6:25:21
    امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴

سر تیتر اخبار

پنجشنبه‌ها در این استان‌ها تعطیل اعلام شد خبر افزایش قیمت بسته های اینترنت موبایل ، واقعیت دارد؟ فروش طلا با قانون جدید اعلام شد جلسه پر اهمیت در تهران برای قطعی برق قیمت بنزین افزایش می یابد؟ با دیدن این روستای چوبی شگفت زده می شوید خطرات استفاده از چسب های فوری را می دانستید؟ معاینه فنی موتورسیکلت‌ ها در مراکز معاینه فنی چقدر طول می‌کشد تا هکرها پسورد شما را پیدا کنند؟ افزایش سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل انتخابات شوراهای اسلامی چه زمانی برگزار می شود ؟ ظرف عجیبی که نور فرابنفش ساطع می‌کند قانون دریافت حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۴ ضرب و شتم یک معلم توسط پدر دانش آموز + عکس دستگیری مدیر عامل یک باشگاه فوتبال حضور پستچی خانم، تنها روایت یک شغل نیست دریافت ارز زیارتی از این طریق ممکن شد جریمه پوشاندن پلاک خودرو چقدر است؟ علت قهر سحر زکریا با مهران مدیری چه بود ؟ حضور در مهمانی شبانه و دردسر های تازه | چه کسانی احضار شدند؟

12
بخش خدمات شهری شهرداری تهران:

حفظ حقوق ساکنان استان در برابر توسعه نامتوازن

  • کد خبر : 25674
  • شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳--«۱۷:۴۳»
حفظ حقوق ساکنان استان در برابر توسعه نامتوازن

برخلاف سیاست رسمی برخی در دهه نود که می‌گفتند تهران را گران کنیم تا مردم آن را ترک کنند، ما معتقدیم ساکنان شهر نباید زیر فشار توسعه نامتوازن له شوند.

به گزارش عصر تحلیل به نقل ایلنا، داوود گودرزی امروز شنبه ۲۰ بهمن در آیین بهره‌برداری از ۱۰ مرکز عرضه میوه و تره‌بار بیان کرد: «وقتی شهردار اعلام کرد که ۱۰۰ میدان تره‌بار می‌سازیم و پنج هزار اتوبوس می‌آوریم، به ما گفته شد که حتی توان پرداخت حقوق پرسنل خود را هم نداریم. اما اکنون با گذشت ۴۱ ماه، نه تنها شرمنده همکارانمان نیستیم، بلکه پروژه‌های گسترده‌ای را نیز افتتاح کرده‌ایم. ما چهار میلیون تن آسفالت ریخته‌ایم، بیش از یک چهارم معابر شهر تهران را آسفالت کرده‌ایم و بیش از پنجاه میدان تره‌بار ساخته‌ایم.»

او افزود: «بیش از دو سال است که گوشت گرم تنظیم بازار باکیفیت را با قیمت ۳۰۵ هزار تومان عرضه می‌کنیم. همچنین، قیمت مرغ را با کمک وزارت جهاد و اصناف یک سال و نیم ثابت نگه داشته‌ایم. میادین تره‌بار شهرداری تهران در دو سه سال اخیر تلاش کرده‌اند که مردم در شب عید مانند سال‌های قبل دچار مشکل نشوند و این اقدام‌ها تأثیر مثبتی بر کل کشور داشته است.»

وی گفت: «ما با موانعی مواجه بوده‌ایم که برخی افراد همکاری نمی‌کردند تا بتوانیم محصولات را از مزرعه به میادین تره‌بار منتقل کنیم. اکنون در حال رفع این موانع هستیم. این کسر شأن ما است که کشاورز بگوید محصول روی دست مانده و یا جایی در بازار محصولی موجود نباشد.»

گودرزی تاکید کرد: «قبل از ما، ۲۴۰ محله دارای میادین تره‌بار بودند. ما به دنبال گسترش این میادین در تمامی محلات هستیم. هدف ما این است که اجناس با کیفیت خوب و قیمت متعادل عرضه شوند. همچنین، امکان فراهم می‌کنیم که تولیدکنندگان محصولات خود را با ۲۰ تا ۳۰ درصد زیر قیمت بازار در این میادین عرضه کنند.»

او اظهار داشت: «برخلاف سیاست رسمی دهه نود که هدفش افزایش هزینه‌ها در تهران برای ترک شهر بود، ما معتقدیم ساکنان شهر نباید زیر فشار توسعه نامتوازن له شوند. ما حمل و نقل عمومی را به‌عنوان راه اصلی کاهش آلودگی و ترافیک انتخاب کرده‌ایم و در پی بهبود زیست‌پذیری شهر هستیم.»

معاون خدمات شهری تهران در پایان به اپلیکیشن شهرزاد اشاره کرد و گفت: این اپلیکیشن مسیری برای توسعه خدمات مجازی و کاهش سفرهای داخل شهر است و می‌تواند به بهبود خدمات کمک کند. با استفاده از این اپلیکیشن، افراد می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری به بازار، برای خرید گوشت و محصولات دیگر درخواست دهند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25674

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.