• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024

سر تیتر اخبار

نمایی از زندگی سیاه کارگران در «چوار»/ سه خودکشی در طول یک هفته رشد ۳برابری وصول درآمد های نفتی در دولت سیزدهم انجام پروازهای اربعین توسط ۱۶ شرکت/ ۴ هزار پرواز فقط از تهران جزئیات امتیازات برای ورود بدون کنکور محکومیت حمله رژیم اسراییل به بندر حدیده یمن افزایش حقوق بازنشستگان تصویب شد ادامه محدودیت‌های برق؛ فرمان ایست به جهش تولید واردات خودروهای دست دوم شامل چه کسانی می شود؟ عدم پاسخگویی شهرداری تهران به تذکر درباره سامانه شهرزاد هشدار قرمز توانیر به مردم برای مصرف برق / قطع برق و اعمال خاموشی؟! آئدس را بیشتر بشناسیم/ احتمال ابتلای مجدد به تب دانگی وجود دارد؟! محسن قدیری: شرکت نفت اصفهان همانند شرکت شِل خواهد شد برای امان از گزیده شدن پشه آئدس لباس رنگ شاد بپوشید/ آیا تب دانگی در حال گسترش و همه گیری است؟! لایحه انحلال شرکت یادمان سازه بررسی شد تحقق احیای بافت فرسوده با پیش بینی بسته های تشویقی /بافت فرسوده با مشارکت  شهروندان و دستگاه ها احیا می شود در استان اصفهان شرایط رشد برای پشه آئدس وجود ندارد آقای رئیس جمهور،راهی سخت پیش رو دارید مردم را نا امید نکنید مسعود پزشکیان، منتخب مردم را بیشتر بشناسید دکتر «مسعود پزشکیان» نهمین رئیس جمهور ایران شد / سعید جلیلی با اختلاف از رقابت حذف شد واریز علی‌الحساب ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان

10
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس:

وقتی یارانه به وارد کننده می دهیم، این یارانه به سفره مردم نمی رسد

  • کد خبر : 20812
  • 08 خرداد 1402 - 16:43
وقتی یارانه به وارد کننده می دهیم، این یارانه به سفره مردم نمی رسد
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی معتقد است، کاهش حقوق گمرکی و یا کاهش سود بازرگانی و یا موضوع کاهش مالیات بر ارزش افزوده وارداتبیش تر به نفع واردکننده است تا به نفع مصرف کننده.

به گزارش عصر تحلیل، محسن زنگنه در ارزیابی خود پیرو اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و نگرانی از عدم کاهش قیمت کالاهای اساسی مردم بیان کرد: تجربه چند ساله اخیر نشان داده که ما وقتی یارانه به وارد کننده می دهیم، این یارانه به سفره مردم نمی رسد.

وی با بیان اینکه یکی از ایرادات اصلی به شیوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی این بود که این یارانه به سفره مردم تزریق نمی شد، تأکید کرد: در این شرایط ما در تهیه و توزیع نهاده های دامی و کالاهای اساسی مشکل داشتیم. در حال حاضر هم بروز برخی از سیاست ها اعم از کاهش حقوق گمرکی و یا کاهش سود بازرگانی و یا موضوع کاهش مالیات بر ارزش افزوده واردات، هر چند شکلی ضد تورمی دارد و می تواند یک بار روانی داشته باشد، اما واقعیت این است که این مسائل بیش تر به نفع واردکننده است تا به نفع مصرف کننده.

وی اظهار کرد: اگر دولت قصد دارد یارانه به مردم بدهد، این یارانه را باید به انتهای زنجیره تولید بدهد چراکه این فرآیند موثر تر خواهد شد.

این نماینده مجلس با اشاره به تصویب کلیات اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و کاهش نرخ این مالیات در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، تأکید کرد: با این حال تجربه نشان داده که کاهش درصدی از مالیات بر ارزش افزوده در حقیقت یک نوع یارانه ای است مانند ارز ۴۲۰۰ که ما آن را به وارد کننده می دهیم و این در نهایت بر سر سفره مردم نمی نشیند ضمن اینکه منابع دولت نیز در این بخش کاهش پیدا می کند.

وی با بیان اینکه مسیرهایی همچون کاهش مالیات بر ارزش افزوده و این دست اقدامات، مسیرهایی بوده که پیش تر از این هم طی شده است ، اظهار کرد: بنده فکر می کنم همچنان جریان واردکنندگان کشور، جریان پر قدرتی هستند.با این حال ما باید مقداری سیاست ها را واقعی تر ببینیم و از تجارب گذشته درس بگیریم./

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=20812

    نوشته های مشابه

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.