به گزارش عصر تحلیل، علی صفرنورالله در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه صنعت برق، اتوماسیون اداری و دومین نمایشگاه انرژی های تجدید پذیر در گفتوگویی اختصاصی اظهار کرد: مصرف کننده و سرمایه گذار در کنار یکدیگر میتوانند امکانات را بررسی کنند برای اینکه در کشور فعالیت داشته باشند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از کارهایی که میتوانیم انجام دهیم این است که علاوه تامین نیازهای داخلی ، صادرات انجام شود چون صنعت بدون صادرات معنا و مفهوم ندارد.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان گفت: نمایشگاه صنعتی که اگر به آن نگرش محلی داشته باشند بیمعنا است و باید نگاه جهانی داشته باشیم، بنابراین صنعت ما باید برای جهانیان باشد.
وی افزود: نمایشگاهها مقدماتی است برای اینکه صادرات رخ دهد و توسعه داده شود.
صفر نورالله اضافه کرد: صنعت برق مشکلاتی دارد برگزاری نمایشگاه میتواند قدم بسیار بزرگی برای انجام اقدامات در این زمینه باشد.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه انتظار داریم از دولت چهاردهم بخش خصوصی را جدی بگیرد، تصریح کرد: بخش خصوصی را باید حمایت کند تا اقتصاد نجات یابد و برای نجات باید پذیرای بخش خصوصی باشد.
نورالله با اشاره به مشکلات بخش خصوصی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر نگاه به آب ، برق و غیره جزیره ای است و جزیره معنایی ندارد، باید نگاه کلی داشته باشیم و برای نجات کشور حرکت کنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر با دنیا ارتباط نداریم که این مساله کاملا بی معنا است، اگر سیاست گذاری های دولت صحیح باشد بخش خصوصی میتواند برق را از انحصار خارج و شرکت ها برق را ارائه کنند.
این فعال صنعت برق متذکر شد: مشکل اصلی صنعت بخصوص حوزه برق مداخله دولت است در حالی که وظیفه دولت تامین امنیت و حفظ سلامت مردم است تا زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی فراهم کند، زمانی که دولت در مسائل اقتصادی مداخله میکند، ناترازی به وجود میآید.
نورالله گفت: سال آینده با ۲۴۰۰۰ مگاوات ناترازی روبرو هستیم اگر افزایش نداشته باشد و بخاطر مصرف زیاد تولید نمیتواند همسو شود چون نسبت مصرف از تولید بیشتر است و نباید مسئولان و دولتمردان نگاه جزیره ای داشته باشند.
ناترازی برق معضل و ابر مسئله پیش روی کشور قرار دارد
محمد گیوی معاون امور نمایشگاه ها، برنامه ریزی و توسعه بازار نمایشگاه بین المللی اصفهان در ادامه گفت و گو اظهار کرد: شاهد افتتاح نمایشگاه برق و تجهیزات اتوماسیون صنعتی و نمایشگاه انرژی های تجدید پذیر در اصفهان هستیم.
وی ادامه داد:بیش از ۸۰ شرکت در این نمایشگاه حضور پیدا کردند، با این رویکرد که فضای فراهم شود برای اینکه تقاضا در صنعت برق با توانمندی هایی که در این صنعت وجود دارد همزمان شود.
معاون امور نمایشگاه ها، برنامه ریزی و توسعه بازار نمایشگاه بین المللی اصفهان گفت: ارتباط معناداری باید بین تقاضا و توانمندی برقرار شود، بنابراین شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.
وی در ادامه تصر یح کرد: وضعیت ناترازی برق معضل و ابر مسئله پیش روی کشور است اما خوشبختانه با همت فعالان صنعت برق شاهد یک نمایشگاه در خوری هستیم اما کیفیت هنوز به مرز اشباع نرسیده و در تلاشیم توسعه و کیفیت ارتقا پیدا کند.
وی ادامه داد: سلسله نشست های تخصصی و جلسات آموزشی طراحی شده که امیدوارم خروجی تمام این موارد باعث شود یک قدم به جلو حرکت کنیم و نمایشگاه بتواند رسالت خود را به خوبی اجرا کند .
گیوی افزود:۵۰ درصد از شرکت کنندگان در نمایشگاه داخل استان هستند و ۵۰ درصد از مشارکت کنندگان از سایر نقاط کشور حضور دارند ،همچنین از کشور عراق و اقلیم کردستان هم حضور دارند.
گفتنی است چهاردهمین نمایشگاه تخصصی صنعت برق و اتوماسیون صنعتی و دومین نمایشگاه تخصصی انرژیهای نو و تجدیدپذیر اصفهان با حضور محمد نمک زاده رئیس اتاق اصناف، علی صفرنواله عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان، محمد گیوی معاون امور نمایشگاهها و برنامهریزی نمایشگاه استان اصفهان، سید محسن پورسعید عضو هیات مدیره خانه صنعت و رئیس هیات مدیره شهرک برق و الکترونیک و مهدی رحیمی رئیس اتحادیه برق اصفهان عصر سه شنبه ۳ مهرماه افتتاح و تا پایان روز جمعه ۶ مهرماه ادامه دارد.
انتهای پیام/