به گزارش عصر تحلیل به نقل از اکو انرژی، در این مسابقات که با محوریت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و به میزبانی آبفای استان اصفهان برگزار میشود، نمایندگان ۳۴ شرکت از سراسر کشور در قالب هفت بلوک آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، مشهد، شیراز، کرمانشاه و مازندران در دو رده کارفرمایی و پیمانکاری با یکدیگر به رقابت میپردازند.
در نخستین روز این مسابقات پس از استقرار تیمهای شرکتکننده، بیش از ۵۰ نفر رقابت خود را با حضور در آزمونهای تئوری، عملی و مهارت کدگذاری آغاز کردند و گروه داوری به ارزیابی تجهیزات و امکانات ویدیومتری و تصویربرداری از داخل شبکههای فاضلاب گروههای شرکتکننده پرداخت.
اضافه میشود آبفای استان اصفهان در چند هفته گذشته و به صورت شبانهروزی اقدام به استقرار زیرساختهای لازم جهت برگزاری مطلوب مسابقات در فضایی به وسعت ۱۵ هزار متر مربع در محل مجتمع آموزشی و پژوهشی اصفهان اصفهان کرده است.
امیرحسین حکمتیان معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب آبفای اصفهان در حاشیه آزمونهای تئوری و عملی مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکههای فاضلاب، گفت: در آزمون دانشی و مهارتی که به صورت تئوری برگزار میشود نمایندگان ۲۴ شرکت پس از مشاهده دقیق عکسها و فیلمهای بازرسی شبکههای جمعآوری فاضلاب عیوب شبکه را در برگهها ثبت و کُدگذاری کرده و طبقهبندی رتبه سازهای و سرویسدهی برای خط لوله مورد بازرسی را براساس ضابطه ۶۷۷ تعیین می کنند.
امیرحسین حکمتیان افزود: در آزمون عملی نیز ۱۰ شرکت در بخش تجهیزات ویدئومتری در خصوص کیفیت دوربین تصویر برداری، ارابه حمل دوربین cctv و محلقات مربوط به آن، حمل کابل و سیستم قرقره و جمعکننده کابل cctv، خودروی بازرسی و نیز نرمافزارهای مورد نیاز برای کنترل عملیات cctv و کُدگذاری عیوب با یکدیگر به رقابت میپردازند.
در ادامه این مسابقات آزمون بخش تجهیزات نخستین مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکههای فاضلاب در اصفهان برگزار شد.
این آزمون با حضور ۱۱ گروه از استان های اصفهان، تهران، مرکزی، یزد، قزوین، بوشهر و کرمانشاه آغاز شد و شرکتکنندگان در بخش تجهیزات با یکدیگر در حال رقابت هستند.
در این بخش، تجهیزات و امکانات ماشین های مجهز به سیستم ویدئومتری مورد ارزیابی قرار می گیرند. کیفیت دوربین تصویربرداری، ارابه حمل دوربین cctv و محلقات مربوط به آن، حمل کابل و سیستم قرقره و جمع کننده کابل cctv، خودروی بازرسی و نیز نرمافزارهای مورد نیاز برای کنترل عملیات cctv و کُدگذاری عیوب از جمله مواردی است که در این آزمون به صورت عملی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
مصطفی رضایی زمان یکی از داوران نخستین دوره مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکههای فاضلاب در حاشیه برگزاری این آزمون گفت: در ارزیابیهای صورتگرفته در بخش تجهیزات ویدیومتری، شرکتکنندگان امکان ذخیره ویدئو و تهیه عکس توسط دوربین تصویربرداری هنگام انجام عملیات و تصویربرداری از داخل شبکههای جمعآوری فاضلاب را دارند .
وی افزود: وجود موتور برق برای تامین برق دوربین یکی دیگر از امکانات قابل توجه در ارابههای حمل دوربینهای تصویربرداری شبکههای جمعآوری فاضلاب است.
این داور مسابقات، تجهیز خودروها به فرمان گردش دوربینها در محورهای افقی و عمودی و نمایش موقعیت دوربین به صورت دیجیتال در ابزار صفحه کنترل را از دیگر امکانات قابل توجه خودروهای مجهز به تجهیزات ویدئومتری در این مسابقات دانست.
رضایی زمان افزود: با اینکه تا حدودی تجهیزات موجود با استانداردها تطابق دارد اما برای مشاهده کیفیت بهتر تصویر مشاهده شده، نیاز به برخورداری از بهروزترین فناوریها در این زمینه است.
در پایان نیز از ۲۸ شرکت کننده در بخش دانشی آزمون گرفته شد. آزمون دانشی نخستین دوره مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکههای فاضلاب که از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح روز یکشنبه ۲۳ دی ماه جاری آغاز شده بود پس از پاسخگویی شرکتکنندگان از زنجان، آذربایجان شرقی، اصفهان، کاشان، چهارمحال و بختیاری، تهران، سمنان، کرمان، مشهد، خراسان رضوی، خوزستان، شیراز، لرستان، کرمانشاه، مازندران، گلستان و خراسان شمالی به ۲۵ سئوال چهارگزینهای و نیز مشاهده دو فیلم ویدئویی در خصوص کُدگذاری عیوب شبکههای فاضلاب به پایان رسید.
گفتنی است مرحله نهایی نخستین دوره مسابقات ملی مهارت ویدئومتری و کدگذاری شبکههای فاضلاب از صبح امروز به میزبانی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان آغاز شده است و فردا با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان میدهد.
این مسابقات روز دوشنبه ۲۴ دیماه جاری با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان می دهد.
انتهای پیام/