به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، مدیر آبفا منطقه جرقویه با بیان اینکه این منطقه دارای ۲۳۵ کیلومتر خطوط انتقال آب می باشد که از این رقم ۱۰۸ کیلومتر آن در منطقه شهری و ۱۲۷ کیلومتر در روستاها قرار دارد اعلام کرد: ۳۷۸ کیلومتر طول شبکه توزیع آب در منطقه جرقویه است که ۱۶۸ کیلومتر آن در محدوده شهرها و ۲۱۰ کیلومتر در روستاها اجرا شده است که با اجرای سیستم تله متری و تله کنترل این خطوط، آب شرب ۱۹ هزار و ۱۱۹ مشترک آب در شهرها و روستاهای منطقه جرقویه به صورت پایدار تامین می شود.
جواد اسماعیلی تصریح کرد: در حال حاضر ۹۸ درصد آب شرب این منطقه از طریق طرح آبرسانی اصفهان بزرگ تامین می شود و ۲ درصد باقی مانده با استفاده از ۴ حلقه چاه فعال تامین می گردد.
وی بهره برداری از مخزن ۲ هزار مترمکعبی در شهر نیک آباد را بسیار موثر در توزیع عادلانه آب در منطقه دانست و اظهار داشت: احداث این مخزن نقش کلیدی در رفع افت فشار و بعضا قطعی آب در منطقه داشته است و با بهره برداری از این مخزن آب به صورت عادلانه میان مشترکین توزیع می شود .
اسماعیلی بااشاره به سرانه مخازن شهری در جرقویه عنوان کرد: در حال حاضر در چهار شهر منطقه جرقویه ۱۰ باب مخزن با ظرفیت ۱۰ هزار و ۸۰۰ متر مکعب موجود است و در روستاها ۱۴ باب مخزن با ظرفیت ۲۵۰۰ متر مکعب در مدار بهره برداری قرار دارد.
وی با بیان اینکه بخش های جرقویه علیا و سفلی با وسعتی در حدود ۸ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از فاصله حدود ۵۰ کیلومتری جنوب شرقی اصفهان شروع شده و تا حدود ۱۲۰ کیلومتری (روستای حارث آباد) امتداد دارد، عنوان کرد: پراکندگی شهرها و روستاها، مانع از خدمات رسانی پایدار به مشتر کین نگردیده است و هم اکنون بیش از ۴۰ هزار نفر از ساکنان شهرها و روستاهای این منطقه از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند هستند.
مدیرآبفا جرقویه سرانه مصرف آب در این منطقه را در سال گذشته ۱۵۴ لیتر در شبانه روز اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: در سال جاری با شیوع ویروس کرونا مصرف آب شرب نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام/