به گزارش عصر تحلیل، مریم قویدل در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی دوغارون به دلیل قرار گرفتن در نقطه صفر مرزی و همجواری با ولایت هرات که یکی از قطبهای اصلی اقتصاد افغانستان محسوب میشود، بر اهمیت این منطقه افزوده است.
قویدل افزود: افزایش تعاملات دوجانبه بین منطقه ویژه اقتصادی دوغارون و منطقه آزاد چابهار باعث توسعه تجارت در محور کریدور شرق کشور خواهد شد.
وی گفت: منافع ملی ما ایجاب میکند که افغانستان کشوری امن و دارای امنیت پایدار باشد و یکی از راهکارهای ایجاد امنیت در افغانستان قرار گرفتن افغانستان در مسیر ترانزیت کالا و مسافر است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی دوغارون افزود: کشورهای CIS به علاوه افغانستان که همگی محاط در خشکی هستند نیازمند استفاده از شبکههای حمل و نقلی ما برای اتصال به خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند هستند و مناسبترین مسیر کردیدور شرق نقطه شروع و خاتمه بندر چابهار است.
قویدل گفت: ما این آمادگی را داریم در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون دفتر همکاریهای منطقه آزاد چابهار با تمام امکانات راهاندازی و ایجاد نماییم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز در این دیدار افزود: همه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منافع مشترک با یکدیگر دارند و بایستی کنسرسیوم همکاریها در مناطق ایجاد شود.
امیر مقدم گفت: مناطق بایستی پل ارتباطی با یکدیگر باشند و نرخ تجارت گردشگری و اقتصاد خود را گسترش دهند.
مقدم ادامه داد: ایجاد آژانس کسب و کار مشترک دو منطقه میتواند نقش مهمی در توسعه همکاریهای دوجانبه منطقه آزاد چابهار و منطقه ویژه اقتصادی دوغارون داشته باشد.
وی گفت: ما این آمادگی را داریم تفاهمنامه های مختلفی از قبیل گردشگری، بازرگانی فی مابین دو منطقه منعقد شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار ضمن ابراز خرسندی از همکاری منطقه ویژه اقتصادی دوغارون در زمینه ایجاد دفتر منطقه آزاد چابهار در دوغارون افزود: ما هم این آمادگی را داریم تا دفتر منطقه ویژه اقتصادی دوغارون در چابهار را راهاندازی کنیم.
انتهای پیام/