23:24:50
    امروز : شنبه - ۱۳ اردیبهشت

سر تیتر اخبار

سوخت سبز آینده یا گذرگاه موقت به سوی انرژی پاک؟ + تحلیل آماری دولت: کارمندان شش صبح سرکار حاضر شوند وزارت ارتباطات: پیامک های اخطار حجاب از طریق ما ارسال نمی‌شود ظریف: اگر منطقه را تهدید فرض کنیم، منطقه تهدید خواهد شد مجمع تشخیص در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل می‌کند و نه تعجیل قیمت بنزین سوپر چقدر می شود؟! تولید بنزین پایه بایواتانول برای نخستین بار در ایران ظرفیت تولید پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۴ به ۱۰۵ میلیون تن می‌رسد دیدار وزیر صنعت تا گفت و گو با سفیران کشورهای خارجی فرصت همکاری با آفریقا در همه زمینه‌ها از جمله صنایع معدنی و فولادی وجود دارد قبض برق را چگونه محاسبه کنیم + جدول آموزش تا الان، ۳۶ فوتی داشتیم/ به جز ۱۸ پیکر، مابقی قابل شناسایی نیستند عراقچی: هیچ موضوع دیگر غیر هسته ایی قابل مذاکر نیست / احتمالا دور بعدی مذاکرات شنبه است کشته‌ها به ۲۸ نفر رسید / پزشکیان وارد بندرعباس شد / کمبود دارویی نداریم انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته ازلحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس و پالایشگاه بندرعباس در امنیت هستند اعلام اسامی اجساد احراز هویت شده انفجار بندر شهید رجایی / حضور هواپیما و بالگرد اطفای حریق در منطقه امکانات درمانی وارد منطقه انفجار شدند / دستور وزیر بهداشت برای پیگیری مسائل بهداشتی و درمانی + عکس بندر شهید رجایی بندرعباس طعمه حریق شد/ آمار مصدومین فوتی ها رو به افزایش است/ نهادهای امداد رسان در تلاش برای خاموش کردن آتش + عکس رئیس جمهور: ساخت میانکاله متوقف شود

11
یادداشت/

مالیات، موتور محرک اقتصاد

  • کد خبر : 4497
  • دوشنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۹--«۱۳:۰۴»
مالیات، موتور محرک اقتصاد
شاید باور اینکه مالیات در هر جامعه می تواند به اقتصاد آن بخش یا کشور کمک شایانی کند، سخت باشد اما این مساله یعنی اقتصادی شکوفا با ارائه مالیات با توجه به تمام فراز و فرودهایی که دارد یک امر حقیقی و قابل باور است.

به گزارش عصر تحلیل، یکی از مهمترین ارکان های نظام اقتصادی در کشورهای متمدن و به نوعی پیشرفته اخذ مالیات حساب شده از اقشار مختلف جامعه است. در ایران نیز این مساله چندی است مورد توجه قرار گرفته و باعث شده تا صاحبان مشاغل مختلف با در نظر گرفتن مالیات و ارزش افزاوده رونق کار خود را افزایش دهند. اما متاسفانه هنوز فرهنگ مالیاتی چه برای بانیان این امر و چه مردم به درستی جا نیافتاده است و راه رسیدن به یک فرهنگ درست برای اخذ مالیات کماکان ناهموار است.

فرهنگسازی در خصوص مباحث مختلف از جمله مباحث اقتصادی بایستی با درایت و دقت بیشتری انجام شود تا در همین راستا بتوان پیشبردهای خوبی در کار حاصل کرد.

در خصوص فرهنگ مالیاتی نیز این مساله صدق می کند و بایستی همانطور که درخواست اخذ مالیات از مشاغل مختلف می شود در خصوص فرهنگ سازی آن نیز کارهای بیشتری صورت بگیرد.

هفته فرهنگ مالیاتی می تواند بهانه ایی باشد تا در کنار اخذ مالیات از اقشار مختلف به صورت مجزا و متناسب با مشاغل آن آموزش های لازم نیز در این خصوص به آنها داده شود.

مالیات همانطور که می تواند موتور محرک اقتصاد جامعه ایی باشد همانطور نیز می تواند به اقتصاد هر بخش یا اقتصاد کلان آن شهر یا کشور لطمه جبران ناپذیری وارد کند.

شکستن تابوهای بر سر راه فرهنگسازی در جامعه نیاز به همت مسئولان هر بخش دارد و این یقین می رود که گرفتن مالیات می تواند در کنار سودآوری که برای تک تک مردم به دنبال داشته باشد به یک عادت پسندیده برای محاسبه آن در داخل زندگی روزمره خود تبدیل شود و دیگر واژه ایی به نام فرار مالیاتی در آن جامعه به گوش نرسد. البته باید مجددا یادآور شوم گرفتن و یا ارائه مالیات هرکدام نیاز به فرهنگسازی بیش از پیش دارد تا این مقوله اقتصادی به یک فرهنگ پسندیده در جامعه تبدیل شود./

 

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=4497
  • نویسنده : داوود شیخ جبلی

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.