12:08:35
    امروز : شنبه - ۱۰ خرداد - ۱۴۰۴

سر تیتر اخبار

ایران بارها ثابت کرده که نه زیر بار ظلم می‌رود و نه میز مذاکره را ترک می‌کند ادویه‌ ها چطور برای مغز معجزه می‌کنند؟ از گردنه ی عشاق چه می دانید ؟ بهترین روش پخت ماهی برای حفظ امگا سه بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران عکس جالب بکام و تام کروز در جشن تولد ۵۰ سالگی اسطوره

23
تغییرات در فدراسیون تنیس؛

گلزار سرپرست تیم ملی پدل ایران شد

  • کد خبر : 21505
  • شنبه, ۱۸ آذر ۱۴۰۲--«۲۱:۰۶»
گلزار سرپرست تیم ملی پدل ایران شد
بازیگر سینما به عنوان عضو هیات رییسه انجمن پدل ایران و سرپرست تیم ملی این رشته معرفی شد.

به گزارش عصر تحلیل ، نشست خبری پدل امروز در محل فدراسیون تنیس برگزار شد که در این نشست محمدرضا گلزار به عنوان عضو هیات رییسه پدل و سرپرست تیم ملی این رشته معرفی شد.

در ابتدای این جلسه داود عزیزی رئیس فدراسیون تنیس گفت: در چند سال اخیر با کمک وزارت ورزش، رشد بودجه‌ای خیلی خوبی داشتیم اما رشد پدل نسبت به کشورهای حوزه خلیج فارس کم‌تر است. در این کشورها زمین‌های زیادی احداث شده و فکر می‌کنم با توجه به اقدامات صورت گرفته در سال‌های آیندهنیز شاهد اتفاقات خوبی برای پدل ایران باشیم.

وی ادامه داد: تینس و پدل برای ما شرایط یکسانی دارند و این دو رشته را به یک چشم می‌بینیم،‌ این رشته متعلق به فدراسیون تنیس بود اما در برهه‌ای از زمان به فدراسیون دیگری منتقل شد و دوباره به خانه خود بازگشت و تلاش ما هم بر این است زمینه رشد و توسعه بیشتر این ورزش را مانند تنیس فراهم کنیم. در اینجا باید از مسوولان فدراسیون اسکواش که در گذشته تلاش‌هایی را برای رشد و توسعه این ورزش انجام داده‌اند هم تشکر کنم.

رشته ورزشی پدل چیست؟ 

در ادامه این نشست محمدرضا گلزار گفت: در این مدت خیلی تلاش کردم که این سمت را نپذیرم با وجود اینکه من عاشق ورزش هستم، مخصوصاً ورزش پدل که بسیار جذاب است. همه می‌دانیم که پذیرش این سمت چه مسئولیت سنگینی است. زندگی من با ورزش عجین است و همیشه ورزش را به صورت خیلی جدی دنبال می‌کنم، سال‌هاست پدل بازی می‌کنم و امیدوارم روزهای خوبی در راه باشد.

وی ادامه داد: قول دادم که کمک کنم و به عهدم وفادارم، امیدوارم با کمک اهالی رسانه به افتخارات بین‌المللی دست پیدا کنیم. از وزارت ورزش و رئیس فدراسیون تنیس هم تشکر می‌کنم و امیدوارم بتوانیم با کمک هم بدرخشیم.

گلزار در پاسخ به این پرسش که در والیبال حضور کوتاهی داشت و آیا در پدل این دوران طولانی‌تر است یا خیر تاکید کرد: از معدود هنرمندانی هستم که زندگی‌ام با ورزش عجین شده، سال‌ها والیبال را به صورت حرفه‌ای و باشگاهی کار کرده‌ام. در اسکی هم سال‌ها فعالیت داشتم، در پدل هم چندسالی است فعالیت دارم و مطمئن باشید که تیم ملی سال آینده سورپرایزهایی دارد.

او ادامه داد: پدل رشته نوپایی است اما در حال طراحی شبکه‌ای هستیم تا مسابقات پدل پخش زنده و حتی آموزش هم داده شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=21505

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.