20:24:43
    امروز : چهارشنبه - ۲۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴

سر تیتر اخبار

ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد پنجشنبه‌ها در این استان‌ها تعطیل اعلام شد خبر افزایش قیمت بسته های اینترنت موبایل ، واقعیت دارد؟ فروش طلا با قانون جدید اعلام شد جلسه پر اهمیت در تهران برای قطعی برق قیمت بنزین افزایش می یابد؟ با دیدن این روستای چوبی شگفت زده می شوید خطرات استفاده از چسب های فوری را می دانستید؟ معاینه فنی موتورسیکلت‌ ها در مراکز معاینه فنی چقدر طول می‌کشد تا هکرها پسورد شما را پیدا کنند؟ افزایش سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل انتخابات شوراهای اسلامی چه زمانی برگزار می شود ؟ ظرف عجیبی که نور فرابنفش ساطع می‌کند قانون دریافت حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۴ ضرب و شتم یک معلم توسط پدر دانش آموز + عکس دستگیری مدیر عامل یک باشگاه فوتبال حضور پستچی خانم، تنها روایت یک شغل نیست دریافت ارز زیارتی از این طریق ممکن شد جریمه پوشاندن پلاک خودرو چقدر است؟ علت قهر سحر زکریا با مهران مدیری چه بود ؟

5

تماس مهم ترامپ با پوتین درباره ایران

  • کد خبر : 25924
  • سه شنبه, ۱۴ اسفند ۱۴۰۳--«۲۳:۱۹»
تماس مهم ترامپ با پوتین درباره ایران

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه (کرملین) گفت: مسکو آماده است تا هر کاری در توان خود برای حل مسائل میان ایران و آمریکا از طریق مذاکره انجام دهد.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از بلومبرگ، دیمیتری پسکوف روز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ در پاسخ به پرسش این رسانه غربی افزود: روسیه معتقد است که ایالات متحده و ایران باید همه مسائل را از طریق مذاکرات حل کنند.

بلومبرگ در ادامه به نقل از منابع خود مدعی شد: روسیه موافقت کرد که به دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در برقراری ارتباط با ایران در مورد موضوعاتی از جمله برنامه هسته ای و (ادعای) حمایت از نیروهای نیابتی منطقه‌ای ضد آمریکا کمک کند.

در این گزارش آمده است: افراد مطلع در مسکو گفتند که ترامپ در تماسی تلفنی دوازدهم فوریه ۲۰۲۵ ( برابر با ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه علاقه خود به این موضوع را مطرح کرد و مقامات ارشد دولت آمریکا نیز چند روز بعد در مذاکرات در عربستان سعودی این موضوع را با همتایان روسی خود در میان گذاشتند.

مقامات کاخ سفید از اظهارنظر در این موضوع خودداری کردند و روسیه و ایران نیز این درخواست را تأیید یا رد نکرده‌اند.

به نوشته بلومبرگ، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه ایران روز دوشنبه در پاسخ به این سوال که آیا روسیه پیشنهاد میانجیگری بین تهران و واشنگتن را داده است یا خیر، گفت: با توجه به اهمیت این موارد، این امکان وجود دارد که بسیاری از طرف‌ها اراده و آمادگی خود را برای کمک به مشکلات مختلف نشان دهند. از این منظر، طبیعی است که کشورها پیشنهاد کمکی را در صورت نیاز ارائه کنند.

پیش از این، سخنگوی کرملین ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در پاسخ به پرسشی مبنی بر چشم‌انداز همکاری‌های دوجانبه تهران و مسکو در مقطع زمانی کنونی (آغاز مذاکرات روسیه و آمریکا) گفت: ‌روسیه به روابط خوب و مشارکت با ایران اهمیت می‌دهد و قصد دارد این مناسبات را به صورت جامع توسعه دهد و اینکه به حل مهمترین مسائل مانند برنامه هسته‌ای کمک کند.

دیمیتری پسکوف همچنین تأکید کرد:‌ روند همکاری مسکو و تهران به مسیر روابط روسیه و آمریکا ارتباطی ندارد.

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ایرنا در مسکو تأکید کرد: ما معتقدیم که اگر اراده سیاسی از سوی همه طرف های درگیر وجود داشته باشد، مسأله برنامه هسته ای ایران می تواند و باید به صورت دیپلماتیک حل شود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب دوم دی‌ماه ۱۴۰۳ در دیدار هزاران نفر از مداحان و شاعران اهل بیت(ع) و قشرهای مختلف مردم، با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی‌ نیروی نیابتی ندارد، گفتند: یمن، حزب‌الله، حماس و جهاد می‌جنگند چون با ایمان هستند و عقیده و قدرت ایمان، آنها را به میدان مقاومت آورده است، نه اینکه نیابتی از سمت ما داشته باشند.

فرمانده معظم کل قوا همچنین ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش، تجربه منفی دهه ۹۰ و حدود ۲ سال مذاکره با آمریکا و چند کشور دیگر را که منجر به انعقاد معاهده هسته‌ای شد، دلیلی بر بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا خواندند و افزودند: دولت آن روز ما، با آنها نشست، رفت و آمد و مذاکره کرد، خندیدند، دست دادند و رفاقت و همه کار کردند و معاهده‌ای تشکیل شد که در آن، طرف ایرانی با سخاوت بسیار زیاد، امتیازهای زیادی به طرف مقابل داد اما آمریکایی‌ها به آن معاهده عمل نکردند.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور کنونی آمریکا درباره پاره کردن برجام، خاطرنشان کردند: قبل از او هم دولت قبلی آمریکا که معاهده را پذیرفته بود، به آن عمل نکرد و تحریم‌های آمریکا که قرار بود برداشته شود، برداشته نشد و مسئله سازمان ملل هم همچون استخوانی لای زخم باقی ماند که همیشه مانند تهدیدی بر بالای سر ایران باقی بماند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای استفاده از تجربه «دو سال مذاکره و امتیاز دادن و کوتاه آمدن اما به نتیجه نرسیدن» را ضروری برشمردند و افزودند: آمریکا همان معاهده را با وجود نقص‌هایی که داشت نقض کرد و از آن خارج شد. بنابراین، مذاکره با چنین دولتی غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و با آن نباید مذاکره کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25924

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.