4:27:29
    امروز : چهارشنبه - ۲۴ اردیب

سر تیتر اخبار

ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد پنجشنبه‌ها در این استان‌ها تعطیل اعلام شد خبر افزایش قیمت بسته های اینترنت موبایل ، واقعیت دارد؟ فروش طلا با قانون جدید اعلام شد جلسه پر اهمیت در تهران برای قطعی برق قیمت بنزین افزایش می یابد؟ با دیدن این روستای چوبی شگفت زده می شوید خطرات استفاده از چسب های فوری را می دانستید؟ معاینه فنی موتورسیکلت‌ ها در مراکز معاینه فنی چقدر طول می‌کشد تا هکرها پسورد شما را پیدا کنند؟ افزایش سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل انتخابات شوراهای اسلامی چه زمانی برگزار می شود ؟ ظرف عجیبی که نور فرابنفش ساطع می‌کند قانون دریافت حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۴ ضرب و شتم یک معلم توسط پدر دانش آموز + عکس دستگیری مدیر عامل یک باشگاه فوتبال حضور پستچی خانم، تنها روایت یک شغل نیست دریافت ارز زیارتی از این طریق ممکن شد جریمه پوشاندن پلاک خودرو چقدر است؟ علت قهر سحر زکریا با مهران مدیری چه بود ؟

7
گروه‌های کارشناسی ساتبا با همکاری توانیر انجام دادند:

ارزیابی میدانی برای ساخت ۵۰۰ ساختگاه نیروگاه تجدید پذیر

  • کد خبر : 25863
  • شنبه, ۴ اسفند ۱۴۰۳--«۰۱:۲۲»
ارزیابی میدانی برای ساخت ۵۰۰ ساختگاه نیروگاه تجدید پذیر

گروه‌های کارشناسی ساتبا با همکاری توانیر، شرکت‌های توزیع برق و نمایندگان دستگاه های اجرایی ذیربط در استانها، ارزیابی میدانی ۵۰۰ ساختگاه نیروگاهی برای احداث ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر با هدف کاهش ناترازی انرژی تا پیک برق سال آینده و تسریع در صدور مجوزهای زمین نیروگاه‌ها را از استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و یزد آغاز کردند.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از ساتبا، در راستای تسریع در اخذ مجوزهای زمین و آماده‌سازی برای اجرای پروژه‌های نیروگاهی تجدیدپذیر به منظور بهره برداری تا پیک برق سال آینده، فرآیند ارزیابی میدانی ۵۰۰ ساختگاه برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی ۳ مگاواتی در سراسر کشور با مشارکت نیروهای پیمانکار شرکت‌های توزیع برق، کارشناسان پتانسیل‌سنجی ساتبا و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان‌ها از استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و یزد آغاز شده است. طی دو روز، دو تیم کارشناسی با پیمایش بیش از ۱۶۰۰ کیلومتر در استان فارس، از بیش از ۳۰ ساختگاه و دو گروه دیگر کارشناسی با پیمایش بیش از ۱۸۰۰ کیلومتر در استان خراسان رضوی، از ۲۴ ساختگاه بازدید کردند.

آنچه در این بازدیدهای میدانی اهمیت دارد، این است که با توجه به محدودیت تعداد نیروهای فنی، کارشناسان پتانسیل‌سنجی ساتبا به‌صورت شبانه‌روزی در حال بررسی زمین‌های پیشنهادی برای احداث نیروگاه‌ها در سراسر کشور هستند؛ این ارزیابی‌ها در شرایط دشوار و با پیمایش‌های طولانی در مدت‌زمانی کوتاه انجام می‌شود تا فرآیند صدور مجوزهای سایت های نیروگاهی تسریع شود. این بازدیدها با حضور نمایندگان ساتبا، مجریان طرح‌های انرژی تجدیدپذیر، مدیران شرکت‌های توزیع برق، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی انجام شده و ضمن ارزیابی پتانسیل‌های موجود، ملاحظات فنی و اقتصادی پروژه‌ها نیز بررسی شده است.

بازدیدهای میدانی برای ارزیابی ساختگاه‌های نیروگاهی تا چند روز آینده در سایر استان‌های کشور ادامه خواهد داشت. این طرح در راستای برنامه‌های توسعه‌ای دولت برای کاهش ناترازی انرژی و تأمین برق پایدار در تابستان سال آینده اجرا می‌شود و همکاری نزدیک ساتبا، توانیر و شرکت‌های توزیع برق، نقش کلیدی در تسریع فرآیند احداث این نیروگاه‌ها خواهد داشت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25863

نوشته های مشابه

25فوریه
در مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز ۲ هزار مگاوات برق مصرف می شود
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی عنوان کرد:

در مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز ۲ هزار مگاوات برق مصرف می شود

21فوریه
تداوم موج سرما درکشور و نیاز مبرم به صرفه جویی انرژی/ حفظ پایداری شبکه برق با همکاری هم وطنان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.