18:25:59
    امر

سر تیتر اخبار

ایران بارها ثابت کرده که نه زیر بار ظلم می‌رود و نه میز مذاکره را ترک می‌کند ادویه‌ ها چطور برای مغز معجزه می‌کنند؟ از گردنه ی عشاق چه می دانید ؟ بهترین روش پخت ماهی برای حفظ امگا سه بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران عکس جالب بکام و تام کروز در جشن تولد ۵۰ سالگی اسطوره

4

امنیت سحر را به انضباط افطار پیوند می‌زنیم

  • کد خبر : 26004
  • سه شنبه, ۲۱ اسفند ۱۴۰۳--«۲۰:۱۱»
امنیت سحر را به انضباط افطار پیوند می‌زنیم

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا با تاکید بر حضور و همبستگی پلیس در ایام اللهِ رمضان در کنار شهروندان قانونمدار، در یادداشتی به همین مناسبت نوشت: امنیت عمومی جامعه را تامین می‌کنیم تا عزیزانمان با خیال آسوده، آداب و رسوم الهی را به جای آورند.

به گزارش عصر تحلیل، معاون فرهنگی اجتماعی فراجا با تاکید بر حضور و همبستگی پلیس در ایام اللهِ رمضان در کنار شهروندان قانونمدار، در یادداشتی به همین مناسبت نوشت: امنیت عمومی جامعه را تامین می‌کنیم تا عزیزانمان با خیال آسوده، آداب و رسوم الهی را به جای آورند.

سردار منتظرالمهدی با اشاره به رحمت و برکت واسعه ماه مهربانی در ادامه یادداشت آورده است: در فضای معنوی و ربوبیِ ماه صیام، پلیس به عنوانِ ایجاد کننده و تسهیلگرِ امنیت و نظم در جامعه، تلاش می‌کند تا زمینه رشد ارزش‌های دینی برقرار و روزه‌داران عزیز، به بندگیِ صِرفِ حق تعالی مشغول شوند.
در یادداشت چنین آمده است:
شَرف حضور در ماهی داریم که ارزش‌های اخلاقی و سلوک روحی در آن بهبود یافته همچنین تقویتِ بنیادهای فرهنگی، اجتماعی و مذهبی به اوج می‌رسد.
در این ماه می‌آموزیم که خویشتن‌داری یک نوع عبادت است و صبور بودن یک نوع ایمان.
از آن لحظه‌ای که ماه مبارک از افق، هویدا می‌شود؛ گنجینه نورانی قرآن، آرامشی را بر دلهای آشفته باز می‌تاباند و این فلسفه رمضان و همان گلستانِ ماه صیام است.
این ماه، نیک سرشتیها و خوبیها را به ما یادآوری کرده و تاکید می‌کند خدا در این ضیافت باشکوه در کنار بندگانش نظاره‌گر دنیا ‌ ومافی‌های آن است.
اینک عطر رمضان به مشام رسیده و همگان به مساوات بر خوان گسترده نشسته‌اند و بی‌شک این صدای قدم ماه خود خدا می‌باشد.
امید دارم که در این لحظات سراسر نور و عرفان، چشمها و گوشهایمان به تماشا و شنیدن جلوه ها و نغمه‌های وصل کبریایی خرسند شود.
حضور ملموس ملایک در کنار اولاد آدمی که تمرین می‌کند گذشتن را برای رسیدن به معشوقِ لایزال، به فال نیک گرفته و با زانوی ادب در آستانِ پروردگار، نیک نامی را آرزو می‌کنیم.
بشارت باد بر ما و شما هموطنان عزیزمان که با یک اشارت دوست در این جشن عرفانی حاضریم و امیدواریم که دست نوازش بر سر فطرتمان کشیده شود.
در این ماهِ خودنگری و خودکاوشی که همانا به نوعی “جشن خالق” است، مگر می‌شود مرتکب خطا و گناه شد؟ این “بارِ عامِ” خداوند کریم و خطاپوش است.
ما به عنوان برقرار کنندگان نظم و انظباط و آرامش علاوه بر اینکه حضورمان را در این جریده به ثبت می‌رسانیم، تلاش مضاعف داریم تا در ماهِ فیض و کرامات ذوالعطی،‌امنیت سحرهای اعجاب‌آور را به انضباطِ افطارهای ملکوتی پیوند دهیم.
پلیس به عنوان حافظان امنیت شما، در ماه مبارک رمضان تلاش می‌کند تا با پیشگیری از جرم و رفتارهای ناپسند، علاوه بر تأمین امنیت و آرامش، حس مشترکِ همبستگی اجتماعی را حفظ کرده و به نیازهای جامعه پاسخ دهد. این امر موجب ایجاد فضایی با نشاط، امن و ایمن است.
رموزی در رمضان مستور است؛ عشق معبود به بندگان به ما نیز تاب و توانی دو چندان می‌دهد تا در رکاب خدمتگزاری به همین خلق با زبان روزه آماده‌باش، باشیم.
عبادتهایتان پیشاپیش مورد قبول درگاه خداوندی که همواره معجزه گر است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=26004
  • منبع : پلیس

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.