به گزارش عصر تحلیل، در این نشست ۶ طرح فناورانه توسط شرکتهای فناور رشد یافته ارائه و مورد بررسی دقیق و چالشی داوران تخصصی و خبره حاضر در نشست قرار گرفت. تأیید نهایی و انتخاب برگزیدگان در روزهای برگزاری جشنواره توسط شورای علمی جشنواره انجام خواهد شد.
طرحهای ارائه شده در این بخش شامل « تولید داروهای ارگانیک در حوزه پزشکی و دامپزشکی مبتنی بر تکنولوژیهای نوین»، «تولید محصولات دارویی و بهداشتی از عصاره خاویار»، «طراحی و تولید سازههای متحرک قابل گسترش اتوماتیک بیمارستانی و مسکونی»، «طراحی و تولید سوئیچهای مخابراتی نسل جدید» « تولید و تجاری سازی مونوکلونال آنتیبادی توسیلیزومب (تمزیوا) جهت درمان فاز حاد التهابی کووید-۱۹» و«طراحی و تولید کننده انواع مبدلهای الکترونیک انرژی الکتریکی» بود که بر اساس اظهار نظر اعضای کارگروه، از سطح کیفی به مراتب بالاتری نسبت به دورههای گذشته جشنواره برخوردار بودند. این مهم نشان میدهد که جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی به عنوان معتبرترین جشنواره حوزه کارآفرینی و فنآفرینی کشور توانسته است در میان صاحبان ایده، فنآفرینان و نخبگان عرصه کسب و کار جایگاه ویژهای به خود اختصاص دهد و به هدف غایی خود در تقویت زیرساختهای اقتصاد دانشبنیان نزدیک شود.
گفتنی است هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با ایام بزرگداشت دانشمند بزرگ جهان اسلام شیخ بهایی و با هدف رونق کسب و کارهای فناورانه، اثرگذاری اقتصاد دانشبنیان در توسعه پایدار و پیشرفت کشور در مهمانسرای تاریخی عباسی اصفهان برگزار میشود.