تدابیر جدی برای ذخیره سازی انرژی داریم
وی همچنین در خصوص تدابیر آینده در خصوص تامین انرژی گفت: برای جلوگیری از تکرار این بحرانها، فولاد مبارکه به ذخیرهسازی آهن اسفنجی و توسعه میادین گازی پرداخته است. این پروژهها به دلیل زمانبر بودن نیاز به تدابیر فوری دارند تا از تنشهای مجدد در آینده جلوگیری شود.
طباطبائیان در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه ورود فولاد مبارکه به تامین انرژی خورشیدی برای خود تامینی یک ضرورت بوده، متذکر شد: فولاد مبارکه از سه سال پیش برنامهریزی برای احداث یک نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی را آغاز کرده است. این نیروگاه به عنوان بزرگترین نیروگاه فتوولتائیک کشور شناخته میشود و تا کنون ۴۰ مگاوات آن به شبکه متصل شده است، در ادامه توسعه تجدید پذیرها پروژههای توربینهای بادی نیز در دست بررسی و اقدام است که هم اکنون در حال مطالعه هستند که به زودی نیز مراحل اجرایی این پروژه آغاز خواهد شد.
همایش توربین های گازی با هدف کاهش چالش ها
وی با اشاره به همایش سالانه «کاربران توربینهای گازی با تمرکز بر نیروگاههای کلاس F» افزود: فولاد مبارکه به دنبال میزبانی همایش توربینهای گازی کشور، به دنبال همافزایی با صنعت نیروگاهی است. این همایش پس از دو سال وقفه به دلیل کرونا برگزار شد و هدف آن کاهش چالشهای نگهداری و تعمیرات نیروگاهها است.
وی در پایان صحبتهای خود تاکید کرد: فولاد مبارکه با توجه به چالشهای انرژی، در حال اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش وابستگی به منابع فسیلی و حرکت به سمت انرژیهای تجدیدپذیر است. این اقدامات میتواند به حفظ تولید و تعهدات صادراتی شرکت کمک شایانی کند.
گفتنی است همایش سالانه «کاربران توربینهای گازی با تمرکز بر نیروگاههای کلاس F» به میزبانی فولاد مبارکه با حضور شرکت های بزرگ نیروگاهی و تامین کننده های حوزه انرژی از تاریخ ۲۷ آذرماه برگزار و تا ۲۸ آذرماه ادامه دارد. در این همایش به بررسی چالش های پیش روی صنعت نیروگاهی با بهره گیری از تجهزات مدرن در پنل های تخصصی با حضور اندیشمندان و صاحب نظران حوزه انرژی پرداخته می شود.
انتهای پیام/