به گزارش عصر تحلیل، به گزارش روابط عمومی ستاد برگزاری بیست و سومین نمایشگاه فرش دستباف اصفهان، جعفری با اشاره به تجربه بالغ بر ۵۵ سال در حیطه فرش درباره فرش تکنولوژی محورش توضیح داد: برای نجات فرش از معضل فعلی دست به کار شدیم و اولین فرش دستباف نانویی را تحویل سازمان پتنت تهران در اسفندماه ۹۳ داده ایم که تا امروز مجوز و تاییدیه ای به دست ما نرسیده است. در حالی که تاییدیه سازمان نانو در سال ۹۴ و تاییدیه سازمان غذا و دارو اواخر ۹۴ صادر شده است.
وی تاکید کرد: با استفاده از تکنولوژی نانو می توان کیفیت بالا و ماندگاری را به فرش دستباف ایران هدیه داد.
این تولیدکننده نایینی درباره مزایای فرش نانویی افزود: از مزایای فوق العاده این تکنولوژی آنتی باکتریال بودن آن است به طوری که با۸۰۰ نوع باکتری مضر شناخته شده می تواند مبارزه کند. در این فرش نانو در تار و پود آن بکار رفته تا ضمن پاک نگهداشتن محیط، با از بین بردن بو های حاصل از باکتری ها محیط را سالم نگه دارد.
جعفری اضافه کرد: این محصول بالغ بر سه بار توسط انستیتو پاستور و آزمایشگاه های مختلف بررسی شده و گواهی تایید سلامت دارد.
وی ادامه داد: در این فرش مواد رنگی به کار برده شده که در سختترین شرایط دما نیست دچار آسیب نمی شوند. فرش نانو از لحاظ قیمت هیچ تفاوتی با فرش تفاوت معمولی ندارد.
این تولید کننده فرش دستباف نانویی با تاکید بر تعیین و رعایت استانداردهایی برای تولید، افزود: برای تولید باید استانداردهایی در نظر گرفته شود که کسی پایین تر از این استاندارد تولید نداشته باشند و بتوان با صداقت وارد مرحله بازاریابی و فروش شد. باید بدانیم شناسنامه دار شدن فرش بر اساس چه معیاری است.
جعفری تصریح کرد: ما هیچگاه دنبال تسهیلات نبوده ایم و می خواستیم برای نجات فرش ایران تمام تلاشمان را انجام دهیم چرا که همگان ایرانیان را به فرش می شناسند.
انتهای پیام/