به گزارش عصر تحلیل از اصفهان به نقل از، روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مسعود گلشیرازی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان، با بیان این نکته که در سالهای اخیر بدلیل شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، دولت خواستار کمک بخش خصوصی بوده است و اتاقهای بازرگانی فزون تر از قبل ایفای نقش می کنند، گفت: در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری شاهد این هستیم که کاندیداهای ریاست جمهوری، فعالیت های انتخاباتی خود را از اتاق های بازرگانی شروع کرده و در همین راستا اتاق بازرگانی اصفهان نیز پذیرای کاندیداها بوده است که امیدواریم این جلسات منتج به نتایج مطلوبی برای مردم شود.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان، با ارائه توضیحاتی پیرامون بدنه اجرایی اتاق ادامه داد: واحد کمیسیون ها و تشکلهای اقتصادی و همچنین مراکز شتابدهنده اتاق بازرگانی اصفهان دو رکن اصلی بدنه اجرایی اتاق هستند که با تشکیل انجمن های تخصصی در حوزه های مختلف سعی دارند در نقش خود که مشاور سه قوه و خدمتگزاری به اعضا اتاق است تاثیر گذار باشد.
گلشیرازی اضافه کرد: رتبه اصفهان در شاخص کسب و کار رتبه ۲۶ بوده است که طبق گزارشات اعلام شده این رتبه در پاییز سال گذشته به ۱۴ ارتقا یافت و این پیشرفت تنها با ممارست برای رسیدن به هدف و تشکیل میزهای گفتگو حاصل می شود.
وی با بیان اینکه هدف از این جلسه روشن شدن مشکلات صنعت فرش است تصریح کرد: در گذشته صنعت فرش دستبافت به عنوان یکی از ارکان اقتصاد شهر اصفهان بوده است اما متاسفانه در سالهای اخیر این صنعت جای خود را به دیگر حوزه ها داده است از اینرو در این زمینه نیازمند تجدید نظر و همچنین بازنگری نه تنها از سوی فعالین اقتصادی بلکه در سطح سیاست گذاران کشور هستیم و لازم است زیرساختهای لازم تعبیه شود.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان عنوان کرد: چنانچه دیپلماسی انفعالی به دیپلماسی فعال تبدیل شود نتایج مورد نظر در جهت رونق دوباره حوزه فرش دستبافت و صادرات آن حاصل خواهد شد و ضروری است که برای اینکار شاخص هایی تعریف شده و در عرصه تولید، توزیع و صادرات این کالای گرانبها اقداماتی انجام شود.
گلشیرازی با اشاره به اقدامات اتاق بازرگانی در خصوص ایجاد زیربنای مناسب برای توسعه کسب و کار گفت: ایجاد صندوق قرض الحسنه حمایت از اعضا، تاسیس کارگو ترمینال، پروژه انتقال آب خلیج فارس، تشکیل ستاد احیای گردشگری از اهم اقدامات اتاق بازرگانی اصفهان در راستای تسهیل کسب و کار بوده است و هدف از برگزاری این جلسه نیز طرح مشکلات و چالشهای موجود در صنعت فرش است که امیدواریم با بررسی و پیگیری های اتاق و انجام اقدامات مورد انتظار فعالین این حوزه، آنچه که حق مطلب است را ادا کنیم.
در ادامه این نشست اعضای انجمن فرش دستبافت، به طرح مشکلات و موانع پیش روی تولید و صادرات فرش پرداختند و از رئیس اتاق بازرگانی خواستند تا با پیگیری موارد مطرح شده در جهت رفع مشکلات و موانع، مطالبه گری کند.
پیگیری بیشتر در خصوص معافیت کالای فرش دستبافت از برگشت ارز حاصل از صادرات ، از سرگیری مجدد بیمه قالیبافان و ایجاد شرایطی برای برگرداندن فرش صادر شده جهت ارائه خدمات بیشتر از مهمترین مطالبات فعالان حوزه فرش بود.
انتهای پیام/