به گزارش عصر تحلیل، بهزاد فلاطون زاده با اشاره به بازدید از تاسیسات آبفا ، عنوان کرد: نظارت بر اجرای کیفیت کار به خوبی از سوی شرکت آبفا صورت گرفته، بطوریکه می توان گفت پروژه هایی ماندگار با طول عمر بالا برای نسل های آینده احداث شده است.
وی پیرامون شیوه های حسابرسی دیوان محاسبات تصریح کرد: همانطور که شرکت آبفا استان اصفهان در اجرای پروژه ها از تکنولوژی نوین و علم روز دنیا بهره مند است، دیوان محاسبات نیز به منظور بهتر و دقیق تر محاسبات از حسابرسی آنلاین استفاده می کند، که این امر در قالب سامانه صلاح سیستم نظارت الکترونیک انجام می گیرد.
فلاطون زاده هدف از حسابرسی آنلاین را افزایش بهره وری دستگاه های اجرایی دانست و خاطرنشان ساخت: بررسی و حسابرسی آنلاین دستگاه های اجرایی به منظور رفع ابهامات در دستور کار قرار گرفت تا با شناخت و درک متقابل از اجرای روند کارها ، بتوان حمایت بیشتری از دستگاه های اجرایی نمود.
مدیرکل دیوان محاسبات استان اصفهان بیان کرد: دیوان محاسبات با اطلاع و آگاهی از روند اجرای فعالیت ها در دستگاه های اجرایی می تواند با ارائه ی راه حل هایی به یک وحدت رویه برای انجام بهتر و سریعتر کارها برسد، و حضور مشاوران دیوان محاسبات در دستگاه های اجرایی با هدف شفافیت و پاسداری از بیت المال است.
فلاطون زاده ارائه خدمات رسانی شرکت آبفا را به مشترکین بسیار مطلوب برشمرد و تصریح کرد: در سال های اخیر تامین پایدار آب شرب و بهداشت مشترکین بدون هیچ گونه قطعی، نشان دهنده تعهد و سلامت فعالان این صنعت در استان می باشد که جای تقدیر و تشکر دارد.
در ادامه مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان با بیان اینکه در این بازدید قطره ای از فعالیت های شرکت آبفا را با وجود بسیاری از چالش ها در ارائه خدمات به مردم از نزدیک مشاهده کردید اظهارداشت: بسیار خرسندم که از نزدیک برخی از مشکلات دستگاه های اجرایی در عملیاتی کردن پروژه ها ملاحظه شد، این درحالیست که در قالب یک موافقت نامه و بررسی سند نمی شود دستگاه اجرایی را ارزیابی کرد.
مهندس هاشم امینی با بیان اینکه شرکت آبفا استان اصفهان در ۱۰ سال اخیر با وجود خشکسالی های مستمر توانست خدمات زیربنایی را به صورت پایدار به مردم در سطح استان ارائه دهد تصریح کرد: شرکت آبفا استان اصفهان علاوه بر تامین پایدار آب شرب و بهداشت مشترکین، جمع آوری، دفع و تصفیه فاضلاب مردم را هم در دستور کار دارد که این امر در سطح سلامت و بهداشت عمومی بسیار موثر است.
وی ادامه داد: در چند سال اخیر فعالان صنعت آبفا در خط مقدم خدمت رسانی پایدار به مردم استان، برای اینکه بتوانند پاسخگوی نیاز های زیربنایی باشند از تمام ظرفیت ها در این زمینه استفاده کردند، بطوریکه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان خارج از ظرفیت منابع مالی هزینه شده و در قالب اعتبارات جاری و تملک دارایی و سرمایه ای در راستای خدمات رسانی پایدار به مردم هزینه گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان با اشاره به محدودیت اعتبارات دولتی عنوان کرد: شرکت آبفا استان اصفهان برای اینکه بتواند مردم را بهتر و بیشتر تحت پوشش خدمات آبفا قرار دهد با استفاده از روش های متنوع سرمایه گذاری درصدد اجرای پروژه های آبفا در سطح استان برآمد که در این میان می توان به روش سرمایه گذاری بیع متقابل و ماده واحده تبصره ۳ اشاره کرد.
وی با اشاره به اجرای شبکه فاضلاب در شهرهای مبارکه، سده و لنجان به روش سرمایه گذاری بیع متقابل عنوان کرد: در این شهرها تا قبل از روش سرمایه گذاری بیع متقابل به طور میانگین سالی ۴ الی ۵ کیلومتر شبکه فاضلاب در این شهرها اجرا می شد اما با سرمایه گذاری فولاد مبارکه، این رقم در سال به بیش از ۳۰ الی ۴۰ کیلومتر رسید .
مهندس هاشم امینی افزود: شرکت آبفا استان اصفهان در قالب روش های سرمایه گذاری متنوع از جمله بیع متقابل، ماده واحده تبصره ۳ و تملک دارایی کیلومترها شبکه آب و فاضلاب در استان اجرا نموده است، این در حالیست که بسیاری از شهرها در استان فاقد شبکه فاضلاب است چون ردیف اجرایی در لایحه جدید بودجه ندارند./