20:54:41
    امرو

سر تیتر اخبار

انتشار نتایج اولیه آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته۱۴۰۴ ایران بارها ثابت کرده که نه زیر بار ظلم می‌رود و نه میز مذاکره را ترک می‌کند ادویه‌ ها چطور برای مغز معجزه می‌کنند؟ از گردنه ی عشاق چه می دانید ؟ بهترین روش پخت ماهی برای حفظ امگا سه بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران

10
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت تاکید کرد:

مرجعیت رسانه باید به داخل برگردد

  • کد خبر : 24862
  • دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳--«۱۰:۰۶»
مرجعیت رسانه باید به داخل برگردد

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: دولت از ابتدای کار خود اعلام کرده مرجعیت رسانه باید به داخل برگردد. ما معتقدیم تنها راه رسیدن به این هدف، اعتباربخشی به رسانه‌هاست.

به گزارش عصر تحلیل به نقل از دولت، محمد گلزاری دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر اینکه اعتباربخشی به رسانه‌های داخلی و خبرنگاران از اهداف دولت است، در گفت‌و‌گو با «ایران» اظهار کرد: دولت از ابتدای کار خود اعلام کرده مرجعیت رسانه باید به داخل برگردد. ما معتقدیم تنها راه رسیدن به این هدف، اعتباربخشی به رسانه‌هاست. تفاوتی ندارد که رسانه و خبرنگار منتقد باشد یا همسو با دولت، بلکه ما باید به تمام رسانه‌ها اعتبار لازم را بدهیم تا شاهد اثربخشی مناسب از سوی آنها باشیم.

وی مهم‌ترین راه برگشت اعتبار به رسانه‌های داخلی را به رسمیت شناختن و شنیدن صدای آنها از سوی دولت و مسئولان عنوان کرد و افزود: دولت اهتمام ویژه‌ای نسبت به این موضوع دارد. در حوادث اخیر مانند حادثه طبس هم زمانی که برخی رسانه‌ها از اتفاقاتی که در این حادثه تلخ پیش آمده بود، انتقاد کرده و اعلام کردند کم‌کاری صورت گرفته است، ما از راه منطقی ورود کردیم. در آن زمان اعلام شد از مجروحین برای ارائه خدمات درمانی وجه نقد دریافت شده یا آمبولانس هزینه انتقال آنها به بیمارستان را دریافت کرده اما رویکرد و تأکید دولت این بود که موضوعات مطرح شده از سوی رسانه‌ها تکذیب نشود و به‌جای آن با صحت‌سنجی این موضوعات در صورت وجود اشکال نسبت به رفع آن اقدام شود.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت وظیفه رسانه را روشنگری دانست و تأکید کرد: همه مسئولان و مدیران دولتی باید به این وظیفه احترام بگذارند. در حادثه آموزش و پرورش هم این مهم در دستور کار قرار گرفت. زمانی که مطلع شدیم در مدرسه‌ای به والدین یکی از دانش‌آموزان بی‌احترامی شده، به‌سرعت موضوع را به کمک خبرنگاران از آموزش و پرورش استان پیگیر شدیم و با فرد خاطی برخورد شد.

وی ادامه داد: داستان فرماندار انزلی هم از همین جنس است. زمانی که این موضوع در رسانه‌ها فراگیر نشده بود، بنده بعد از مشاهده بیانیه خانه مطبوعات گیلان موضوع را پیگیری کرده و مورد صحت‌سنجی قرار دادم. بعد از شنیدن فایل صوتی جلسه و روشن شدن بی‌حرمتی به اصحاب رسانه در این زمینه موضعگیری کردم.

گلزاری با تشکر از استاندار گیلان که به سریع‌ترین شکل ممکن به این مطالبه دولت پاسخ داده است، افزود: مدیران دولتی در سطوح مختلف موظفند جایگاه رسانه‌ها را به رسمیت بشناسند و از تعابیری که زیبنده این همکاران سختکوش نیست، استفاده نکنند. در این زمینه لازم است مدیران عالی‌رتبه در چینش و گزینش مدیران دقت کافی داشته باشند تا شاهد این اتفاقات نباشیم. مدیران میانی هم باید بدانند دولت در این زمینه جدی بوده و در صورت مشاهده رفتار‌های اینچنینی و رعایت نشدن شأن اصحاب رسانه، با آنها برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=24862

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.