• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025

سر تیتر اخبار

آمریکا هروقت به حرف‌هایش عمل کرد گفت‌وگو می‌کنیم تلاش فولاد مبارکه برای جبران ناترازی های انرژی /  پروژه‌های بزرگ صنعت فولاد برای آینده پایدار /ضرر ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت فولاد کشور به خاطر قطعی برق رقابت استانهای کشور در بخش آزمون عملی، تجهیزات و دانشی ویدیو متری + عکس برای اجماع‌سازی و حل مسائل فرادستی، به هلدینگ خلیج‌فارس آمدم/ ساخت نخستین پارک فناوری و مرکز هوش مصنوعی در کیش ساخت نیروگاه بادی ۶۰۰ مگاواتی در میل نادر سیستان و بلوچستان؛ تحولی بزرگ در تامین انرژی کشور آبفای اصفهان، آماده برگزاری مسابقات ملی مهارت ویدئومتری شبکه‌های فاضلاب طیب نیا: حمل‌ونقل ریلی در صنعت فولاد از ۹۰ درصد به ۵۰ درصد کاهش یافته است صنعت بانکرینگ، فرصتهای و چالشهای پیش روی اقتصاد ایران  جایی برای درخشش استعدادها در ویدئومتری شبکه فاضلاب آمادگی سازمان ملل برای توسعه تجدید پذیرها در ایران / منابع مالی برای توسعه تجدید پذیرها باید تقویت شود به زودی تعرفه های حمایتی جدید نیروگاههای تجدید پذیر اعلام می شود / رئیس جمهور به شدت پیگیر موضوع تجدید پذیرها است افزایش تولید بنزین و گاز با ظرفیتهای موجود / خداحافظی با حمل خوراک توسط کشتی ظرفیت بانوان نباید نادیده گرفته شود / تحقق اهداف دولت با حضور بانوان نخبه و فناور پایش کارخانه سیمان هر ۵ دقیقه یکبار انجام می شود  کنترل آلاینده‌ها و پروژه‌های سبز برای آینده‌ای پاک‌تر / به طور مستمر در حال به روزرسانی تجهیزات زیست محیطی هستیم امنیت و رشد اقتصاد دو محور اصلی توسعه گردشگری / مشکلات صنایع دستی با تبلیغات حل نمی شود اقدامات کلیدی صنایع فولادی برای مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی رفع فیلتر پلتفرم های دیگر به صورت گام به گام انجام می شود / افتخار برای آقای پزشکیان بماند / از رای به پزشکیان پشیمان نیستم هوش مصنوعی در خدمت انرژی در می آید تقاضای زغال سنگ تا سال ۲۰۲۷ کاهش پیدا می کند

8
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی تشریح کرد:

ماجرای کمبود گازوئیل در برخی جایگاه های سوخت

  • کد خبر : 18127
  • 23 فروردین 1401 - 21:09
ماجرای کمبود گازوئیل در برخی جایگاه های سوخت
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ضمن تشریح ماجرای کمبود گازوئیل در برخی جایگاه‌های سوخت گفت: کنترل و نظارت بر جایگاه‌های سوخت سراسر کشور تشدید می‌شود.

به گزارش  عصر تحلیل ، «کرامت ویس‌کرمی»، مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی درباره کمبود سوخت گازوییل در برخی جایگاه‌ها در روز‌های اخیر گفت: در مناطق عملیاتی ۳۷گانه نظارت و کنترل بر جایگاه‌های سوخت تشدید می‌شود و در محور‌هایی که تردد زیاد است افزایش سهمیه و کنترل میدانی خواهیم داشت تا جایگاه‌ها در ۲۴ ساعت شبانه‌روز سوخت گازوییل داشته باشند و ناوگان بتواند بدون هیچ مشکلی سوختش را تأمین کند.

کرامت ویس‌کرمی افزود: رانندگان و کامیون‌داران در مواجه با کمبود گازوییل در جایگاه‌ها می‌توانند با تلفن‌های مناطق عملیاتی که در جایگا‌ه‌ها نصب شده است تماس بگیرند و یا مسئله را به شماره ۰۹۶۲۷ اطلاع‌رسانی کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه “کنترل و نظارت بر جایگاه‌های سوخت سراسر کشور تشدید می‌شود”، گفت: به همکارانمان در مناطق عملیاتی ۳۷گانه تأکید کرده‌ایم که تشدید نظارت و کنترل را بر جایگاه‌های سوخت داشته باشند.

ویس‌کرمی گفت: میزان سهمیه گازوئیل ناوگان حمل و نقل و جایگاه‌های عرضه سوخت، بر اساس پیمایش و میزان تردد مشخص می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: سهمیه نفت‌گاز ناوگان حمل و نقل، باری و مسافری، بر مبنای پیمایش تخصیص می‌یابد؛ یعنی هر خودروی دیزلی بر مبنای میزان عملکرد، سهمیه سوخت دریافت می‌کند.

ویس‌کرمی ادامه داد: روزانه ۵۲ میلیون لیتر گازوئیل بر همین اساس به مناطق عملیاتی تحویل می‌شود که برای هر استان بر اساس میزان تردد، متفاوت است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی می‌گوید: موظف هستیم سوخت نفت‌گاز هر خودرو را بر اساس عملکردی که داشته تأمین کنیم که در کارت هوشمند سوخت آن خودرو، واریز می‌شود.

تقسیم‌بندی گازوئیل در جایگاه‌ها نیز بر اساس همین پیمایش صورت می‌گیرد. ممکن است یک جایگاه سوخت، در ۲۴ ساعت دارای گازوئیل نباشد؛ اما با توجه به اینکه ۲ هزار و ۸۰۰ جایگاه سوخت از مجموع ۴ هزار و ۲۰۰ جایگاه کشور، توزیع‌کننده گازوئیل هستند، اگر مردم به جایگاه بعد یا قبل آن مراجعه کنند، قطعاً گازوئیل وجود دارد.

ویس‌کرمی ادامه داد: ما وظیفه داریم بر اساس سهمیه‌ای که مشخص می‌شود برای هر خودرو میزان سوخت را در کارتشان شارژ کنیم و سهمیه جایگاه‌ها را هم مشخص و توزیع کنیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=18127
  • منبع : تسنیم
  • 189 بازدید

نوشته های مشابه

19اردیبهشت
حضور یک هزار و ۷۵۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نفت/ رشد ۱۵ درصدی مشارکت کنندگان نسبت به سال ۱۴۰۲
آغاز به کار بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی؛

حضور یک هزار و ۷۵۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نفت/ رشد ۱۵ درصدی مشارکت کنندگان نسبت به سال ۱۴۰۲

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.