• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025

سر تیتر اخبار

آمریکا هروقت به حرف‌هایش عمل کرد گفت‌وگو می‌کنیم تلاش فولاد مبارکه برای جبران ناترازی های انرژی /  پروژه‌های بزرگ صنعت فولاد برای آینده پایدار /ضرر ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت فولاد کشور به خاطر قطعی برق رقابت استانهای کشور در بخش آزمون عملی، تجهیزات و دانشی ویدیو متری + عکس برای اجماع‌سازی و حل مسائل فرادستی، به هلدینگ خلیج‌فارس آمدم/ ساخت نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی در کیش ساخت نیروگاه بادی ۶۰۰ مگاواتی در میل نادر سیستان و بلوچستان؛ تحولی بزرگ در تامین انرژی کشور آبفای اصفهان، آماده برگزاری مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکه‌های فاضلاب طیب نیا: حمل‌ونقل ریلی در صنعت فولاد از ۹۰ درصد به ۵۰ درصد کاهش یافته است صنعت بانکرینگ، فرصتهای و چالشهای پیش روی اقتصاد ایران  جایی برای درخشش استعدادها در ویدئومتری شبکه فاضلاب آمادگی سازمان ملل برای توسعه تجدید پذیرها در ایران / منابع مالی برای توسعه تجدید پذیرها باید تقویت شود به زودی تعرفه های حمایتی جدید نیروگاههای تجدید پذیر اعلام می شود / رئیس جمهور به شدت پیگیر موضوع تجدید پذیرها است افزایش تولید بنزین و گاز با ظرفیتهای موجود / خداحافظی با حمل خوراک توسط کشتی ظرفیت بانوان نباید نادیده گرفته شود / تحقق اهداف دولت با حضور بانوان نخبه و فناور پایش کارخانه سیمان هر ۵ دقیقه یکبار انجام می شود  کنترل آلاینده‌ها و پروژه‌های سبز برای آینده‌ای پاک‌تر / به طور مستمر در حال به روزرسانی تجهیزات زیست محیطی هستیم امنیت و رشد اقتصاد دو محور اصلی توسعه گردشگری / مشکلات صنایع دستی با تبلیغات حل نمی شود اقدامات کلیدی صنایع فولادی برای مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی رفع فیلتر پلتفرم های دیگر به صورت گام به گام انجام می شود / افتخار برای آقای پزشکیان بماند / از رای به پزشکیان پشیمان نیستم هوش مصنوعی در خدمت انرژی در می آید تقاضای زغال سنگ تا سال ۲۰۲۷ کاهش پیدا می کند

0
در آئین گشایش دومین همایش و نمایشگاه «ایران پتروکم» مطرح شد:

برای اجماع‌سازی و حل مسائل فرادستی، به هلدینگ خلیج‌فارس آمدم/ ساخت نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی در کیش

  • کد خبر : 25133
  • 23 دی 1403 - 0:37
برای اجماع‌سازی و حل مسائل فرادستی، به هلدینگ خلیج‌فارس آمدم/ ساخت نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی در کیش

دومین همایش و نمایشگاه ایران پتروکم امروز (شنبه، ۲۲ دی‌ماه) با حضور ۱۴۰ شرکت پتروشیمی، دانش‌بنیان و فناور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش آغاز به کار کرد.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از ستاد خبری رویداد ایران پتروکم، آیین آغاز به کار این رویداد امروز (شنبه، ۲۲ دی) با حضور محمد شریعتمداری مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، علی آقا محمدی رئیس کارگروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب، محمد کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، جمعی از نمایندگان مجلس و فعالان صنعت پتروشیمی برگزار شد.

برای اجماع‌سازی و حل مسائل فرادستی، به هلدینگ خلیج‌فارس آمدم

محمد شریعتمداری در آئین افتتاحیه دومین رویداد پتروکم که در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد، با تبریک ولادت امام جواد (ع) و میلاد امیرالمؤمنین (ع)، با تشکر از میزبانی کیش از این رویداد گفت: با جوان ارزشمندی که سکان اداره این جزیره را امروز بر عهده دارد، آشنا هستم و با توجه به خلاقیت‌ها و نوآوری‌هایی که از ایشان درگذشته سراغ دارم و همچنین نگاهی که به حل مشکلات کشور دارند و برنامه عالمانه‌ای که در بدو ورود به کیش ارائه دادند، افقی روشن را برای این جزیره می‌بینم.

وی در ادامه برگزاری دو رویداد پتروفن و ایران پتروکم را دو مکمل خوب یکدیگر دانست و گفت: این دو رویداد به شرطی که از یک همایش و نمایشگاه خارج شوند و راهکار ملی برای صنعت داشته باشند، تأثیرگذار خواهند بود.

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با اشاره به هدف‌گذاری رشد هشت‌درصدی اقتصادی و نقش مهم صنعت پتروشیمی در تحقق اهداف تعیین شده، اظهار داشت: راه میان‌بر رسیدن به این رشد اقتصادی، تکیه بر اقتصاد دانش‌بنیان و رفتن به سمت لبه‌های دانش است، ما باید به سمت نوآوری‌های خلاق برویم و این نشست و این رویداد در این مسیر می‌تواند به ما کمک کند.

شریعتمداری درباره چرایی قبول مسئولیت مدیرعاملی هلدینگ خلیج‌فارس، تصریح کرد: بعد از چند دوره خدمتگزاری در وزارت بازرگانی، وزارت رفاه، وزارت صمت و معاونت اجرایی رئیس‌جمهور و در شرایطی که در همین جمع چهره‌هایی هستند که می‌تواند بهتر از من و امثال من می‌توانند مجموعه بزرگ صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس را هدایت کنند، آنچه من را به اینجا کشاند این بود که برخی امور فرادستی که نیاز به اجماع‌سازی، هماهنگی‌های خارج و ائتلاف دارد را باتجربه و ارتباطاتم بتوانم تسهیل کنم و تنها و تنها دلیل من برای قبول این مسئولیت همین بود.

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس تصریح کرد: از ساخت داخل زیاد صحبت کردیم، وقتی در گرفتن تکنولوژی محدودیت داریم به سمت حمایت از ساخت داخل می‌رویم؛ اما در مواقع گشایش کمتر به این حوزه توجه می‌کنیم، ما باید مستمراً به ساخت داخل هم فکر کنیم و هم عمل کنیم، باید در حوزه نوآوری پیش‌گام باشیم و این راهبرد استراتژیک ما باشد.

شریعتمداری ادامه داد: به‌محض ورودم به هلدینگ خلیج‌فارس، از برادرم دکتر ستاری دعوت کردم که در این سطح من را یاری کنند و با اینکه ایشان انسانی مشکل‌پسند است با تواضع در جایگاه مشاور قبول مسئولیت کردند و در اولین قدم با مشورت ایشان در هیئت‌مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، صندوق سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر شرکتی (cvc) را در مجموعه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با هزار میلیارد تومان تصویب کردیم برای اینکه مشوق فعالیت‌های نوآورانه باشد.

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس همچنین از اختصاص دو درصد از فروش شرکت‌های تابعه هلدینگ طی بخشنامه‌ای به طرح‌های توسعه‌ای خبر داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، از واگذاری شرکت‌های پتروشیمی به بخش خصوصی به عنوان یک انفجار نام برد و گفت: نحوه نادرست این واگذاری‌ها به بخش خصوصی موجب با پاره شدن زنجیره ارزش شد و در نتیجه لطمات جدی به صنعت پتروشیمی ایران وارد کرد، برای رفع این مشکل باید یک  نظام تنظیم‌گر رگلاتور قوی مستقر می‌کردیم که این چالش‌ها را برطرف کند و این‌طور نباشند که امروز دل‌نگرانی ما این باشد که فلان طرح ما اگر رآکتور آن نصب شود برای تولید، خوراک خواهد داشت یا نه فلان مجموعه بعد از تولید محصول آیا صرفه اقتصادی خواهد داشت یا نه؟ نگاه آینده‌نگری که باید در سازمان رگولاتور متولی داشته باشد، متأسفانه وجودش در طی این سال‌ها غایب بوده است.

شریعتمداری تأکید کرد: بسیار خشنودم که دکتر عباس‌زاده که از بدنه کارشناسی صنعت پتروشیمی امروز به سطوح عالی مدیریتی صنعت رسیده‌اند سکان‌دار شرکت ملی صنایع پتروشیمی هستند و امیدوارم نقش رگولاتوری شرکت ملی صنایع پتروشیمی در عمل احیا شود و با هماهنگی که در مجموعه هلدینگ خلیج‌فارس، وزارت نفت، دکتر میدری و دکتر میرزایی وجود دارد امیدواریم این ازهم‌پاشیدگی زنجیره ارزش حداقل بین دو وزارتخانه به سامان برسد.

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، در ادامه داشت: اگر مذاکرات پتروشیمی اروند و آبادان به نتیجه برسند و یک اشتراک‌مساعی پیدا کنند، هم ادامه فعالیت‌های اروند شتاب بیشتری می‌گیرد و هم در پتروشیمی آبادان شاهد نوآوری‌ها و حرکت خواهیم بود، یا اگر امیرکبیر به مجموعه ما پیوند بخورد چه از نظر تسهیل‌گری و چه از نظر مدیریت یا مالکیت، یا اگر پتروشیمی جم به ما پیوند بخورد از نظر مالکیت یا تنظیم‌گری مدیریت اینها قدم‌های بسیار بزرگی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مذاکرات مثبت و سازنده با وزیر نفت درباره همکاری هلدینگ خلیج‌فارس در توسعه میادین مارون خامی و اهواز خامی خبر داد.

شریعتمداری همچنین از تأمین مالی و خوراک به‌عنوان دو چالش مهم برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای نام برد و با اشاره به حضور پررنگ نظام بانکی در رویداد ایران پتروکم، اظهار داشت: می‌توان با تخصص و تدبیر مدیران عامل بانک‌ها و استفاده از ظرفیت بانک‌های چین و روسیه شاهد تشکیل کنسرسیوم‌های بانکی برای رفع مشکلات تأمین مالی صنعت پتروشیمی باشیم.

وی همچنین به ارزش بازار ۸۵۰ هزار میلیاردتومانی فارس در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: این ارزش بازار می‌تواند به یک پشتوانه برای تأمین مالی طرح‌های صنعت پتروشیمی برای ایجاد یک عسلویه دیگر در مکران یا فعالیت‌ها در کیش تبدیل شود.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در پایان رعایت ایمنی، استاندارد و افزایش توان تکنولوژی را برای صنعت راهگشا دانست و از ابلاغ دستورالعملی برای هوشمندسازی در شرکت‌های هلدینگ خلیج‌فارس باهدف کاهش هزینه‌های تولید و افزایش بهره‌وری خبر داد.

شریعتمداری در پایان، هلدینگ خلیج‌فارس را مجموعه‌ای متشکل از مدیران توانمند، باپشتکار و خدوم دانست و گفت: من با دیدن این عزیزان در صنعت پتروشیمی به ایرانی بودن خود می‌بالم، به اینکه سال‌ها در این کشور مدیریت کردم می‌بالم و معتقدم این گروه توانایی تربیت صد مدیر جهان تراز را دارد و باید با آموزش دائمی به این مهم دست یابیم.

نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی به‌عنوان مرکز تحقیق‌وتوسعه صنایع نفت و گاز در جزیره کیش ساخته می‌شود

حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در ادامه این مراسم  از احداث نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی به‌عنوان مرکز تحقیق‌وتوسعه صنایع نفت و گاز در جزیره کیش با مشارکت معاونت فنی ریاست‌جمهوری، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و سازمان مناطق آزاد کیش خبر داد و گفت: علم و به‌کارگیری آن در صنایع از جمله صنعت پتروشیمی ثابت کرده است که با حرکت بر لبه دانش، قطعاً هزینه و پول کمتری در بلندمدت هزینه خواهد شد.

وی همچنین تصریح کرد: این پارک فناوری  به‌عنوان زیست‌بوم فناوری و هوش مصنوعی، سرآغازی برای رشد اقتصادی پایدار بر لبه دانش فنی در صنعت خواهد بود.

وی افزود با مشارکت معاونت فنی ریاست‌جمهوری، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و سازمان مناطق آزاد کیش، پارک فناوری به همراه یک مرکز هوش مصنوعی باهدف بهره‌مندی از دانش نوین هوش مصنوعی در جزیره  ساخته می‌شود.

افشین اظهار امیدواری کرد در سایه ایجاد این مرکز پیشرفته و مبتنی بر دانش نوین جهانی، از ظرفیت دانش بومی  کشور که مهم‌ترین مزیت ما است، بهره‌مند شویم و بتوانیم علاوه بر ایجاد فرصت‌های رقابتی، به رشد توسعه پایدار شتاب بیشتری ببخشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری سه اصل انباشت نوآوری، انتشار دانش و تخریب خلاق را بنای رشد اقتصادی در سطح کلان عنوان کرد.

افشین در ادامه بر ضرورت نهادسازی برای حمایت از مالکیت فکری در حوزه توسعه دانش تأکید کرد و گفت: در این نقطه از توسعه دانش که جهان با اتکا به دانش نوین نظیر هوش مصنوعی مسیر رشد اقتصاد و توسعه پایدار را با سرعت بیشتری طی می‌کند، لازم است که اجازه بدهیم نوآوری‌های جدید جایگزین فناوری قدیم شود و شرکت‌های قدیمی‌تر که حمایت شده‌اند، حالا فرصت را برای ورود و بهره برداری از نوآوری‌ها فراهم کنند.

بنا به گفته دکتر افشین از این روند با عنوان « تخریب خلاق» تعبیر می‌شود که ضرورت حرکت به‌سوی لبه دانش به‌عنوان اصل مهم توسعه پایدار است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری تأکید کرد: علم و به‌کارگیری آن در صنایع از جمله صنعت پتروشیمی ثابت کرده است که با حرکت بر لبه دانش، قطعاً هزینه و پول کمتری در بلندمدت هزینه خواهد شد. درواقع وقتی یک فناوری فراگیر اتفاق می‌افتد، خودش تولید ثروت نمی‌کند، بلکه فناوری‌های وابسته به آن ثروت ایجاد می‌کند  و در حال حاضر هم هوش مصنوعی یک فناوری فراگیر است که قطعاً فواید بهره‌گیری از آن در خدمات و محصولات حاصل از آن،  نظیر صنعت پتروشیمی و محصولات در زنجیره‌های ارزش افزوده و بخش‌های مختلف این صنعت در آینده خواهند درخشید.

افشین شرکت‌هایی نظیر هلدینگ خلیج‌فارس را حلقه واسط بین شرکت‌های دانش‌بنیان، تولیدکنندگان ملی و فعالان صنعت پتروشیمی در صنعت و تولید دانش دانست که حلقه واسط و مؤثر بین شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعت پتروشیمی کشور هستند. وی این ارتباط را زمینه‌ساز توسعه صنعت بر مبنای دانش نوین عنوان کرد.

«ایران‌پتروکم» فرصتی برای تبادل ایده و محصول در صنعت پتروشیمی

حامد شمس مدیر روابط‌عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس از دیگر سخنرانان این مراسم  نیز با تأکید بر اینکه «ایران پتروکم» فرصت تبادل ایده و محصول را فراهم کرده است، گفت: حضور ۸۱ شرکت دانش‌بنیان و فناور در میان ۱۴۰ غرفه پتروکم ۱۴۰۳ مایه امیدواری است.

وی با بیان اینکه «پتروکم» فرصتی است که در آن صنعت پتروشیمی بتوانند با توان شرکت‌های تولیدکننده و صنعتی داخلی آشنا شوند تا بر اساس نیازهای خود از توانمندی‌های داخلی استفاده کنند، افزود: فرصتی که شاید در نبود پتروکم برای تولیدکنندگان کوچک‌تر محقق نشود و نتوانند هرگز دستاوردها و توانمندی‌های خود را به اطلاع مجتمع‌های پتروشیمی برسانند.

مدیر روابط‌عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس ادامه داد: با توجه به اهداف تعیین‌شده در برگزاری ایران پتروکم، نگاه ما تقویمی نیست؛ بلکه از جنس نیاز و نیازسنجی صورت‌گرفته در حوزه صنایع پتروشیمی، رفع ناترازی‌ها، تقویت تولیدکنندگان داخلی، توجه به ساخت داخل و موضوع رفع ناترازی انرژی است؛ به این معنا که به کارکرد، تأثیرات و خروجی نمایشگاه توجه داریم تا اینکه آن را تنها فرصتی برای نمایش دستاوردها و توانمندی‌ها بدانیم.

شمس تصریح کرد: گواه این گفته را می‌توان در کم‌وکیف حاضران در پتروکم و نشست‌های تخصصی برنامه‌ریزی‌شده دید. رویدادهایی که در دل نمایشگاه پتروکم ۱۴۰۳ برگزار می‌شود آن چیزی است که ما انتظار از نمایشگاهی برای توجه به ساخت داخل داریم.

وی بیان کرد: پتروکم فرصت تبادل ایده و محصول را فراهم کرده و با نگاه پاسخگویی به نیازها با استفاده از توان ساخت داخل می‌تواند به‌عنوان یک مظروف در ظرف اقتصاد ایران که دچار چالش جدی ناترازی است و همه دستگاه‌ها و ارکان دولت برای ساماندهی، نوسازی، توانمندسازی و کاستن شکاف خطرناک عرضه و تقاضا بسیج شدند، عمل کند.

مدیر روابط‌عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس تأکید کرد: اگر این نمایشگاه بتواند تنها یک‌قدم برای دمیدن روح تحرک و تزریق خون تازه به پیکره صنعت پتروشیمی بردارد، به هدف خود رسیده است.

شمس گفت: گرچه امروز حضور تمامی شرکت‌های بزرگ پتروشیمی و شرکت‌های تابعه هلدینگ خلیج‌فارس در نمایشگاه را یک نکته قوت می‌دانیم؛ اما باید اعتراف کنیم که این نمایشگاه چه اکنون که دومین سال است که با عنوان ایران پتروکم برگزار می‌شود و چه دوره‌هایی که با عنوان حمایت از ساخت داخل برگزار شده است، برای ادامه، نیاز به مطالعه عمیق‌تر در طراحی، برنامه‌ریزی و هم‌فکری دارد؛ به‌طورقطع موضوعاتی مانند تأسیس دبیرخانه دائمی برای پیگیری تفاهم‌نامه و موضوعات و… می‌تواند در آینده به بالغ‌تر شدن ایران پتروکم بینجامد.

وی با اشاره به اینکه درایران پتروکم ۱۴۰۳ در ۱۴۰ غرفه میزبان مجتمع‌های پتروشیمی، صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور هستیم، اظهار کرد: استقبال مجتمع‌های پتروشیمی غیر تابعه نسبت به پارسال افزایش داشته است و امسال میزبان ۱۲ مجتمع پتروشیمی بزرگ غیر تابعه در کنار ۲۴ شرکت پتروشیمی تابعه خلیج‌فارس هستیم.

مدیر روابط‌عمومی، برند و مسئولیت اجتماعی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با بیان اینکه تعداد ۸۱ شرکت دانش‌بنیان و فناور در این نمایشگاه حضور دارند که مایه امیدواری است، افزود: یکی از ابتکارهای ایران پتروکم برگزاری نشست‌های تخصصی برای حضور صنعتگران و معرفی دستاوردهای آنان بر اساس نیازسنجی صورت‌گرفته است؛ از فردا صبح (یکشنبه، ۲۳ دی) به مدت ۲ روز شاهد برگزاری ۲۴ نشست تخصصی با ارائه صنعتگران، مدیران صنعت پتروشیمی و دانشگاهیان در ۶ سالن با حضور صنعتگران و مدیران و مسئولان خواهیم بود.

شمس با تأکید بر اینکه در این دوره از پتروکم، سعی شده که برای حمایت و تقویت ساخت داخل، فرصت بیشتری را برای مدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج‌فارس طراحی شود، گفت: روز پایانی این نمایشگاه نشست هم‌اندیشی مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس با صنعتگران و فعالان صنعت پتروشیمی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در برگزاری این نمایشگاه یا نمایشگاه‌های مشابه دچار جابه‌جایی اهداف شده‌ایم، تصریح کرد: به‌منظور رفع این موضوع، پیشنهاداتی مانند داشتن دبیرخانه دائمی،  نشست‌های B2B و منطقه‌ای به همراه رویکرد انتقادی و سازنده می‌تواند با تمام مشکلات و سختی‌های موجود، جهش واقعی در توسعه ساخت داخل را رقم بزند.

کیش می‌تواند به هاب فناورانه پتروشیمی تبدیل شود

محمدجعفر کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در آیین افتتاح دومین همایش و نمایشگاه «ایران پتروکم»  گفت: کیش به‌عنوان دارنده سومین میدان گازی ایران و به‌عنوان منطقه آزاد که بنا دارد در یک برنامه بلندمدت به یک منطقه آزاد نسل هفتمی تبدیل شود، بستر مناسبی است تا یک هاب فناورانه در حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در آن شکل بگیرد و برگزاری نمایشگاه پتروکم، فرصتی برای شناخت چالش‌های پیش روی صنعت پتروشیمی و ارائه راهکارهای نوآورانه و فناورانه برای غلبه‌کردن بر این چالش‌هاست.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش  ادامه داد: صنعت پتروشیمی در ایران همیشه نقش محوری داشته است؛ در دوران رونق اقتصادی سرعت‌بخش توسعه ایران بوده است و در دوران تحریم، حافظ نبض اقتصاد ایران؛ بنابراین بر ماست که با تمام توان سرعت پیشرفت صنعت پتروشیمی را بیش‌ازپیش افزایش دهیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه سخنان خود همچنین اعلام آمادگی کرد که در یک گام مشترک با ایجاد و توسعه پارک علم‌وفناوری و ایجاد زیرساخت‌های لازم در کیش بتوانیم به بحث تحقیق‌وتوسعه در جنوب ایران برای صنعت پتروشیمی تبدیل شویم و با ایجاد بسترهای مناسب کمک کنیم شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی فعال هستند در این منطقه مستقر شوند.

کبیری در ادامه از امضای تفاهم‌نامه بین معاونت علمی فناوری ریاست‌جمهوری، هلدینگ خلیج‌فارس و منطقه آزاد کیش خبر داد و افزود: این تفاهم‌نامه نشان‌دهنده اراده جدی ما برای میزبانی کیش از شرکت‌های فناور و نوآور در صنعت پتروشیمی است.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد جی پی یو ۵ و استفاده از ظرفیت‌های مربوط به هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و از طرفی دیجیتالی‌سازی فرایندها به افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی در صنعت پتروشیمی کمک می‌کند. همچنین محلی است برای مهارت‌افزایی کسانی که در این صنعت در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش  تصریح کرد: معتقدیم استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت زنجیره تأمین به افزایش بهره‌وری در این صنعت کمک شایانی می‌کند.

کبیری گفت: امضای تفاهم‌نامه مذکور آغازی است برای ایجاد یک زیست‌بوم فناوری و هوش مصنوعی که به استقرار مدیریت هوشمند در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کمک می‌کند. این شاید تجربه نخست در ایران باشد؛ اما شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ مثل بریتیش‌پترولیوم و آرامکو در سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی پیش‌گام هستند و من فکر می‌کنم این تجربه می‌تواند در ایران و در کیش تکرار شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم به کمک یکدیگر و با کار منسجم و مشترک تحولی بزرگ را در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی رقم بزنیم.

گفتنی است دومین نمایشگاه «ایران پتروکم» با شعار «حمایت از تولید دانش‌بنیان» از امروز (شنبه، ۲۲ دی) برای سه روز با حضور بیش از ۱۴۰ شرکت پتروشیمی و شرکت‌های داخلی، دانش‌بنیان و فناور حوزه پتروشیمی از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش دایر است.

این نمایشگاه باهدف حمایت از تولید داخلی و استفاده حداکثری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، همسو با تکمیل رویداد پتروفن و اجرایی‌شدن نیازسنجی‌های صورت‌گرفته از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت پتروشیمی کشور با محوریت شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس برگزار شده است.

نشست بی‌واسطه و رودرروی مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکنندگان ایرانی صنعت پتروشیمی باهدف حمایت از ساخت داخل و رفع چالش‌ها و موانع در استفاده از توان تولیدکنندگان داخلی از نقاط متمایز این رویداد با دوره قبل به شمار می‌رود که در روز پایانی این نمایشگاه برگزار خواهد شد.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، قراردادهای شرکت‌های تابعه هلدینگ خلیج‌فارس با شرکت‌های صنعتی و دانش‌بنیان با حضور محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در روز یکشنبه (۲۳ دی) امضا می‌شود.

نشست‌های تخصصی این رویداد نیز در روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲۳ و ۲۴ دی) از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25133
  • 24 بازدید

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.