به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به حضوری شدن مدارس بعد ازتعطیلات عیدنوروز بیان داشت : اگر در هر مدرسه دو کلاس به دلیل ابتلای دانش آموزان به کرونا تعطیل شود، فعالیت حضوری مدرسه لغو و آموزش، مجازی میشود.
به گفته وی بعد از تعطیلات نوروز آموزش حضوری با قوت پیگیری میشود و دانشآموزانی که واکسینه شدهباشند میتوانند به صورت حضوری در مدارس شرکت کنند.
عقدک میگوید: آموزش و پرورش با مرکز بهداشت جلساتی را برای برگزاری آموزشهای حضوری بدون آسیب برگزار کردند و برای دایر کردن کلاسها هیچ نگرانی وجود ندارد.
نظر دانش آموزان در مورد تزریق واکسن
بر حسب تحقیقات انجام شده ،دانش آموزانی که دوز اول واکسن را زدند ولی بنا به صحبتهای دوستان و همکلاسیهایشان از زدن دوزدوم واکسن خودداری می کنند.
البته بیشتر دانش آموزان به راحتی و بدون هیچ عواقبی سه دوز واکسن رازدند.بعضی از دانش آموزان هم بر خلاف نظر خانواده و خودشان به دلیل اجبار قانونی واکسن زدند.
دانش آموزانی که خودشان واکسن تزریق کردندبه دوستانشان هم برای کنار هم بودن در کلاس های حضوری تزریق واکسن را پیشنهاد کردند.
بعضی از آنها بعد از تزریق واکسن از سلامت خود خبر دادندو بعضی از آنها که واکسن نزده بودند از ابتلای سختشان به بیماری کرونا خبر دادند .
اجرای طرح واکسیناسیون سیار در مدارس
آذرکیوان امیرپور معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طرحی را به نام شهدای سلامت اجرا کرد که یکی از اهداف آن، واکسیناسیون سیار دانشآموزان در مدارس بود.
او معتقد است؛ نتایج این طرح مثبت بود، چون تا الان ۹۵ درصد از دانشآموزان متوسطه اول و دوم استان، دو دوز واکسن را تزریق کرده اند.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان میگوید: ۳۰ درصد از دانش آموزان استان موفق به دریافت دوز سوم واکسن کرونا هم شده اند.
به گفته امیرپور بعد از تعطیلات نوروزی، مدارس فقط در شهرستانهای قرمز مجازی هستند و در دیگر شهرستانها دانشآموزان باید حتما در کلاسها شرکت کنند.
او میگوید: با توجه به این تصمیم و اینکه تعطیلی سراسری کرونایی به مدارس ابلاغ نمیشود توصیه میشود تمام دانش آموزان هر سه دوزواکسن را دریافت کنند.
استقبال نکردن از واکسیناسیون خردسالان
ضرورت بازگشایی مدارس و افزایش شمار کودکان و نوجوانان مبتلا به کرونا با شیوع سویههای جدید، سبب شد واکسیناسیون گروههای سنی کمتر هم در دستور کارقرار بگیرد.از زمان شروع واکسیناسیون کودکان پنج تا هشت سال در استان، فقط دو درصد از جمعیت هدف واکسن زده اند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان میگوید: والدین این کودکان از طرح استقبال نکرده اند.
به گفته عقدک از زمان شیوع سویه امیکرون، کودکان بیشتر به کرونا مبتلا شده اند و سه کودک با بیماری زمینهای جان خود را از دست داده اند.
او میگوید: اگر روزانه ۴ هزار مراجعه کننده مبتلا به کرونا به بیمارستانها داشته باشیم حدود ۶۰۰ نفرشان افراد کمتر از ۱۸ سال هستند.
در ماههای آغازین همه گیری کرونا، تصور میشد افراد کم سن و سال به کرونا مبتلا نمیشوند. گمانی که البته خلاف آن ثابت شد و با شیوع سویه امیکرون نگرانی بابت ابتلای کودکان و نوجوانان به کرونا را افزایش داد. برای گذر کم خطر از این دوران باور غالب کارشناسان بهداشتی تزریق واکسن به همه افراد بالای پنج سال است.
واکسنهایی که برای کودکان پنج ساله و بالاتر معین شده سینوفارم و پاستوکووک و میزان و فاصله تزریق بین سه نوبت آن، مشابه گروه سنی بالاتر است.
انتهای پیام/