3:22:31
    امروز : جمعه - ۹ خرداد - ۱۴۰۴

سر تیتر اخبار

ایران بارها ثابت کرده که نه زیر بار ظلم می‌رود و نه میز مذاکره را ترک می‌کند ادویه‌ ها چطور برای مغز معجزه می‌کنند؟ از گردنه ی عشاق چه می دانید ؟ بهترین روش پخت ماهی برای حفظ امگا سه بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران عکس جالب بکام و تام کروز در جشن تولد ۵۰ سالگی اسطوره

16
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان مطرح کرد:

اصفهان باید هاب صادرات طلا شود

  • کد خبر : 20869
  • سه شنبه, ۱۶ خرداد ۱۴۰۲--«۱۵:۰۶»
اصفهان باید هاب صادرات طلا شود
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از پشتیبانی این اتاق از صادرات طلای اصفهان و کمک به توسعه تعاملات تجاری این صنعت خبر داد.

به گزارش عصر تحلیل، جمعی از اعضای هیات رئیسه انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی استان با رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان دیدار و گفتگو کردند.
امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی دوره دهم اصفهان در این دیدار، استفاده از نظرات بخش خصوصی به ویژه اتاق‌های بازرگانی پیش از تصویب قوانین و دستورالعمل‌های جدید را در کاهش مشکلات فعالان اقتصادی مهم دانست و گفت: شهرک طلا، زیرساختی مهم برای تامین امنیت کارگاه‌های طلاسازی و کمک به صنعتی شدن این صنف خواهد بود و اتاق بازرگانی از این مهم حمایت خواهد کرد.
وی در ادامه خواستار الگوبرداری از کشور ترکیه در حوزه صادرات طلا به دلیل موفقیت این کشور در این حوزه و تشکیل تیم تحقیقاتی در این زمینه شد.
کشانی همچنین از پشتیبانی اتاق بازرگانی اصفهان از صادرات طلای اصفهان و کمک به توسعه تعاملات تجاری این صنعت خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود برای رشد این صنعت، باید از این پتانسیل‌ها استفاده کرده و اصفهان را به هاب صادرات طلا تبدیل کرد.

اعضای هیات رئیسه انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی استان با حضور در اتاق بازرگانی اصفهان، خواستار پیگیری عدم اجرای تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص طلا شدند.
اعضاء انجمن نیز اجرای تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای صنف طلا را موجب بروز مشکلات عدیده ای برای فعالان این صنعت دانسته و اظهار داشتند: نمی توان یک قانون را برای تمامی صنایع لحاظ کرد و با توجه به اهمیت موضوع حفظ امنیت فعالان این صنعت، اجرای این قانون علاوه بر به خطر انداختن جان و مال فعالان صنعت طلا، موجب تعطیلی واحدهای تولیدی، بیکاری بسیاری از جوانان و سرمایه گریزی خواهد شد.
حمایت همه جانبه از ابقاء میز کشوری طلا در اصفهان و حمایت اتاق بازرگانی از راه اندازی شهرک و بانک طلا در راستای کمک به توسعه تولید و صادرات محصولات این حوزه از دیگر درخواست‌های اعضاء انجمن در این دیدار بود.

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=20869

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.