• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025

سر تیتر اخبار

آمریکا هروقت به حرف‌هایش عمل کرد گفت‌وگو می‌کنیم تلاش فولاد مبارکه برای جبران ناترازی های انرژی /  پروژه‌های بزرگ صنعت فولاد برای آینده پایدار /ضرر ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت فولاد کشور به خاطر قطعی برق رقابت استانهای کشور در بخش آزمون عملی، تجهیزات و دانشی ویدیو متری + عکس برای اجماع‌سازی و حل مسائل فرادستی، به هلدینگ خلیج‌فارس آمدم/ ساخت نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی در کیش ساخت نیروگاه بادی ۶۰۰ مگاواتی در میل نادر سیستان و بلوچستان؛ تحولی بزرگ در تامین انرژی کشور آبفای اصفهان، آماده برگزاری مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکه‌های فاضلاب طیب نیا: حمل‌ونقل ریلی در صنعت فولاد از ۹۰ درصد به ۵۰ درصد کاهش یافته است صنعت بانکرینگ، فرصتهای و چالشهای پیش روی اقتصاد ایران  جایی برای درخشش استعدادها در ویدئومتری شبکه فاضلاب آمادگی سازمان ملل برای توسعه تجدید پذیرها در ایران / منابع مالی برای توسعه تجدید پذیرها باید تقویت شود به زودی تعرفه های حمایتی جدید نیروگاههای تجدید پذیر اعلام می شود / رئیس جمهور به شدت پیگیر موضوع تجدید پذیرها است افزایش تولید بنزین و گاز با ظرفیتهای موجود / خداحافظی با حمل خوراک توسط کشتی ظرفیت بانوان نباید نادیده گرفته شود / تحقق اهداف دولت با حضور بانوان نخبه و فناور پایش کارخانه سیمان هر ۵ دقیقه یکبار انجام می شود  کنترل آلاینده‌ها و پروژه‌های سبز برای آینده‌ای پاک‌تر / به طور مستمر در حال به روزرسانی تجهیزات زیست محیطی هستیم امنیت و رشد اقتصاد دو محور اصلی توسعه گردشگری / مشکلات صنایع دستی با تبلیغات حل نمی شود اقدامات کلیدی صنایع فولادی برای مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی رفع فیلتر پلتفرم های دیگر به صورت گام به گام انجام می شود / افتخار برای آقای پزشکیان بماند / از رای به پزشکیان پشیمان نیستم هوش مصنوعی در خدمت انرژی در می آید تقاضای زغال سنگ تا سال ۲۰۲۷ کاهش پیدا می کند

5

ثروتمندان جهان ۴۲ هزار میلیارد دلار ثروتمندتر شدند

  • کد خبر : 23628
  • 10 مرداد 1403 - 19:12
ثروتمندان جهان ۴۲ هزار میلیارد دلار ثروتمندتر شدند

یک درصد برتر ثروتمند جهان در دهه گذشته به لطف کاهش نرخ مالیات بر ثروت به پایین‌ترین حد تاریخی، ۴۲ هزار میلیارد دلار ثروت جدید کسب کرده‌اند.

به گزارش عصر تحلیل بر اساس تحلیل جدید گروه آکسفام در آستانه سومین نشست وزرای دارایی و مدیران بانک‌های مرکزی گروه ۲۰، یک درصد ثروتمندترین افراد در دهه گذشته ۴۲ هزار میلیارد دلار ثروت جدید جمع‌آوری کرده‌اند که تقریباً ۳۴ برابر بیشتر از کل ۵۰ درصد کم‌توان جمعیت جهان است.

میانگین ثروت هر فرد در یک درصد ثروتمندترین جهان در دهه گذشته تقریباً ۴۰۰ هزار دلار در مقایسه با تنها ۳۳۵ دلار، معادل افزایش کمتر از ۹ سنت در روز، برای فردی در نیمه پایین هرم ثروت افزایش‌یافته است.

انتظار می‌رود گروه ۲۰ پایه‌های یک توافق جهانی پیشگامانه را برای افزایش مالیات بر ابرثروتمندان بنا کنند. این پیشنهاد که توسط ریاست برزیلی گروه ۲۰ حمایت می‌شود و کشورهایی ازجمله آفریقای جنوبی، اسپانیا و فرانسه از آن حمایت می‌کنند، در بحبوحه تقاضای فزاینده عمومی برای اجرای تدابیری برای مهار سطوح شدید نابرابری و تضمین پرداخت سهم عادلانه مالیات بر ثروتمندان ارائه می‌شود.

مکس لاوسون، رئیس سیاست نابرابری آکسفام بین‌المللی، گفت که نابرابری به سطوح ناپسندی رسیده است و تاکنون دولت‌ها نتوانسته‌اند از مردم و سیاره زمین در برابر تأثیرات فاجعه‌بار آن محافظت کنند. یک درصد ثروتمندترین انسان‌ها همچنان جیب‌های خود را پر می‌کنند، درحالی‌که بقیه انسان‌ها برای جمع‌آوری ته‌مانده‌ها به حال خود رها می‌شوند.

به گفته او شتاب افزایش مالیات بر ثروتمندان غیرقابل‌انکار است و این اولین آزمون واقعی برای دولت‌های گروه ۲۰ است تا نشان دهند آیا اراده سیاسی برای ایجاد استانداردی جهانی دارند که نیازهای بسیاری از انسان‌ها را بر طمع تعداد کمی از نخبگان مقدم بدارد؟

تاکنون «جنگ علیه مالیات عادلانه» شاهد کاهش شدید نرخ مالیات بر ثروت و درآمد ثروتمندترین‌ها بوده است. آکسفام محاسبه کرده است که کمتر از هشت سنت از هر دلار درآمد مالیاتی در کشورهای گروه ۲۰ از مالیات بر ثروت حاصل می‌شود.

تحقیقات آکسفام همچنین نشان داد که سهم درآمد یک درصد ابرثروتمندان جهان از درآمدهای بالای کشورهای گروه ۲۰، طی چهار دهه ۴۵ درصد افزایش‌یافته است درحالی‌که بالاترین نرخ‌های مالیات بر درآمد آن‌ها تقریباً یک‌سوم کاهش‌یافته است.

در سطح جهانی، میلیاردرها نرخ مالیاتی معادل کمتر از ۰٫۵ درصد از ثروت خود را پرداخت می‌کنند. براساس گزارش دیده‌بان مالیات اتحادیه اروپا، میلیاردرهای جهانی نرخ‌های مالیات مؤثر بسیار پایینی دارند که بین ۰ تا ۰.۵ درصد از کل ثروتشان است.

همچنین به گزارش آکسفام، دارایی آن‌ها به‌طور متوسط سالانه ۷٫۱ درصد در چهار دهه گذشته افزایش‌یافته است و برای کاهش ثروت شدید میلیاردرها به یک مالیات خالص سالانه حداقل ۸ درصدی نیاز است. کشورهای گروه ۲۰ خانه تقریباً چهار نفر از هر پنج میلیاردر جهان هستند.

نظرسنجی‌های مداوم نشان می‌دهند که اکثر مردم در سراسر کشورها از افزایش مالیات بر درآمد ثروتمندترین‌ها حمایت می‌کنند. برای مثال، اکثریت مردم آمریکا، ۸۰ درصد هندی‌ها، ۸۵ درصد برزیلی‌ها و ۶۹ درصد از مردمی که در ۳۴ کشور آفریقا در نظرسنجی شرکت کردند، از افزایش مالیات بر ثروتمندان حمایت می‌کنند.

تقریباً سه‌چهارم میلیونرهای شرکت‌کننده در نظرسنجی کشورهای گروه ۲۰ هم از مالیات‌های بالاتر بر ثروت حمایت می‌کنند و بیش از نیمی از آن‌ها فکر می‌کنند ثروت افراطی تهدیدی برای دموکراسی است. ۷۲ درصد باور دارند که ثروت زیاد به خرید نفوذ سیاسی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=23628
  • منبع : مهر
  • 64 بازدید

نوشته های مشابه

21شهریور
سیگنال آمریکا به بازار ارز/ دلار ۳۰ هزار و ۴۰۰ تومان شد!
سلطانی‌زاده: بازار ارز آرام است؛ نوسان قیمت‌ها طبیعی است

سیگنال آمریکا به بازار ارز/ دلار ۳۰ هزار و ۴۰۰ تومان شد!

12مرداد
دلار به بالای ۳۰ هزار تومان می‌رود؟
دیدگاه تحلیلگران اقتصادی درباره چرایی نوسان قیمت دلار

دلار به بالای ۳۰ هزار تومان می‌رود؟

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.