22:51:53
    امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت

سر تیتر اخبار

پنجشنبه‌ها در این استان‌ها تعطیل اعلام شد خبر افزایش قیمت بسته های اینترنت موبایل ، واقعیت دارد؟ فروش طلا با قانون جدید اعلام شد جلسه پر اهمیت در تهران برای قطعی برق قیمت بنزین افزایش می یابد؟ با دیدن این روستای چوبی شگفت زده می شوید خطرات استفاده از چسب های فوری را می دانستید؟ معاینه فنی موتورسیکلت‌ ها در مراکز معاینه فنی چقدر طول می‌کشد تا هکرها پسورد شما را پیدا کنند؟ افزایش سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل انتخابات شوراهای اسلامی چه زمانی برگزار می شود ؟ ظرف عجیبی که نور فرابنفش ساطع می‌کند قانون دریافت حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۴ ضرب و شتم یک معلم توسط پدر دانش آموز + عکس دستگیری مدیر عامل یک باشگاه فوتبال حضور پستچی خانم، تنها روایت یک شغل نیست دریافت ارز زیارتی از این طریق ممکن شد جریمه پوشاندن پلاک خودرو چقدر است؟ علت قهر سحر زکریا با مهران مدیری چه بود ؟ حضور در مهمانی شبانه و دردسر های تازه | چه کسانی احضار شدند؟

16
تهدید کارلوس کی‌روش؛

۲مدافع تیم ملی از جام جهانی خط می‌خورند؟!

  • کد خبر : 19911
  • دوشنبه, ۹ آبان ۱۴۰۱--«۱۵:۳۷»
۲مدافع تیم ملی از جام جهانی خط می‌خورند؟!
2مدافع ملی‌پوش با تهدید سرمربی تیم ملی و خطر از دست دادن جام جهانی مواجه شدند.
به گزارش عصرتحیل، در شرایطی که ۲۰ روز تا شروع جام جهانی ۲۰۲۲ قطر فاصله داریم و تیم‌های مختلف مشغول برنامه آماده‌سازی خود در این رقابت‌ها هستند، کارلوس کی‌روش، سرمربی پرتغالی تیم ملی با مشکلی در خصوص در اختیار داشتن بازیکنان خود مواجه شده و عمده این مشکل طبق گفته خود او مربوط به شجاع خلیل زاده و حسین کنعانی زادگان، دو مدافع میانی خود که در الاهلی قطر بازی می‌کنند می‌شود.
طبق صحبت‌های امروز کارلوس کی‌روش در حاشیه تمرین تیم ملی، در شرایطی که ملی‌پوشان دیگر کشورها که در لیگ قطر شاغل هستند مانند الجزایر، تونس و استرالیا این مجوز را کسب کردند که همراه تیم کشورشان باشند و با وجود اینکه کادر تیم ملی با مسئولان تیم الاهلی قطر مذاکرات لازم را داشت، این انتظار را داشتند که بدون مشکل در اختیار تیم ملی قرار بگیرند ولی ظاهراً آنها از قول خود برگشته و مجوز حضور در اردوی تیم ملی پیش از موعد قانونی را پیدا نکردند.در همین رابطه کارلوس کی‌روش دقایقی قبل در حاشیه تمرین تیم ملی اظهار داشت: «در حال حاضر که بازیکنان را در اختیار نداریم، بررسی وضعیت آنها سخت است و احتمالاً برخی از آنها فرصت حضور در تیم ملی را از دست خواهند داد. برای مثال مشکلی با دو بازیکن مهم‌مان داریم که متاسفانه باشگاه الاهلی قطر این اجازه را نداد که بازیکنان با ما تمرین کنند. دو بازیکن مهم ما شجاع خلیل‌زاده و حسین کنعانی‌زادگان ولی ۵ هفته بدون برگزاری مسابقه فوتبال برای این بازیکنان سخت است که بخواهند در لیست باشند. باید فکر کنم در مورد این مجدداً. درک این مطلب سخت است برای ما چرا که ما رفتیم آنجا با باشگاه الاهلی قطر صحبت کردیم. تمام دیگر بازیکنان ملی پوشان لیگ قطر از الجزایر و تونس و استرالیا همه در اختیار کشورهایشان قرار گرفتند و به جز این دو بازیکن ما که به اجبار برگشتند.»این یک تهدید جدی از سوی کارلوس کی‌روش است که اگر عملی شود اتفاق و تغییر مهمی در تیم ملی خواهد بود چرا که شجاع خلیل زاده و کنعانی زادگان دو بازیکن اصلی در پست دفاع میانی این تیم هستند و کنار رفتن آنها چالش جانشینی‌شان را هم برای سرمربی پرتغالی ایجاد خواهد کرد و باید دید این مشکل برطرف خواهد شد یا کی‌روش در چالش سخت تصمیم گیری در خصوص وضعیت آنها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=19911
  • نویسنده : پژمان سلطانی
  • منبع : ایلنا

نوشته های مشابه

23نوامبر
عربستان ۲ – آرژانتین ۱: معجزه‌ها وجود دارند!
شگفتی بزرگ در لوسیل علیه مسی و هم قطارها

عربستان ۲ – آرژانتین ۱: معجزه‌ها وجود دارند!

14نوامبر
هیاهوی بسیار بر سر هیچ!
فرصت سفر ارزان قیمت برای تماشای بازی های جام جهانی از دست رفت؛

هیاهوی بسیار بر سر هیچ!

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.