23:57:05
    امروز : یکشنبه - ۴ خرداد - ۱۴۰۴

سر تیتر اخبار

ایران بارها ثابت کرده که نه زیر بار ظلم می‌رود و نه میز مذاکره را ترک می‌کند ادویه‌ ها چطور برای مغز معجزه می‌کنند؟ از گردنه ی عشاق چه می دانید ؟ بهترین روش پخت ماهی برای حفظ امگا سه بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران عکس جالب بکام و تام کروز در جشن تولد ۵۰ سالگی اسطوره

27

جنگل های هیرکانی

  • کد خبر : 14951
  • جمعه, ۱۱ تیر ۱۴۰۰--«۲۰:۳۸»
جنگل های هیرکانی
جنگل‌های هیرکانی توده منحصر به فرد جنگلی در ساحل جنوبی دریای خزر، مربوط به دوره تریاس، بازمانده دوران سوم زمین‌شناسی وعصر یخبندان است که به دلیل اقلیم و شرایط معتدل‌ حاشیه دریای خزر تاکنون پابرجا بوده و به عنوان دومين اثر بزرگ طبيعي ایران در فهرست ميراث جهاني یونسکو به ثبت رسیده است.

جنگل‌های هیرکانی در بخش­هایی از ۵ استان سمنان، گلستان، گیلان، مازندران و خراسان شمالی با ۱.۹ میلیون هکتار وسعت، از آستارا در شمال استان گیلان تا گُلی‌داغ در شرق استان گلستان، به طول تقریبی ۸۰۰ کیلومتر و عرض ۲۰ تا ۷۰ کیلومتر گسترده شده است. این منطقه شامل گونه‌های بومی و باستانی، پوشش گیاهی و تنوع زیستی با کمیاب­ترین گونه‌های جنگلی جهان شامل گونه­های درختی و درختچه­ای، گونه­های بومی (اندمیک) درختی و گونه­‌های جانوری نظیر پلنگ، خرس، کل و بز، مَرال، گونه­هایی از پرندگان و… است.

انقراض گونه های نادر محیط زیست در ایران / بی توجهی به اقتصاد محیط زیست

جنگل‌های هیرکانی در ۱۵ نقطه نظیر “پارک ملی گلستان، جنگل ابر، جهان نما، بولا، جنگل الیمستان، جنگل واز، حوزه کجور نوشهر، چهارباغ چالوس، جنگل خشک داران، گشت رودخان، سیاه رودبار گیلان، منطقه حفاظت شده لیسار” با تنوع گیاهی و جانوری ارزشمندی واقع شده است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=14951

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.