• امروز : شنبه - ۲۹ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 January - 2025

سر تیتر اخبار

آمریکا هروقت به حرف‌هایش عمل کرد گفت‌وگو می‌کنیم تلاش فولاد مبارکه برای جبران ناترازی های انرژی /  پروژه‌های بزرگ صنعت فولاد برای آینده پایدار /ضرر ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت فولاد کشور به خاطر قطعی برق رقابت استانهای کشور در بخش آزمون عملی، تجهیزات و دانشی ویدیو متری + عکس برای اجماع‌سازی و حل مسائل فرادستی، به هلدینگ خلیج‌فارس آمدم/ ساخت نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی در کیش ساخت نیروگاه بادی ۶۰۰ مگاواتی در میل نادر سیستان و بلوچستان؛ تحولی بزرگ در تامین انرژی کشور آبفای اصفهان، آماده برگزاری مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکه‌های فاضلاب طیب نیا: حمل‌ونقل ریلی در صنعت فولاد از ۹۰ درصد به ۵۰ درصد کاهش یافته است صنعت بانکرینگ، فرصتهای و چالشهای پیش روی اقتصاد ایران وابستگی صنعت فولاد به انرژی و برنامه‌های تأمین انرژی پایدار / همکاری دولت و بخش خصوصی کلید عبور از بحران ناترازی انرژی در ایران  جایی برای درخشش استعدادها در ویدئومتری شبکه فاضلاب آمادگی سازمان ملل برای توسعه تجدید پذیرها در ایران / منابع مالی برای توسعه تجدید پذیرها باید تقویت شود به زودی تعرفه های حمایتی جدید نیروگاههای تجدید پذیر اعلام می شود / رئیس جمهور به شدت پیگیر موضوع تجدید پذیرها است افزایش تولید بنزین و گاز با ظرفیتهای موجود / خداحافظی با حمل خوراک توسط کشتی ظرفیت بانوان نباید نادیده گرفته شود / تحقق اهداف دولت با حضور بانوان نخبه و فناور پایش کارخانه سیمان هر ۵ دقیقه یکبار انجام می شود  کنترل آلاینده‌ها و پروژه‌های سبز برای آینده‌ای پاک‌تر / به طور مستمر در حال به روزرسانی تجهیزات زیست محیطی هستیم امنیت و رشد اقتصاد دو محور اصلی توسعه گردشگری / مشکلات صنایع دستی با تبلیغات حل نمی شود رفع فیلتر پلتفرم های دیگر به صورت گام به گام انجام می شود / افتخار برای آقای پزشکیان بماند / از رای به پزشکیان پشیمان نیستم هوش مصنوعی در خدمت انرژی در می آید تقاضای زغال سنگ تا سال ۲۰۲۷ کاهش پیدا می کند

5
به مناسبت دهه مبارک فجر؛

مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان افتتاح شد

  • کد خبر : 20415
  • 26 بهمن 1401 - 13:35
مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان افتتاح شد
به مناسبت دهه مبارک فجر مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف استفاده حداکثری از توان علمی دانشگاه‌ها در اولویت های شناسایی‌شدۀ صنعت فولاد، با حضور مدیرعامل فولاد مبارکه، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه افتتاح شد.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از فولاد مبارکه، محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل فولاد مبارکه در این آئین طی سخنانی با اشاره به اهمیت و جایگاه نوآوری در دنیای امروز گفت: فولاد مبارکه با ایجاد مراکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان درصدد نقش آفرینی در تحقق آرمان های تمدن اسلامی- ایرانی است.

وی در بخش آغازین سخنان خود ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر خاطرنشان کرد: آن هدف مقدسی که امام خمینی(ره) دنبال در جریان انقلاب تعریف و دنبال کردند، صرفاً انقلاب و تغییر رژیم نبود، بلکه پایه‌گذاری عملکرد نوین اسلامی- ایرانی بود. که اگرچه در دهه‌های گذشته افتخارات ارزشمندی در جمهوری اسلامی رقم خورده اما با هدف‌گذاری تمدن اسلامی-ایرانی مورد نظر بنیانگذار انقلاب اسلامی همچنان فاصله دارد.

طیب نیا گفت: دلیل همزمانی ایجاد مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان با دهه مبارک فجر این است که یکی از پایه‌های ایجاد تمدن اسلامی-ایرانی، چنین حرکت‌هایی در راستای تحقق نوآوری است.

تعریف مأموریت در فولاد مبارکه برای تحقق تمدن اسلامی-ایرانی

وی با تاکید بر این که امروز شناخت بشر از طبیعت گسترش پیدا کرده و همین موضوع عرصه‌های زیادی را برای نوآوری باز کرده است ادامه داد: بنا بر اظهارات متفکران و بنیان گذاران عرصه نوآوری، قرن حاضر از جهتی بدترین شرایط و از جهتی هم بهترین شرایط برای ورد به عرصه نوآوری است. از این جهت بهترین شرایط است که بشر از طبیعت و در بسیاری از علوم به شناخت و پیشرفت خوبی دست یافته است و همین پیشرفت ها زمینه را برای نوآوری های روز فراهم می آورد. اما از این نظر بدترین قرن است که بسیاری از نوآوری های گسترده ایجاد شده اند و چنانچه هر بنگاه اقتصادی یا هر شخصی بخواهد نوآوری جدیدی ایجاد کند باید به همه این علوم تسلط داشته باشد و هزینه و خطرپذیری زیادی را هم متقبل شود. از این رو شاهد این هستیم که ورود به این عرصه در کشورمان متأسفانه بسیار اندک بوده است. تا جائیکه قریب به ۴۲ درصد سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر کشور زیر یک میلیارد تومان است و این نشان می‌دهد در مسیر نوآوری کار بزرگی صورت نگرفته و از دانش‌بنیان‌ها به‌درستی حمایت نشده است.

مدیرعامل فولاد مبارکه اظهار کرد: این شرکت برای تحقق آرمان های تمدن اسلامی-ایرانی، ماموریت های زیادی را برای خود تعریف کرده و در سی‌امین سالگرد تاسیس به دستاوردهای زیادی ازجمله حجم بالایی از بومی‌سازی، اشتغال زایی و تولید محصولات متنوع دست یافته است و از این پس برای این که بتواند در حوزه نوآوری به طور جدی ورود کند، برای خود ماموریت های بسیار جدی تری در نظر دارد.

به گفته طیب نیا چشم‌انداز فولاد مبارکه برای ۳۰ سال آینده، نقش تعیین‌کنندگی برای خلق آینده‌ای بهتر، رشد اقتصادی و تحقق اقتصاد بدون نفت است، از این رو برای تحقق اهداف شرکت تا افق ۱۴۱۰ می توان برنامه های فولاد مبارکه برای کسب درآمد ۱۵ میلیارد دلاری، حفظ و ارتقای جایگاه خود در عرصه بهترین بنگاه های فعال اقتصادی کشور، ارتقای جایگاه خود در بین برترین تولیدکنندگان فولاد دنیا اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اقداماتی که فولاد مبارکه در رویکرد جدید و برای دست یابی به اهداف ترسیم شده تا افق ۱۴۱۰ درنظر گرفته است، تحقق توسعه متوازن است. فولاد مبارکه معتقد است اگر در حوزه های مختلف توسعه پیدا نکند و نتواند از ظرفیت های موجود استفاده حداکثری داشته باشد، قطعا نخواهد توانست به اهداف خود دست یابد.

تغییر نگاه فولاد مبارکه به نوآوری از نگاه سنتی به نگاه باز

بنابر اظهارات مدیر عامل فولاد مبارکه، حوزه فناوری و نوآوری یکی از بخش های مهم و زیربنایی است که فولاد مبارکه به‌عنوان یک مجموعه پیشتاز از بیش از یک سال گذشته تاکنون برای تحقق اهداف این بخش گام‌های ارزشمندی برداشته و معتقد است، اگر به عنوان یک مجموعه پیشرو و با اهداف توسعه متوازن در این بخش نیز برنامه و عملکرد خوبی نداشته باشد، به یقین نخواهد توانست اهداف ترسیم شده را محقق کند.

وی با تاکید بر این که تاکنون بیش از ۵۰ درصد منابع و سرمایه گذاری های فولاد مبارکه در حوزه های تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی بوده است، تصریح کرد: ورود فولاد مبارکه به حوزه نوآوری با ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان نسبت به گذشته متفاوت است؛ نگاه فولاد مبارکه به نوآوری از نگاه سنتی به نگاه باز و همه جانبه تغییر پیدا کرده و هدف‌گذاری آن سرمایه‌گذاری در دانشگاه‌های پیشرو است.

طیب نیا در همین زمینه تاکید کرد: فولاد مبارکه در نگاه جدید، صرفا به کسب و کار خود نگاه نمی کند بلکه به کسب و کارهای مجاور و جدید نیز تمرکز دارد و به گونه ای برنامه ریزی کرده است که ۲۰ درصد سرمایه گذاری خود را بر کسب و کارهای جدید متمرکز نماید. از این رو با حضور و سرمایه گذاری در مراکز دانشگاهی و کمک گرفتن از ظرفیت های آن ها تلاش دارد تا به اهداف توسعه متوازن شرکت و توسعه پیرامون خود و در نهایت به توسعه کشور همت گمارد.

نوآوری، منبعی برای تولید ثروت و رشد اقتصادی

وی با اشاره به این که تعداد قابل توجهی از مدیران تاثیرگذار کشور، محصول دانشگاه‌های برتری همچون دانشگاه صنعتی اصفهان هستند، عنوان کرد: نگاه به نوآوری، باید نگاهی ویژه باشد چراکه نوآوری یکی از منابع تولید ثروت و رشد اقتصادی است. فولاد مبارکه در سی ساله دوم عمر خود بنا دارد تا آن اتفاق میمون بیرونی را رقم بزند. از این رو معتقد است نوآوری منبعی برای تولید ثروت و از منابع رشد اقتصادی است و فولاد مبارکه به عنوان یک بنگاه اقتصادی به معنی واقعی، علاوه بر توسعه مرزهای دانش کشور، با نگاه توسعه اقتصادی کلان خود و کشور پا به این عرصه گذاشته است.

پیشرفت صنعت و توسعه دانش از طریق اقتصاد نوآورانه

مدیر عامل فولاد مبارکه با اشاره به ظرفیت های بالای دانشگاه در تحقق توسعه اقتصادی، خاطرنشان کرد: این شرکت به عنوان یک بنگاه اقتصادی پیشران، از دانشگاه انتظار دارد، این ظرفیت علمی به حل مشکلات موجود کشور، به‌ویژه صنعت و نگاه به اقتصاد نوآوری کارگشا باشد. اقتصاد نوآورانه ای که هم به نفع صنعت است و هم توسعه دانش و دانشگاه را درپی دارد.

وی خاطرنشان کرد: صبر و حوصله دانشگاه در انجام فعالیت های علمی و تحقیقاتی باید در کنار چابکی و چالاکی صنعت قرار گیرد تا بتواند با اقدامات علمی و پژوهشی خود اقتصاد نوآوری را محقق کند. به طور کلی سرعت باید در کنار اقتصاد نوآوری قرار گیرد تا نتیجه مطلوب در همه بخش های صنعت اتفاق افتد.

هدف از ایجاد مراکز نوآوری تبدیل استان اصفهان به قطب نوآوری و فناوری کشور است

مدیر عامل فولاد مبارکه تصریح کرد: هدف‌ فولاد مبارکه از ایجاد مراکز نوآوری در دانشگاه‌ها این است که استان اصفهان را به قطب نوآوری و فناوری کشور تبدیل کند و این همت جانانه دانشگاهیان را می طلبد. به گونه ای که حتی دانشگاه صنعتی به عنوان مرکز حرکت، هدایت و تحقق این ایده ها در این مرکز، انتظار صنعت را با هدایت منابع علمی و پژوهشی خود برآورده نماید.

به گزارش خبرنگار فولاد در این آئین همچنین، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه، مشاور مدیر عامل فولاد مبارکه در حوزه دانش بنیان، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، معاون پژوهش و فناوری دانشکده صنعتی اصفهان و رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان طی بیاناتی در خصوص اهمیت افتتاح مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان چنین گفتند؛

فولاد مبارکه با ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان، به مقوله ارتباط دانشگاه با صنعت عینیت بخشید

سید علی‌محمد میرمحمدی میبدی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان:

امروز وظیفه ما این است که به دنبال پرورش نیروهای نوآور باشیم؛ باید نقش خود را در عرصه‌های نوآور به‌خوبی ایفا کنیم و فولاد مبارکه با ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان، نخستین گام در این زمینه را برداشت و مقوله ارتباط دانشگاه با صنعت را عینیت بخشید.

باید در نظر داشته باشیم نخستین گام در ارتباط دانشگاه و صنعت، تبلور نوآوری در صنعت است. امروز باید سیاست‌‌گذاری نوآوری را کلید بزنیم؛ امیدوارم بتوانیم از فرصت‌های جدید استفاده بهینه داشته باشیم و تلاش‌های خود را هم‌افزا کنیم در این راه و مسیر روشن همه دانشگاهیان، دانشجویان و اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان آمادگی خود را برای حضور و شکوفایی در عرصه صنعت را اعلام می‌کنند.

امروز تمام کشور به وجود فولاد مبارکه افتخار می‌کند

محمد ناظمی هرندی معاون تکنولوژی فولاد مبارکه:

طی سی سال اخیر کارهای بزرگ در فولاد مبارکه انجام شده است این شرکت که برای تولید ۲٫۴ میلیون تن فولاد در سال در نظر گرفته شده بود اما هم اکنون به مجموعه‌ای با ظرفیت ۱۰میلیون تن تولید تبدیل شده است. واقعیت این است که در مسیری که فولاد مبارکه تاکنون طی نموده  عوامل مختلفی نقش آفرینی کردند که از جمله این عوامل می‌توان به همکاری مؤثر مجموعۀ فولاد مبارکه با بسیاری از مجموعه های دانشگاهی و دانش بنیان کشور اشاره کرد که همه آنها کمک کردند تا این شرکت با حل مسائل خود یکی پس از دیگری پله های رشد و ترقی را طی نماید و به نقطه برسد که امروز تمام کشور ایران به وجود آن افتخار می‌کند.

با توجه به فضایی کاملاً رقابتی که در حوزه صنعت فولاد جهان مشاهده می کنیم، واقعیت این است که مسیر آینده فولاد مبارکه چندان راحت و هموار نخواهد بود در آن چالش های بزرگی مانند رقابت وجود خواهد داشت. از سوی دیگر محدودیت ها و انتظارات مختلف زیست‌محیطی، مسئولیت‌های اجتماعی و بسیاری از مباحث دیگر باید در این مسیر دیده شود. به همین منظور باید شرایطی فراهم کنیم که طی کردن مسیر آینده رونوشتی از روش و طی طریق مسیر گذشته نباشد. واقعیت این است که همه بنگاه‌های اقتصادی داخلی و جهانی تقریبا با چنین چالش‌هایی مواجه هستند.

توجه ویژه به دو موضوع و الزام جدید به نام نوآوری و پایداری

در راهکار هایی که شرکت های متعالی یا پیموده‌اند یا در حال انجام هستند، توجه ویژه به دو موضوع و الزام جدید به نام نوآوری و پایداری است. به همین منظور مدیریت شرکت برای آینده، فولاد مبارکۀ نوآور و پایدار را تعریف و بر همین اساس اسناد استراتژیک مرتبط با آن را تدوین نموده است.

امروز که در دانشگاه صنعتی اصفهان با امضای این تفاهم نامه و افتتاح مرکز نوآوری در دانشگاه، در حقیقت شروع و افتتاح یک رویکرد در دانشگاه‌های مختلف در کشور را آغاز کردیم. و در این مسیر با رویکرد حمایت و استفاده حداکثری از ظرفیت های علمی نخبگان کشور، بنا داریم تلاش ها و ظرفیت های این عزیزان را به سمت موضوعات کلان زمان حال و به ویژه آینده صنعت فولاد کشورسوق دهیم تا موضوعات به سمت کلان روندها سوق داده شوند. موضوعاتی که نه فقط مشکلات فولاد مبارکه بلکه مباحث کلان صنعت فولاد کشور را در بر خواهد گرفت. مصمم هستیم که در این مسیر دانشجویان را پذیرا باشیم. تا آنها فولاد مبارکه و صنعت فولاد کشور را بیشتر بشناسند و با انتخاب موضوعات مورد توجه صنعت و کار کردن روی آن ها ضمن توانمند سازی خود، در حل مشکلات و چالش ها نیز منشأ اثر واقع شوند.

ظرفیت های دانشگاهی با توانمند شدن به هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان بزرگ تبدیل خواهند شد

در این فرایند علاوه بر این که موضوعات و مشکلات صنعت حل خواهد شد، ظرفیت های دانشگاهی نیز با توانمند شدن به هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان بزرگ تبدیل خواهند شد.

برای افق ۱۴۱۰ فولاد مبارکه ۱٫۵ درصد فروش پیش بینی شده خود را به موضوعات فناوری و نوآوری اختصاص خواهد داد

با توجه به اهمیت افزایش همکاری صنعت و دانشگاه فولاد مبارکه به گونه هدف گذاری کرده است که برای سال آینده نیم درصد فروش خود را به حمایت حوزه های نوآوری و فناوری اختصاص دهد که البته لازم است اکوسیستم نوآوری این ظرفیت را جذب نماید. پس از آن برای افق ۱۴۱۰برنامه فولاد مبارکه این است که حدود ۱٫۵ درصد از فروش پیش بینی شده را بتواند به موضوعات فناوری و نوآوری اختصاص دهد.

فولادمبارکه تا سال آینده از ۱۵۰ پایان نامه و ایجاد ۱۰ هسته پژوهشی در دانشگاه صنعتی اصفهان حمایت میکند

یحیی پالیزدار، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه:

براساس برنامه زمان‌بندی شده امروز افتتاح اولین مرکز نوآوری فولادمبارکه در یک دانشگاه پیشرو کشور رقم می‌خورد که امیدوارم تا سال آینده، هدف تعیین شده برای رسیدن به ۱۵۰ پایان نامه و ایجاد ۱۰ هسته‌ پژوهشی را شاهد باشیم.

حرکتی که آغاز شده می‌تواند الگویی برای همکاری استراتژیک دانشگاه و صنایع بزرگ باشد که این اقدام می‌تواند آینده اصفهان و حتی کشور را تحت تأثیر قرار دهد.

در بسیاری از کشورها ارتباطات دانشگاه و صنعت موجب خلق ثروت می‌شود که البته در کشور ایران نیز حرکت‌هایی شروع شده و شرکت فولاد مبارکه در این زمینه پیشگام بوده است.

نقطه‌ای که در آن ایستاده‌ایم جای رشد بیشتری دارد و اگر این مسیر به فرآیندی مولد تبدیل شود می‌توانیم پایداری آن را تضمین کنیم.

مدل رشد زیست‌بوم فناوری و نوآوری در سال گذشته به دستور مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه  طراحی شد و بنا بر این بوده که این مدل به آینده درخشان صنعت فولاد منجر شود. همچنین در گذشته به صورت زنجیره‌ای در زیست‌بوم نوآوری اقدامات خوبی انجام شده است ولی با ایجاد ارتباط بیشتر و صحیح‌تر، این هویت‌ها می‌توانند مؤثرتر عمل کنند.

برای رسیدن به این مهم باید ارتباط معنادار جدی میان دانشگاه و صنعت ایجاد شده، منابع مالی و … فراهم شود و از نظر قرابت فیزیکی نیز بسترهای لازم ایجاد شده تا ابرروندهای صنعت در دانشگاه اطلاع‌رسانی شده تا اگر کسی در این زمینه اقدامی انجام داد بتوانیم نوید ایجاد یک کسب‌وکار را به او بدهیم.

حدود ۷ ماه پیش مذاکراتی با رئیس دانشگاه صنعتی انجام و بنای افتتاح مرکز نوآوری گذاشته شده تا در نهایت هسته‌های فناور از دل دانشگاه بیرون آید. همچنین طرح‌هایی در دانشگاه و هسته‌های فناور بررسی شده تا قبل از ایجاد مرکز نوآوری این طرح‌ها اجرایی شوند.

براساس برنامه زمان‌بندی شده امروز افتتاح اولین مرکز نوآوری فولادمبارکه در یک دانشگاه پیشرو کشور رقم می‌خورد که در همین راستا از حمایت‌های مدیرعامل و معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه قدردانی می کنم و امیدوارم تا سال آینده، هدف تعیین شده برای رسیدن به ۱۵۰ پایان نامه و ایجاد ۱۰ هسته‌ پژوهشی را شاهد باشیم.

این رویدادها، باعث امیدآفرینی هرچه بیشتر مردم کشور به‌ویژه جامعه دانشگاهی و دانشجویان کشور می شود.

فولاد مبارکه بر این باور است که مجموعۀ دانشگاه‌ها را باید به عنوان یک محور بزرگ در قطب نوآوری لحاظ نماید

امیر مظاهری مشاور مدیر عامل فولاد مبارکه در حوزه دانش بنیان:

بیش از یک سال است که پازل نوآوری شرکت فولاد مبارکه تعریف شده است.پازلی که قطعاً باید با حضور دانشگاه‌ها کامل شود.

در این راستا برای اینکه بتوانیم با دانشگاه‌ها ارتباط برقرار کنیم، طی فرایندی به گونه ای برنامه ریزی کردیم تا مجموعه‌های نوآور دانشگاهی را به این پازل اضافه کنیم. فولاد مبارکه بر این باور است که مجموعۀ دانشگاه‌ها را باید به عنوان یک محور بزرگ در قطب نوآوری لحاظ نماید. برای ارتباط با دانشگاه در گام نخست نسبت به امضای تفاهم نامه با دانشگاه های مختلف اقدام نموده ایم. به نحوی که در حال حاضر فولاد مبارکه با اکثر دانشگاه‌های بزرگ کشور تفاهم نامه همکاری امضا نموده یا در حال عقد قرارداد است. همچنین در بعضی از مراکز دانشگاهی مانند دانشگاه صنعتی اصفهان که طی سال‌های گذشته ارتباط خوبی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که باید کارهای جدی تری در آنها با شتاب بیشتری انجام شود. در برنامه های بعدی تلاش خواهیم کرد دانشگاه صنعتی به عنوان یک قطب فنی به فولاد مبارکه کمک کند. در حال حاضر این مجموعه به عنوان پایگاهی برای ارتباط با صنعت استقرار یافته است.

تعریف یک کارگزار اقدام دیگری است که در همین راستا انجام شده است.کارگزار تعریف شده ارتباط صنعت با دانشگاه را به عنوان یک کسب و کار پیگیری می نماید این کارگزار مباحثی نظیر برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه، راه های ارتباطی و اینکه چگونه می تواند همکاری ها و پژوهش ها به یک قرارداد همکاری در دانشگاه منجر شود را پیگیری می‌کند.  با چنین اقدامی آسوده خاطر خواهیم بود، از این بابت که پایگاهی یا شخص دانشگاهی در فضایی فیزیکی، پیگیر مباحث و چالش‌های فراری صنعت می باشد و آن را به طور مستمر رونق می‌بخشد و این دقیقا کاری است که فعلا در دانشگاه صنعتی در حال انجام است که بتوانیم تا سال آینده به تعداد قابل ملاحظه‌ای پایان نامه و کار اجرایی از سوی اساتید و دانشجویان در حوزه صنعت برسیم.

فولاد مبارکه با ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان، ضلع سوم زیست‌بوم نوآوری را تکمیل کرد

حمیدرضا صفوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان:

افتتاح پژوهشکده فولاد، مسئولیت اجتماعی فولاد مبارکه در استان اصفهان که شامل حمایت از دانشگاه، کارآفرینی و آینده‌نگری در صنعت فولاد است، دو راس مثلث نوآوری و ایجاد مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان راس سوم این مثلث است. باید اذعان داشت، تجهیز و آماده‌سازی مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان اقدام ارزشمندی بود که توسط این شرکت انجام شد. به طور کلی فولاد مبارکه اقدامات خوبی در همکاری با دانشگاه صنعتی اصفهان انجام داده که اتفاقات خوبی در این زمینه افتاده است.

یکی از اتفاقات خوب دیگر، عضویت مدیرعامل فولاد مبارکه در هیئت امنای دانشگاه است که باعث تحقق بخشی از مسئولیت‌های اجتماعی فولاد مبارکه شده است. اما با افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی، مسائل آینده فولاد مبارکه بررسی شده که این موضوع می‌تواند باعث شتاب‌بخشیدن به همکاری‌های میان این دو مرکز علمی و صنعتی کشور شود.

مدیران فولاد مبارکه برای رقم خوردن این موضوع زحمات زیادی کشیدند که به همین خاطر از همه این عزیزان تشکر می‌کنیم و امیدواریم که این نتایج این زحمات، درخور شأن فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی باشد. با این اتفاق می‌توانیم شاهد جلوگیری از خروج نخبگان از کشور و خدمات زیادی به صنعت و اقتصاد کشور باشیم.

گفتنی است، در این آیین، تفاهم نامه ای میان شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی اصفهان با موضوع انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب اعتبار پروژه (گرنت) بر اساس سند توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری فولاد مبارکه در محل دانشگاه صنعتی اصفهان به امضا رسید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=20415
  • 129 بازدید

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.