17:28:41
    امر

سر تیتر اخبار

ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد پنجشنبه‌ها در این استان‌ها تعطیل اعلام شد خبر افزایش قیمت بسته های اینترنت موبایل ، واقعیت دارد؟ فروش طلا با قانون جدید اعلام شد جلسه پر اهمیت در تهران برای قطعی برق قیمت بنزین افزایش می یابد؟ با دیدن این روستای چوبی شگفت زده می شوید خطرات استفاده از چسب های فوری را می دانستید؟ معاینه فنی موتورسیکلت‌ ها در مراکز معاینه فنی چقدر طول می‌کشد تا هکرها پسورد شما را پیدا کنند؟ افزایش سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل انتخابات شوراهای اسلامی چه زمانی برگزار می شود ؟ ظرف عجیبی که نور فرابنفش ساطع می‌کند قانون دریافت حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۴ ضرب و شتم یک معلم توسط پدر دانش آموز + عکس دستگیری مدیر عامل یک باشگاه فوتبال حضور پستچی خانم، تنها روایت یک شغل نیست دریافت ارز زیارتی از این طریق ممکن شد جریمه پوشاندن پلاک خودرو چقدر است؟ علت قهر سحر زکریا با مهران مدیری چه بود ؟

6
در گفت و گوی اختصاصی با کارشناس محیط زیست فولاد مبارکه مطرح شد:

اقدامات کلیدی صنایع فولادی برای مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی

  • کد خبر : 25022
  • جمعه, ۳۰ آذر ۱۴۰۳--«۱۹:۳۷»
اقدامات کلیدی صنایع فولادی برای مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی

حفظ محیط زیست به عنوان یکی از چالشهای بزرگ در دنیای امروز مورد توجه سازمانهای بزرگ بخصوص شرکتهای صنعتی است و به همین منظور صنایع بزرگ فولادی و سیمانی در ایران به عنوان بخش‌های کلیدی در این زمینه، مسئولیت‌های ویژه‌ای دارند. این صنایع به دلیل مصرف بالای انرژی و تولید آلاینده‌های زیست‌محیطی، باید اقدامات مؤثری را برای کاهش اثرات منفی خود بر محیط زیست انجام دهند.

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۳

به گزارش عصر تحلیل، صنایع بزرگ فولادی در دنیا به دلیل تأثیر قابل توجهی که بر انتشار کربن و مصرف منابع دارند، نقش حیاتی در حفظ محیط زیست ایفا می‌کنند. در اینجا اقدامات کلیدی که باید بر اساس تحقیقات بین‌المللی و بهترین شیوه‌ها انجام دهند، آورده شده است:

  1. استراتژی‌های کاهش انتشار ( پذیرش فناوری‌های کم‌کربن و بهبود بهره‌وری انرژی )
  2. حداکثر استفاده از ضایعات ( افزایش بازیافت ضایعات و توسعه شیوه‌های اقتصاد دایره‌ای )
  3. مدیریت پایدار منابع ( تأمین مسئولانه مواد اولیه و صرفه‌جویی در آب و انرژی)
  4. همکاری و شفافیت ( ایجاد شراکت‌ها با دولت‌ها، سازمان‌های غیردولتی و مؤسسات تحقیقاتی و شفافیت در گزارش‌دهی )
  5. تحقیق و توسعه ( سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه و انجام پروژه‌های آزمایشی برای آزمایش فناوری‌ها و فرآیندهای جدید و به اشتراک‌گذاری یافته‌ها با صنعت به منظور تسهیل انتقال دانش )

با پذیرش این اقدامات، صنایع بزرگ فولادی می‌توانند به طور قابل توجهی اثرات زیست‌محیطی خود را کاهش دهند، به اهداف جهانی پایداری کمک کنند و با توافقات بین‌المللی اقلیمی هم راستا شوند.

در میان صنایع شرکت فولاد مبارکه را می توان یکی از شرکت های پیشتاز در توسعه فناوری های زیست محیطی و توجه به کاهش انتشار آلاینده ها دانست. به همین منظور شرکت فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد در کشور، در راستای حفظ محیط زیست و کاهش آلاینده‌ها، اقدامات متعددی را در دستور کار خود قرار داده است.

« شرکت فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد در ایران، با اتخاذ استراتژی‌های مؤثر و استفاده از فناوری‌های نوین، در تلاش است تا اثرات منفی خود بر محیط زیست را کاهش دهد و به اهداف جهانی پایداری کمک کند. « این صحبتی بود که عسگری، کارشناس محیط زیست واحد فولاد مبارکه در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ما به آن اشاره کرد و در ادامه با بیان اینکه فولاد مبارکه به عنوان یک صنعت بزرگ، همواره با چالش‌های زیست‌محیطی مواجه است، گفت: «این شرکت با ۷۰ دودکش فعال، به طور مستمر آلاینده‌های خود را تحت پایش قرار می‌دهد. با توجه به الزامات قانونی، میزان خروجی آلاینده‌ها باید در محدوده مجاز باشد و خوشبختانه، نتایج اندازه‌گیری‌ها نشان می‌دهد که این میزان زیر حد مجاز قرار دارد.»

عسگری افزود: «فولاد مبارکه به منظور رصد دقیق آلاینده‌ها، از ۱۵ دستگاه پایش آنلاین استفاده می‌کند که در نقاط مختلف کارخانه نصب شده‌اند. این دستگاه‌ها به صورت لحظه‌ای داده‌ها را جمع‌آوری و به سازمان محیط زیست ارسال می‌کنند. همچنین، پروژه‌ای در حال اجراست که ۲۳ دودکش دیگر به این سیستم متصل خواهد شد.»

وی در ادامه به مقایسه میزان آلاینده‌های PM2.5 در شهر اصفهان و فولاد مبارکه اشاره کرد و گفت: «تحقیقات نشان می‌دهد که بیشتر آلاینده‌های PM2.5 ناشی از وسایل نقلیه است و میزان آلاینده‌های ما به نسبت شهر اصفهان کمتر است. ما همچنین سه ایستگاه پایش کیفیت هوا در سطح فولاد مبارکه نصب کرده‌ایم که داده‌های آن به سازمان محیط زیست ارسال می‌شود.»

عسگری همچنین به نصب دو غبارگیر بزرگ با ظرفیت مکش ۶ میلیون متر مکعب در ساعت اشاره کرد و گفت: «این غبارگیرها به کاهش آلاینده‌ها کمک شایانی خواهند کرد. همچنین، شرکت‌های داخلی در زمینه تولید دستگاه‌های پایش آنلاین و غبارگیرها فعال شده‌اند که نشان‌دهنده توانمندی‌های داخلی در این حوزه است.»

وی در پایان تأکید کرد: «شرکت فولاد مبارکه با جدیت به دنبال حفظ محیط زیست و دستیابی به توسعه پایدار است و در این راستا، هیچ گونه مشکلی در تأمین منابع و هزینه‌ها وجود ندارد. ما به همکاری با دانشگاه‌ها و شرکت‌های داخلی ادامه خواهیم داد تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن به الزامات محیط زیستی پاسخ دهیم.»

گفتنی است بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی محیط‌زیست با محوریت «محیط‌زیست اقتصادی-اقتصاد محیط‌زیست»، همراه با حضور فعال گروه فولاد مبارکه، از ۲۸ آذر تا ۱دی‌ماه در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب برپا شد.

در این نمایشگاه گروه فولاد مبارکه با برپایی پنل‌های تخصصی «پالایش آنلاین آلاینده‌ها اسکادای محیط‌زیست»، پنل تخصصی «بررسی اثرگذاری فعالیت‌های صنعتی بر خاک»، «کاربری سرباره در مصالح عمرانی، بتن و آسفالت» و «فراوری پسماندهای اکسیدی ناشی از تولید فولاد» دستاوردهای خود در این حوزه‌ها را اطلاع‌رسانی کرد و با سایر متخصصان و شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه به اشتراک گذاشت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25022
  • نویسنده : مریم ایروانی

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.