.
به گزارش عصر تحلیل به نقل از روابط عمومی شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان، این نمایشگاه که تا دهم آبانماه برپا خواهد بود، میزبان ۱۳۵ شرکت از ۱۲ استان کشور است تا پتانسیلها، توانمندیها و فعالیتهای خود را در معرض بازدید فعالان، متخصصان، کارشناسان و علاقمندان حوزه ساختمان قرار دهند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در آیین افتتاح بیست و چهارمین نمایشگاه تخصصی جامع صنعت ساختمان اصفهان گفت: در صنعتیسازی ساختمان بسیار عقب هستیم و کمتر از پنج درصد ساختمانهای کشور را صنعتی میسازیم؛ درحالی که میانگین صنعتیسازی ساختمان در هر کشوری ۴۰ درصد است.
احمد خرم با اشاره به سایت جدید نمایشگاه اصفهان و طراحی و معماری زیبای آن، گفت: ساخت این نمایشگاه در مدت سه سال، یک رکورد است.
وی افزود: رکورد اتوبانسازی در اصفهان در پروژه کنارگذر غرب اصفهان نیز با سه شیفت کاری انجام شد و در نهایت ۳۰ کیلومتر در مدت ۱۱ ماه به اتمام رسید.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به اینکه پیشتر در نمایشگاه ساختمان شیراز عنوان کردم که نمایشگاه بعدی نمایشگاه صنعتیسازی ساختمان باشد نه صنعت ساختمان، تصریح کرد: ما در صنعتیسازی ساختمان بسیار عقب هستیم و کمتر از ۵ درصد ساختمانهای کشور را صنعتی میسازیم، درحالی که میانگین صنعتیسازی ساختمان در هر کشوری ۴۰ درصد است.
وی ابراز امیدواری کرد: از نسل چهارم ساخت ساختمان در کشور عبور کنیم، چرا که امروز دنیا در نسل هفتم ساختمانسازی قرار دارد که منطبق بر انقلاب چهارم صنعتی است و محور استفاده آن ترکیبی از دانش و تکنولوژیهای نوظهور است.
تلاش برای ایجاد شهر نمایشگاهی در اصفهان
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این مراسم گفت: هدف شورای جدید شهر اصفهان توسعه مجموعه نمایشگاه اصفهان و ایجاد شهر نمایشگاهی در این نقطه است و امیدواریم با همکاری اتاق بازرگانی و همکاری بخش خصوصی در جهت توسعه فضای کسب و کار حرکت کنیم و شهر نمایشگاهی را در این محدوده ایجاد کنیم.
محمد نورصالحی ابراز امیدواری کرد: این نمایشگاه زمینهساز رونق و توسعه فضای کسب و کار در سطح کشور و استان اصفهان باشد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان نیز اظهار کرد: نمایشگاه ساختمان امسال از لحاظ کیفی و کمی نسبت به دوره قبل بهتر بوده و برندهای مطرح از ۱۲ استان کشور و نمایندگیهای خارجی در این دوره نمایشگاه حضور دارند.
علی یارمحمدیان افزود: سایت جدید نمایشگاه اصفهان با تکنولوژی روز دنیا و معماری ایرانی ساخته شده و بر همین اساس انتظار میرود با استقبال مشارکتکنندگان و بازدیدکنندگان از محل نمایشگاه روبرو شود.
تاثیر صنعت ساختمان در اقتصاد کلان کشور
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان نیز در این مراسم با تاکید بر ضرورت رونق صنعت ساختمان، اظهار کرد: میزان تاثیر صنعت ساختمان در اقتصاد کلان کشور بر همه مشخص است.
حجتالله غلامی با اشاره به سیاستهای کلان در دولت جدید تحت عنوان جهش تولید مسکن با احداث یک میلیون واحد مسکونی در یک سال و یا چهار میلیون واحد در یک دوره چهار ساله، تصریح کرد: به طور قطع برپایی این نمایشگاهها در راستای تامین مصالح این چهار میلیون واحد مسکونی میتواند نقش بسزایی داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری این نمایشگاهها موجب رونق صنعت ساختمان میشود، گفت: رونق این صنعت تاثیر چشمگیری در درآمد تولید ناخالص داخلی کشور و از سوی دیگر بهکارگیری نیروی عظیم فنی و مهندسی استان و کشور را در پی خواهد داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز در این مراسم گفت: امیدواریم این نمایشگاه مدخلی برای افزایش راندمان مصرف انرژی شود و به سمتی رویم که مصرف انرژی را از طریق اجرایی کردن مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان کاهش دهیم تا موجب بهبود شرایط محیط زیست شود.
حسن قاضیعسگر با تاکید بر اینکه این نمایشگاهها باید صادرات محور باشند، گفت: هیچ راهی به جز توسعه صادرات نداریم، چراکه بار اصلی اقتصاد استان اصفهان بر صنعت ساختمان است.
وی با اشاره به ضرورت توجه به محیط زیست، اظهار کرد: وجود برخی کورههای آجرپزی در شرق اصفهان موجب آلودگی هوای شهر می شود که امیدواریم این نمایشگاهها موجب معرفی تکنولوژیهای روز دنیا در جهت رشد صنعت ساختمان شود و در عین حال آلایندگی این صنعت کاهش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان همچنین تاکید کرد: باید مهارت آموزی متداول در دنیا را در صنعت ساختمان توسعه دهیم تا موجب شکوفایی بهتر و سریعتر آن شود.
انتهای پیام/