20:18:36
    امروز : سه شنبه - ۳۰ اردیبهش

سر تیتر اخبار

از گردنه ی عشاق چه می دانید ؟ بهترین روش پخت ماهی برای حفظ امگا سه بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران عکس جالب بکام و تام کروز در جشن تولد ۵۰ سالگی اسطوره پنجشنبه‌ها در این استان‌ها تعطیل اعلام شد خبر افزایش قیمت بسته های اینترنت موبایل ، واقعیت دارد؟

7
کارشناس محیط زیست سیمان کردستان در گفت و گوی اختصاصی:

پایش کارخانه سیمان هر ۵ دقیقه یکبار انجام می شود

  • کد خبر : 25033
  • شنبه, ۸ دی ۱۴۰۳--«۱۷:۳۰»
پایش کارخانه سیمان هر ۵ دقیقه یکبار انجام می شود

کارشناس HSE سیمان کردستان گفت: آلاینده‌هایی که صنعت سیمان تولید می‌کند، عمدتاً شامل گرد و غبار و گازهای گلخانه‌ای هستند.

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۳

به گزارش عصر تحلیل،  آلاینده‌هایی که صنعت سیمان تولید می‌کند، عمدتاً شامل گرد و غبار و گازهای گلخانه‌ای هستند. یکی از راهکارهای مؤثر در کاهش این آلاینده‌ها، تولید سیمان‌های آمیخته است. این سیمان‌ها با استفاده از سرباره‌های فولادی که از پسماندهای صنعتی به دست می‌آیند و همچنین کلینکر تولید می‌شوند، می‌توانند به طور قابل توجهی گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهند.

«برای کنترل گرد و غبار، ما از فیلترهای الکترواستاتیک و الکتروفیلترها استفاده می‌کنیم.» این صحبتی بود که خانم حیدر نیا کارشناس HSE سیمان کردستان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار عصر تحلیل در حاشیه نمایشگاه محیط زیست به آن اشاره کرد و در ادامه گفت: فیلترهای کیسه‌ای و بک فیلترها در کاهش گرد و غبار تأثیر زیادی دارند. همان‌طور که اشاره شد، کارخانه‌های سیمان می‌توانند آلودگی‌های محیطی را افزایش دهند.

وی همچنین تصریح کرد: شاخصی که برای کاهش آلودگی مدنظر داریم، عدد ۱۳۰ است. با رویکردهایی که اتخاذ کرده‌ایم، از جمله استفاده از الکتروتر و بهبود فرآیند تولید، موفق شده‌ایم این عدد را به طور قابل توجهی کاهش دهیم.

کارشناس HSE کارخانه سیمان گفت: اکثر زمان‌ها، ما با پایش آنلاین که هر ۵ دقیقه یک بار انجام می‌شود، وضعیت را بررسی کرده و اطلاعات را به سامانه‌ای که در دسترس سازمان محیط زیست است، ارسال می‌کنیم. خوشبختانه، میزان آلودگی ما کمتر از ۱۳۰ است و در رنج استاندارد قرار داریم.

وی ادامه داد: در مورد تجهیزات، ما از تولیدات داخلی استفاده می‌کنیم. غبارگیرهای کیسه‌ای که داریم، از کیسه‌های نومکس ساخته شده‌اند که بهترین نوع کیسه‌ها هستند. در زمینه تهیه تجهیزات، با مشکلاتی مواجه هستیم که عمدتاً به زمان‌بر بودن تأمین آن‌ها مربوط می‌شود.

حیدرنیا در پایان صحبتهای خود متذکر شد: در سال آینده، قصد داریم الکتروفیلترهای قدیمی را با مدل‌های جدیدتر که راندمان بالاتری دارند و مصرف آب کمتری نیز دارند، تعویض کنیم. همچنین، غبارگیری این مدل‌ها بسیار بهتر است. شاخص‌های مدنظر ما بستگی به عملکرد شرکت تأمین‌کننده دارد و ما امیدواریم که عدد مناسبی را از آن‌ها دریافت کنیم.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=25033
  • نویسنده : مریم ایروانی

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.