16:29:39
    امروز : جمعه - ۲ خرداد - ۱

سر تیتر اخبار

ایران بارها ثابت کرده که نه زیر بار ظلم می‌رود و نه میز مذاکره را ترک می‌کند ادویه‌ ها چطور برای مغز معجزه می‌کنند؟ از گردنه ی عشاق چه می دانید ؟ بهترین روش پخت ماهی برای حفظ امگا سه بهتر است در تابستان کدام عینک آفتابی را بزنیم ؟ آیا بیرانوند به استقلال می‌رود؟ ممنوعیت حمل این وسیله در چمدان زائران حج واتس اپ در این ۳ مدل آیفون دیگر کار نمی کند ارزان‌ترین فصل مسافرت به استانبول فیلم اصغر فرهادی با حضور ستارگانی از سینمای فرانسه جزئیات واردات و توزیع بنزین سوپر / استفاده از کارت سوخت تا کی ادامه دارد؟ ماجرای دستگیری سلطان عینک خاورمیانه چه بود؟! ۵ گزینه برای سرمربی‌ گری استقلال مراقب پیامک قطع شدن یارانه باشید نام محصولات آرایشی که نباید بخرید قتل مظلومانه مجری شبکه افق به دست پسرخاله اش + وصیت نامه ساعات مدارس و زمان برگزاری امتحانات تغییر کرد سیگار گران شد / نرخ انواع سیگار و محصولات دخانیات جزییات سانحه برای بویینگ ۷۳۷ در تهران عکس جالب بکام و تام کروز در جشن تولد ۵۰ سالگی اسطوره

11
در سال جاری صورت می گیرد:

اجرای ۲۳۷ کیلومتر شبکه فاضلاب دراستان اصفهان

  • کد خبر : 1473
  • چهارشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹--«۱۸:۴۱»
اجرای ۲۳۷ کیلومتر شبکه فاضلاب دراستان اصفهان
معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آبفا استان اصفهان با اشاره به توسعه شبکه فاضلاب در استان اعلام کرد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته مقررگردید در سال جاری بیش از 237 کیلومتر شبکه و خطوط انتقال فاضلاب در شهرها و روستاهای استان، با اعتباری بالغ برهزار و 184 میلیارد ریال اجرا شود.

به گزارش عصر تحلیل، دکتر امیر حسین حکمتیان با بیان اینکه درسال جاری در ۳۲ شهر استان، بیش از ۱۸۷ کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا می شود اظهار داشت: هم اکنون استان اصفهان بعد از تهران بیشترین اجرای طول شبکه فاضلاب را در کشور دارد اما به رغم تنگناهای مالی که با آن مواجه هستیم طرح های توسعه شبکه فاضلاب همچنان در دستور کار قرار دارد .
وی برخوداری روستائیان از خدمات شبکه فاضلاب را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: هنوز به طور کامل زیرساخت های اجرای شبکه فاضلاب در روستاهای اصفهان فراهم نشده، با این حال اجرای بیش از ۲۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در ۴ روستا در شهرستان فلاورجان عملیاتی شده است، این در حالیست که برای اجرای شبکه فاضلاب ۱۴ روستا در این شهرستان، به میزان یکصد کیلومتر برنامه ریزی شده است.
دکتر حکمتیان اصلاح و بازسازی شبکه فاضلاب در سطح استان را ضروری برشمرد و خاطرنشان ساخت: قدمت شبکه فاضلاب در استان به بیش از پنج دهه می رسد، براین اساس اصلاح و بازسازی شبکه فاضلاب، بسیار حائز اهمیت است چرا که فرسودگی شبکه فاضلاب احتمال وقوع حوادث در بخش فاضلاب را دوچندان می کند.
عضو هیأت مدیره شرکت آبفا استان اصفهان افزود: در سال ۹۹ علاوه بر توسعه شبکه های فاضلاب ، باوجود محدودیت منابع مالی، اصلاح و بازسازی ۲۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب در ۱۳ شهر با اعتباری بالغ بر ۲۲۲ میلیارد ریال اجرایی می شود.
وی در پایان عنوان کرد: با هدف ارائه خدمات بهتر و بیشتر در بخش فاضلاب، احداث ۸ باب ایستگاه پمپاژ در ۶ شهر نجف آباد، مبارکه، لنجان، فلاورجان، برخوار، منطقه ی یک و پنج اصفهان، با اعتباری بالغ بر ۱۵۶ میلیارد ریال در حال اجراست.

لینک کوتاه : https://asrtahlil.ir/?p=1473
  • نویسنده : عصر تحلیل
  • منبع : آبفا استان اصفهان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.