سابقه پرداخت حق بیمه قبلی معادل مازاد سن ۵۰ سال، امکان انعقاد قرارداد بیمه میسر خواهد بود، مشمول این خدمت هستند.
خدمت دیگری که در قالب طرح ۳۰۷۰ امروز افتتاح شد، درخواست غیرحضوری کمیسیون پزشکی است. بیمه شده اصلی که به علت ابتلاء به بیماری عادی و یا به علت عوارض حاصل از حادثه ناشی از کار طبق گواهی پزشک معالج، عارضه آن غیرقابل علاج تشخیص داده شده است. فرزندان و یا پدر و مادر بیمه شده اصلی که بر اثر بیماری یا نقص عضو طبق گواهی پزشک معالج، براثر بیماری یا نقص عضو قادر به کار نباشند، شوهر بیمه شده اصلی که طبق گواهی پزشک معالج، مبتلا به بیماری غیرقابل علاج بوده و معاش وی توسط بیمه شده زن تأمین شود، مخاطبان این خدمت هستند.
انتهای پیام/