• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025

سر تیتر اخبار

آمریکا هروقت به حرف‌هایش عمل کرد گفت‌وگو می‌کنیم تلاش فولاد مبارکه برای جبران ناترازی های انرژی /  پروژه‌های بزرگ صنعت فولاد برای آینده پایدار /ضرر ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت فولاد کشور به خاطر قطعی برق رقابت استانهای کشور در بخش آزمون عملی، تجهیزات و دانشی ویدیو متری + عکس برای اجماع‌سازی و حل مسائل فرادستی، به هلدینگ خلیج‌فارس آمدم/ ساخت نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی در کیش ساخت نیروگاه بادی ۶۰۰ مگاواتی در میل نادر سیستان و بلوچستان؛ تحولی بزرگ در تامین انرژی کشور آبفای اصفهان، آماده برگزاری مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکه‌های فاضلاب طیب نیا: حمل‌ونقل ریلی در صنعت فولاد از ۹۰ درصد به ۵۰ درصد کاهش یافته است صنعت بانکرینگ، فرصتهای و چالشهای پیش روی اقتصاد ایران  جایی برای درخشش استعدادها در ویدئومتری شبکه فاضلاب آمادگی سازمان ملل برای توسعه تجدید پذیرها در ایران / منابع مالی برای توسعه تجدید پذیرها باید تقویت شود به زودی تعرفه های حمایتی جدید نیروگاههای تجدید پذیر اعلام می شود / رئیس جمهور به شدت پیگیر موضوع تجدید پذیرها است افزایش تولید بنزین و گاز با ظرفیتهای موجود / خداحافظی با حمل خوراک توسط کشتی ظرفیت بانوان نباید نادیده گرفته شود / تحقق اهداف دولت با حضور بانوان نخبه و فناور پایش کارخانه سیمان هر ۵ دقیقه یکبار انجام می شود  کنترل آلاینده‌ها و پروژه‌های سبز برای آینده‌ای پاک‌تر / به طور مستمر در حال به روزرسانی تجهیزات زیست محیطی هستیم امنیت و رشد اقتصاد دو محور اصلی توسعه گردشگری / مشکلات صنایع دستی با تبلیغات حل نمی شود اقدامات کلیدی صنایع فولادی برای مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی رفع فیلتر پلتفرم های دیگر به صورت گام به گام انجام می شود / افتخار برای آقای پزشکیان بماند / از رای به پزشکیان پشیمان نیستم هوش مصنوعی در خدمت انرژی در می آید تقاضای زغال سنگ تا سال ۲۰۲۷ کاهش پیدا می کند

2
کارشناس پتروشیمی پارس در حاشیه نمایشگاه محیط زیست تهران:

 کنترل آلاینده‌ها و پروژه‌های سبز برای آینده‌ای پاک‌تر / به طور مستمر در حال به روزرسانی تجهیزات زیست محیطی هستیم

  • کد خبر : 25024
  • 08 دی 1403 - 10:22
 کنترل آلاینده‌ها و پروژه‌های سبز برای آینده‌ای پاک‌تر / به طور مستمر در حال به روزرسانی تجهیزات زیست محیطی هستیم

کارشناس محیط زیست پتروشیمی پارس مطرح کرد: در حال حاضر، تمامی پارامترهای آلاینده در پتروشیمی فارس به طور قابل توجهی پایین‌تر از استانداردهای تعیین شده هستند.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از اکوانرژی، مطالعات علمی نشان می‌دهند که پتروشیمی‌ها می‌توانند با به‌کارگیری فناوری‌های نوین و سیستم‌های پایش دقیق، به کاهش آلاینده‌ها و بهبود کیفیت هوا کمک کنند. به عنوان مثال، استفاده از سیستم‌های پایش آنلاین برای کنترل خروجی‌های آلاینده مانند CO، NOx و SOx، می‌تواند به شناسایی و اصلاح مشکلات در زمان واقعی کمک کند.

علاوه بر این، پروژه‌های مسئولیت اجتماعی مانند کاشت درختان و حفظ تنوع زیستی، می‌توانند به بهبود وضعیت محیط زیست کمک کنند. پتروشیمی‌ها با اتخاذ رویکردهای پایدار و همکاری با جوامع محلی، می‌توانند نقش مؤثری در حفاظت از محیط زیست ایفا کنند. در نهایت، این اقدامات نه تنها به حفظ منابع طبیعی کمک می‌کند، بلکه به بهبود تصویر عمومی صنعت پتروشیمی نیز می‌انجامد.

در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست که در شهر آفتاب تهران برگزار شد، نظیری کارشناس محیط زیست پتروشیمی پارس در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ما با اشاره به وجود آلاینده‌های مختلف در صنعت پتروشیمی، تصریح کرد: شرکت پتروشیمی فارس با پایش مستمر و کنترل دقیق منابع انتشار آلاینده‌ها، به ویژه از طریق دودکش‌ها، تلاش می‌کند تا استانداردهای محیط زیست را رعایت کند. تمامی خروجی‌ها تحت نظارت و پایش قرار دارند و به طور مداوم پارامترهای آلاینده‌ای مانند CO، NOx و SOx مورد بررسی قرار می‌گیرند.

وی افزود: در حال حاضر، تمامی پارامترهای آلاینده در پتروشیمی فارس به طور قابل توجهی پایین‌تر از استانداردهای تعیین شده هستند. به عنوان مثال، استاندارد محیط زیست برای برخی آلاینده‌ها ۳۵۰ میلی‌گرم بر لیتر است، در حالی که خروجی‌های ما زیر ۳۰ و ۲۰ میکروگرم بر متر مکعب می‌باشد.

نظیری همچنین به سیستم‌های پایش آنلاین اشاره کرد و گفت: این سیستم‌ها به محض خروج پارامترها از محدوده مجاز، آلارم می‌دهند و اقدامات اصلاحی لازم انجام می‌شود. ما همچنین در زمینه مدیریت خروجی‌های فلر، به حداقل رساندن سوختن گازهای اضافی را در اولویت قرار داده‌ایم.

در خصوص پساب‌های تولیدی، نظیری توضیح داد: تمامی پساب‌ها در حوضچه‌های نگهداری جمع‌آوری می‌شوند و پس از رسیدن به استانداردهای لازم، به شرکت‌های پایین‌دست منتقل می‌شوند. این فرآیند به گونه‌ای طراحی شده که هیچ نوع آلودگی به محیط زیست وارد نشود.

وی در ادامه به تجهیزات پایش اشاره کرد و گفت: تجهیزات مورد استفاده برای پایش آلاینده‌ها عمدتاً از شرکت‌های داخلی تأمین شده و هیچ مشکلی در دسترسی به این تجهیزات وجود ندارد. ما به طور مستمر در حال به‌روزرسانی و نگهداری این تجهیزات هستیم.

نظیری به پروژه‌های مسئولیت اجتماعی پتروشیمی فارس اشاره کرد و گفت: پتروشیمی پارس در راستای کاهش آلاینده‌ها و بهبود کیفیت هوا، پروژه‌های متعددی را تعریف کرده‌ایم. یکی از این پروژه‌ها، کاشت ۱۴ هزار نهال بومی در یک فضای ۳۵ هکتاری در روستای بستانو، واقع در ۳۰ کیلومتری عسلویه است.

این کارشناس محیط زیست در پایان صحبتهای خود خاطر نشان کرد: شرکت پتروشیمی فارس با جدیت به پایش و کنترل آلاینده‌ها پرداخته و همواره در تلاش است تا استانداردهای زیست‌محیطی را رعایت کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25024
  • 35 بازدید

نوشته های مشابه

03اردیبهشت
خاندوزی: استقلال و پرسپولیس رسما به بخش خصوصی واگذار شد
مدیریت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس توسط دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی؛

خاندوزی: استقلال و پرسپولیس رسما به بخش خصوصی واگذار شد

12بهمن
دستاوردها و برنامه‌های هلدینگ خلیج فارس برای فعالان بازار سرمایه تبیین شد
در بازدید رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از پتروشیمی تندگویان:

دستاوردها و برنامه‌های هلدینگ خلیج فارس برای فعالان بازار سرمایه تبیین شد

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.