به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، ربا به معنای سود ظالمانه در معامله یا تجارت میباشد که در فقه اسلامی حکم جنگ با خدا را دارد و یکی از مذمومترین روشهای فعالیتهای اقتصادی است.
اهمیت این موضوع باعث شد در روز ۸ شهریور ۱۳۶۲، قانون عملیات بانکی بدون ربا مشتمل بر ۲۷ ماده و ۴ تبصره تصویب شود و در ۱۰ شهریور ۱۳۶۲، به تائید شورای نگهبان برسد و روز بانکداری اسلامی، نامیده شود. بانک قرض الحسنه رسالت، بانکی اجتماعی است و سیاست کلی آن به این شکل است که، در ازای تسهیلات پرداختی به مشتریان، سودی دریافت نمیکند و متقابلا به سپردههای مشتریان نیز، سودی پرداخت نمیشود.
مدیر بانک قرض الحسنه رسالت استان اصفهان در گفت و گویی اختصاصی با پایگاه خبری عصر تحلیل به مناسبت روز بانکداری اسلامی و با توجه به اینکه، بانک قرض الحسنه رسالت، از بانکهای پیشرو در زمینهی بانکداری اسلامی میباشد، در مورد سیاستهای کلی آن، گفت: ضمن پاسداشت ایام سوگواری امام حسین(ع)، ۱۰ شهریور سالروز بانکداری بدون ربا را گرامی میداریم، آنچه در بانکداری اسلامی و متعاقبا تحقق عدالت اجتماعی مدنظر است، جزو سیاستها و رویکردهای بانک قرض الحسنه رسالت است و فعالیتهای بانکداری اسلامی باید محقق کنندهی اهداف اقتصادی برای تحقق عدالت اجتماعی، باشد.
وی افزود: بانکداری اسلامی یعنی نوعی از فعالیت بانکی منطبق با احکام اسلامی که در قالب اقتصاد اسلامی تعریف شده است.
ابراهیم مسکین خاطر نشان کرد: بانک قرض الحسنه رسالت، به عنوان بانکی خصوصی که سال ۹۱ مجوز بانکی دریافت کرده، اولین بانک بدون شعبه در کشور در سال ۱۴۰۰ است که بدون مراجعهی حضوری، با هدف ارزان و آسان کردن خدمات، به مشتریان خدمات دهی میکند. این تدبیر بانک قرض الحسنه رسالت در شرایط بحران کرونا بسیار محسوس بوده است.
وی در خصوص نقش بانک قرض الحسنه رسالت در زمینهی کارآفرینی و کسب و کارهای خرد خانگی اظهار کرد: بانک قرض الحسنه رسالت به دنبال تحقق عدالت اجتماعی در پرتو فعالیتهای اقتصادی میباشد و با اعطاء تسهیلاتی در زمینهی کارآفرینی، بخصوص در شهرهای کوچک و روستاها به دنبال بهبود سبک زندگی مردم میباشد.
انتهای پیام/