20:08:32
    امروز : چهارشنبه - ۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴

سر تیتر اخبار

ایران هیچ محدودیتی برای همکاری با سرمایه‌گذاران خارجی ندارد سازمان ساتبا اعلام کرد: طرح سه‌نرخی بنزین؛ درمان قاچاق یا تشدید تورم؟ / آزمونی دوباره برای یک راهکار شکست‌خورده نقش مهم تغییر ساعت رسمی کشور در مدیریت مصرف انرژی نقض حکم اعدام زن متأهلی که با مرد غریبه ارتباط داشت، چرا و چگونه؟! تمدید اعتبار کارت ملی هوشند تا پایان سال ۱۴۰۵ آیا افزایش قیمت برق در راه است؟! + جدول زیان خریداران طلا سنگین شد / آیا روند نزولی قیمت طلا ادامه دارد؟! واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان کشوری / پرداخت مابه التفاوت حقوق تا ۱۰ اردیبهشت آخرین قیمت های پژو، شاهین و ساینا / روند نزولی قیمت همچنان ادامه دارد + جدول کد ملی و کد پستی به همدیگر متصل می شوند توسط فولاد مبارکه ۱۲۰ مگاوات برق سبز وارد مدار می‌شود پایان گفت و گو ایران-آمریکا / ادامه گفت و گو ها به هفته آینده موکول شد تحقق جهش تولید در فولاد مبارکه با افزایش سرمایه به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان مجرمانی که جسورانه به چرخه جرم باز می‌گردند امنیت سحر را به انضباط افطار پیوند می‌زنیم امضای تفاهم نامه نیروگاه تجدید پذیر به ظرفیت ۷۶۰۰ مگاوات / اصفهان از برنامه هفتم سبقت گرفت تصویب طرح افزایش سرمایه فولاد مبارکه به ۱۵۰ همت با رأی حداکثری سهامداران / قدمی استراتژیک برای تحقق اهداف بلندمدت صنعت فولاد ایران آیا پس از ۲۰ سال مسیر ریلی شمال به جنوب تکمیل می شود؟! وضع ذخایر سوخت نوروزی بهتر از پارسال است

7

هشدار فعالیت سامانه بارشی تا شنبه آینده

  • کد خبر : 24496
  • سه شنبه, ۱۷ مهر ۱۴۰۳--«۱۰:۴۴»
هشدار فعالیت سامانه بارشی تا شنبه آینده

سازمان هواشناسی از فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق کشور تا شنبه هفته آینده خبر داد و نسبت به آب‌گرفتگی، سیلاب و خسارت به کشاورزان هشدار داد.

به گزارش عصر تحلیل ،بر اساس هشدار سازمان هواشناسی سامانه بارشی تا شنبه هفته آینده در برخی مناطق کشور فعال است.

این سامانه باعث مخاطراتی از جمله رگبار باران، رعدوبرق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی و در نواحی مستعد گردوخاک می‌شود.

امروز سه‌شنبه، هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، دامنه و ارتفاعات جنوب غرب کرمان و نیمه شمالی آذربایجان غربی تحت‌تأثیر قرار خواهند گرفت.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۱۸ استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، نوار شرقی اردبیل، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب و جنوب غرب کرمان و شرق و شمال هرمزگان و روز پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۰۷/۱۹ خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، نیمه جنوبی کرمان و ارتفاعات و دامنه‌ها در هرمزگان تحت‌تأثیر سامانه بارشی قرار می‌گیرند.

جمعه ۲۰ و شنبه هفته آینده ۲۱ مهرماه سامانه بارشی در به‌ترتیب جنوب غرب استان کرمان، جنوب استان بوشهر و ارتفاعات و دامنه‌ها در استانهای هرمزگان و گیلان، جنوب غرب کرمان و ارتفاعات و دامنه‌ها در گیلان فعال است.

از جمله اثرات فعالیت این سامانه می‌توان به احتمال آب‌گرفتگی محلی معابر، جاری شدن روان‌آب، صاعقه، لغزندگی در جاده‌های کوهستانی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی اشاره کرد، همچنین احتمال سقوط بنرها، تابلوهای تبلیغاتی و اشیاء از ارتفاعات نیز وجود دارد.

سازمان هواشناسی به مردم توصیه کرده است از اتراق و برپا کردن چادرهای مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

همچنین باید در فعالیت‌های کوه‌نوردی احتیاط لازم صورت گیرد و از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع اجتناب شود. لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها و احتیاط در محلول‌پاشی و سم‌پاشی باغات و مزارع نیز از دیگر اقدامات مهم در این شرایط است.

لنتهای پیام /

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=24496
  • منبع : تسنیم

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.