9:53:55
    امروز : چهارشنبه - ۷ خرداد - ۱

سر تیتر اخبار

ایران بارها ثابت کرده که نه زیر بار ظلم می‌رود و نه میز مذاکره را ترک می‌کند ادویه‌ ها چطور برای مغز معجزه می‌کنند؟ از گردنه ی عشاق چه می دانید ؟ بهترین روش پخت ماهی برای حفظ امگا سه بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران عکس جالب بکام و تام کروز در جشن تولد ۵۰ سالگی اسطوره

13
بخش خدمات شهری شهرداری تهران:

حفظ حقوق ساکنان استان در برابر توسعه نامتوازن

  • کد خبر : 25674
  • شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳--«۱۷:۴۳»
حفظ حقوق ساکنان استان در برابر توسعه نامتوازن

برخلاف سیاست رسمی برخی در دهه نود که می‌گفتند تهران را گران کنیم تا مردم آن را ترک کنند، ما معتقدیم ساکنان شهر نباید زیر فشار توسعه نامتوازن له شوند.

به گزارش عصر تحلیل به نقل ایلنا، داوود گودرزی امروز شنبه ۲۰ بهمن در آیین بهره‌برداری از ۱۰ مرکز عرضه میوه و تره‌بار بیان کرد: «وقتی شهردار اعلام کرد که ۱۰۰ میدان تره‌بار می‌سازیم و پنج هزار اتوبوس می‌آوریم، به ما گفته شد که حتی توان پرداخت حقوق پرسنل خود را هم نداریم. اما اکنون با گذشت ۴۱ ماه، نه تنها شرمنده همکارانمان نیستیم، بلکه پروژه‌های گسترده‌ای را نیز افتتاح کرده‌ایم. ما چهار میلیون تن آسفالت ریخته‌ایم، بیش از یک چهارم معابر شهر تهران را آسفالت کرده‌ایم و بیش از پنجاه میدان تره‌بار ساخته‌ایم.»

او افزود: «بیش از دو سال است که گوشت گرم تنظیم بازار باکیفیت را با قیمت ۳۰۵ هزار تومان عرضه می‌کنیم. همچنین، قیمت مرغ را با کمک وزارت جهاد و اصناف یک سال و نیم ثابت نگه داشته‌ایم. میادین تره‌بار شهرداری تهران در دو سه سال اخیر تلاش کرده‌اند که مردم در شب عید مانند سال‌های قبل دچار مشکل نشوند و این اقدام‌ها تأثیر مثبتی بر کل کشور داشته است.»

وی گفت: «ما با موانعی مواجه بوده‌ایم که برخی افراد همکاری نمی‌کردند تا بتوانیم محصولات را از مزرعه به میادین تره‌بار منتقل کنیم. اکنون در حال رفع این موانع هستیم. این کسر شأن ما است که کشاورز بگوید محصول روی دست مانده و یا جایی در بازار محصولی موجود نباشد.»

گودرزی تاکید کرد: «قبل از ما، ۲۴۰ محله دارای میادین تره‌بار بودند. ما به دنبال گسترش این میادین در تمامی محلات هستیم. هدف ما این است که اجناس با کیفیت خوب و قیمت متعادل عرضه شوند. همچنین، امکان فراهم می‌کنیم که تولیدکنندگان محصولات خود را با ۲۰ تا ۳۰ درصد زیر قیمت بازار در این میادین عرضه کنند.»

او اظهار داشت: «برخلاف سیاست رسمی دهه نود که هدفش افزایش هزینه‌ها در تهران برای ترک شهر بود، ما معتقدیم ساکنان شهر نباید زیر فشار توسعه نامتوازن له شوند. ما حمل و نقل عمومی را به‌عنوان راه اصلی کاهش آلودگی و ترافیک انتخاب کرده‌ایم و در پی بهبود زیست‌پذیری شهر هستیم.»

معاون خدمات شهری تهران در پایان به اپلیکیشن شهرزاد اشاره کرد و گفت: این اپلیکیشن مسیری برای توسعه خدمات مجازی و کاهش سفرهای داخل شهر است و می‌تواند به بهبود خدمات کمک کند. با استفاده از این اپلیکیشن، افراد می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری به بازار، برای خرید گوشت و محصولات دیگر درخواست دهند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25674

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.