6:46:51
    امروز : چهارشنبه - ۲۴ اردیب

سر تیتر اخبار

ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد پنجشنبه‌ها در این استان‌ها تعطیل اعلام شد خبر افزایش قیمت بسته های اینترنت موبایل ، واقعیت دارد؟ فروش طلا با قانون جدید اعلام شد جلسه پر اهمیت در تهران برای قطعی برق قیمت بنزین افزایش می یابد؟ با دیدن این روستای چوبی شگفت زده می شوید خطرات استفاده از چسب های فوری را می دانستید؟ معاینه فنی موتورسیکلت‌ ها در مراکز معاینه فنی چقدر طول می‌کشد تا هکرها پسورد شما را پیدا کنند؟ افزایش سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل انتخابات شوراهای اسلامی چه زمانی برگزار می شود ؟ ظرف عجیبی که نور فرابنفش ساطع می‌کند قانون دریافت حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۴ ضرب و شتم یک معلم توسط پدر دانش آموز + عکس دستگیری مدیر عامل یک باشگاه فوتبال حضور پستچی خانم، تنها روایت یک شغل نیست دریافت ارز زیارتی از این طریق ممکن شد جریمه پوشاندن پلاک خودرو چقدر است؟ علت قهر سحر زکریا با مهران مدیری چه بود ؟

14

اعتیاد مجازی چیست؟

  • کد خبر : 5712
  • جمعه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۹--«۲۲:۵۵»
اعتیاد مجازی چیست؟
شبکه های اجتماعی نسل نه چندان قدیمی از روابط اجتماعی دنیای امروز می باشند که با سرعت فزاینده ای متاسفانه جای یک سری از روابط اجتماعی و خانوادگی را گرفته اند. فضای مجازی به دلیل کارکردهای متنوعشان برای ترویج سبک زندگی مبتنی بر اینترنت، در بین مردم فراگیر شده اند.

مهدیه یزدانی؛ کارشناس ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی: شبکه های اجتماعی نسل نه چندان قدیمی از روابط اجتماعی دنیای امروز می باشند که با سرعت فزاینده ای متاسفانه جای یک سری از روابط اجتماعی و خانوادگی را گرفته اند. فضای مجازی به دلیل کارکردهای متنوعشان برای ترویج سبک زندگی مبتنی بر اینترنت، در بین مردم فراگیر شده اند.

انسان امروزی به گونه ای است که به دنبال برقراری ارتباط بین فردی و استفاده از تکنولوزی های به روز است. در همین راستا تلفیق این دو با هم انگیزه استفاده از فضای مجازی را چند برابر کرده است.حال اگر فردی بیش از حد انتظار از این فضاها استفاده کند به این معناست که از لحاظ رفتاری دچار نوعی اختلال شده است .

به گفته مدیر بنیاد ملی مصونیت اجتماعی کشور، در ایران میانگین استفاده اینترنت ۵ الی ۹ ساعت در روز است که در مقایسه با کشور چین که پیشرو در تکنولوژی است به گونه‌ای است که اگر فرد در هفته بیش از ۹ساعت از اینترنت استفاده کند فرد را به کمپین ترک فضای مجازی می‌برند.

حال با عنایت به این که اعتیاد به شبکه های مجازی به عنوان یک آسیب اجتماعی و رفتاری و روانی دامن همه افراد جوامع فارغ از سن و جنس و نژاد و مذهب و… را گرفته است و شاید هیچ راه حل کلی و کاملی برای ریشه کن کردن آن پیدا نشود چه باید کرد؟

بایستی با تفکر و برنامه ریزی مناسب توسط دولت ها و خانواده ها با ارتقاء سطح آگاهی اقشار مختلف جامعه جلوی این معضل را گرفت و یا حتی کاهش داد.

ارتباط گرم و صمیمی بین اعضای خانواده،کنترل استفاده از اینترنت توسط والدین و حضور بیشتر والدین در منزل،تفریحات و سرگرمی های سالم به ویژه ورزش،افزایش تعداد فرزندان،فرهنگ سازی استفاده کنندگان بالاخص نوجوانان، می تواند گوشه ای از راهکارهای جلوگیری از پیامدهای مضر و شاید غیرقابل جبران این پدیده باشد.

همچنین یکی از اساسی ترین روش های مقابله با این پدیده که می تواند مصداق شبیخون فرهنگی باشد،ترویج فرهنگ دینی می باشد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=5712
  • نویسنده : مهدیه یزدانی کارشناس ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی
  • منبع : اعتیاد مجازی

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.