به گزارش عصر تحلیل، . سرهنگ مهدی قاسمی گفت: یکی از روشهای کلاهبرداران سایبری، انجام فعالیتهای مجرمانه از طریق سایتهای تبادل ارز دیجیتال (رمز ارز) است.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر، اظهار داشت: کلاهبرداران فیشینگ در حوزه ارزهای دیجیتال اغلب تلاش میکنند با بهرهگیری از اشتباهات تایپی در آدرسهای صرافیها یا کیف پولهای تحت وب، کاربران را فریب داده و به اطلاعات حساس آنها دسترسی پیدا کنند.
این مقام سایبری درباره اعتماد نکردن به نتایج تبلیغاتی در موتورهای جستجو هشدار داد و افزود: نتایج تبلیغاتی که در موتورهای جستجو مانند گوگل نمایش داده میشوند، قابل تشخیص از نتایج دیگر نیستند و یکی از روشهای قدیمی برای انجام فیشینگ هستند. فیشرها با پرداخت هزینه، میتوانند صفحات تقلبی خود را در نتایج جستجو به نمایش بگذارند.
سرهنگ قاسمی به کاربران فضای مجازی توصیه کرد که همیشه لینک آدرس وبسایتهایی که بازدید میکنند را بررسی کرده و از درستی آن اطمینان حاصل کنند. همچنین، به تغییرات احتمالی در حروف خاص آدرس وبسایتها توجه داشته باشند.
وی به شهروندان هشدار داد که از ایمیلهای فریبدهنده که به بهانههایی مانند برندهشدن در یک قرعهکشی ارسال میشوند، مراقب باشند و آنها را باز نکنند.
این مقام انتظامی توضیح داد که برخی از مجرمان سایبری با جمعآوری اطلاعات شهروندان در سایتهای جعلی، به دنبال اهداف بلند مدت مجرمانه خود هستند. این اهداف شامل اخاذی و باجگیری از شهروندان میباشد. با داشتن اطلاعاتی که قبلاً از شهروندان جمعآوری کردهاند، میتوانند اعمال مجرمانه خود را پیش ببرند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر اعلام کرد که اولین گام برای محافظت از داراییهای ارز دیجیتال، مراقبت از اطلاعات شخصی حساب است. هیچگاه رمز عبور خود را به دیگران ندهید، زیرا اگر فردی به کلید خصوصی و کلمات بازیابی کیف پول شما دسترسی پیدا کند، میتواند از هر نقطهای در دنیا به موجودی کیف پول شما دسترسی یافته و آن را برداشت یا به کیف پول دیگری منتقل کند.
این مقام مسئول به مردم هشدار داد که بههیچعنوان اطلاعات محرمانه، مانند رمز عبور کیف پول و اطلاعات کاربری خود در صرافیها، را در اختیار دیگران قرار ندهند. همچنین یادآور شد که هیچکس، حتی نزدیکترین دوستان، نمیتوانند بهاندازه خود شما در محافظت از داراییهایتان هوشیار باشند.
رئیس پلیس فتا استان توصیه کرد که افراد بدون داشتن دانش فنی و آگاهی لازم، به عرصه خرید و فروش ارزهای دیجیتال وارد نشوند تا سرمایه خود را از دست ندهند. همچنین تأکید کرد که بههیچعنوان کد و رمز کیف پول دیجیتال خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.
وی گفت: سادهترین و مؤثرترین راه برای مقابله با جرایم سایبری، افزایش سطح آگاهی کاربران نسبت به موضوعات مختلف فضای مجازی است. این مهم تنها با احساس مسئولیت، برنامهریزی مناسب و صرف زمان کافی محقق میشود.
هموطنان عزیز، میتوانید با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.irآخرین آموزشها و هشدارهای سایبری را دریافت کنید. همچنین، در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را از طریق بخش گزارش مردمی این سایت با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارید.
انتهای پیام/