به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، محمدباقر کلاهدوزان با اعلام این خبر افزود: بهدلیل تراکم مراکز تجاری و تاریخی در بازار بزرگ اصفهان و نبود دسترسی به هسته مرکزی آن در زمان بروز حادثه، وقوع حوادث میتوانند باعث بروز شرایط بحرانی در بازار شوند.
وی با بیان اینکه ورود وسایل نقلیه سبک به بازار و سد معبر کسبه مانعی جدی جهت امدادرسانی در مواقع بروز حادثه در این بازار است، تأکید کرد: این موضوع باعث میشود سرایت آتش به سایر واحدهای تجاری سرعت بگیرد.
به گفته کلاهدوزان وجود شبکههای برق غیرمجاز که کسبه برای روشنایی واحدهای تجاری خود در بیرون از مغازه نصب کرده اند، ممکن است هر لحظه باعث آتشسوزی و بروز حادثه شود.
وی از دیگر دلایل بروز بحران را وجود زمینهای بایر و ساختمانهای فرسوده در بازار دانست که به انبار ضایعات اشتعالزا همچون مقوا، یونولیت و لاستیک تبدیل شده اند.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان از برگزاری جلسات مکرر با حضور مدیریت بحران استان، سازمان آتشنشانی و شهرداری اصفهان و مطالعات و ارزیابی خطر در برابر حریق و حادثه و راهکارهای امدادرسانی مطلوب در بازار بزرگ اصفهان خبر داد و اظهار کرد: طبق توافقات انجام شده، مقرر شد در راسته بازار که ۸۵۰۰ واحد صنفی وجود دارد، محلهایی برای تجهیز وسایل اطفای حریق و امدادرسانی فراهم شود تا در مواقع حادثه با کمترین زمان ممکن نیروهای امدادرسانی بتوانند از تجهیزات مربوطه استفاده کنند.
وی با اشاره به اقدامات شهرداری در برابر بروز احتمالی حادثه در بازار اصفهان، تصریح کرد: بر اساس توافقات انجام شده و تأیید کمیسیون ماده ۵، سه نقطه از بازار با فاصلههای استاندارد جهت احداث ایستگاههای کوچک آتشنشانی مشخص و اعتبار ۷۰ میلیارد ریالی به منظور عملیات آزادسازی آنها در نظر گرفته شد.
کلاهدوزان خاطرنشان کرد: بهزودی نقاط مورد نظر تملک و احداث این ایستگاهها در آنها آغاز میشود.