به گزارش عصر تحلیل، سرهنگ علیمحمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، به طرح سرمایهگذاری در بازارهای پولی مختلف اشاره و اظهار داشت: در فضای فعلی یکی از بازارهایی که در مورد آن بسیار تبلیغ میشود بازار ارزهای دیجیتال است.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: متأسفانه با توجه به اینکه دانش فنی لازم در این زمینه در کشور وجود ندارد و افرادی هم که در این حوزه ورود میکنند، شناخت کافی ندارند، شاهد افزایش حجم پروندههای تشکیل شده در این حوزه هستیم.
وی گفت: آنچه به عنوان پلیس میتوان به افراد پیشنهاد کرد این است که بدون شناخت کامل و لازم از پولهای مجازی و نحوه سرمایهگذاری و انجام تراکنشهای امن و مدیریت امنیت حساب به هیچ وجه به این حوزه ورود نکنند.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: تعدادی از افراد به واسطه اعتماد به تبلیغاتی که در شبکههای اجتماعی انجام میشود مبالغ زیادی پول را به حساب افراد ناشناس میزنند تا آنها برایشان در حوزه پولهای دیجیتال ثبتنام کنند؛ یعنی پول از اینها و کار از دیگران اما متأسفانه خیلی از این موارد کلاهبرداری است و افراد پول را دریافت کرده و هیچ ارز دیجیتالی را خریداری نمیکنند.
وی گفت: بعضی مواقع مشاهده میشود که افراد به دیگران اعتماد کرده تا خدمات فنی برایشان انجام دهند؛ به صرافیها مراجعه کرده تا کیف پولی را برایشان تهیه کند چرا که برای نگه داشتن پول دیجیتال نیاز به یک کیف پول و تبدیل ارز است؛ غافل از اینکه مجرمان سایبری در پوشش صرافیها با ایجاد درگاه های جعلی در کمین افراد برای کلاهبرداری هستند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا افزود:در شبکههای اجتماعی آدرس جعلی صرافی یا سایتی که کیف پول در آن است در اختیار افراد قرار میگیرد و متقاضیان بدون اینکه به این فکر کنند که شاید سایت مربوطه جعلی است وارد شده و اطلاعات حساب خود را وارد میکنند غافل از اینکه مجرمان با در اختیار داشتن اطلاعات حساب، موجودی آنها را به سرقت میبرند.
سرهنگ رجبی از شهروندان درخواست کرد که تحت تأثیر تبلیغات و بدون آگاهی کافی درباره چگونگی انجام فرآیند بازار ارزهای دیجیتال وارد این حوزه نشده و با اعتماد بیجا به دیگران در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند.
انتهای پیام/